Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.750 keer bekeken

Toy van de maand: Boners Penispomp No. 1

13 maart 2023,

geschreven door

In onze rubriek ‘Toy van de maand’ delen we elke maand een leuke, spannende of bijzondere toy met jullie! Deze keer hebben we iets leuks voor de mannen, namelijk de Boners Penispomp No. 1! Heb jij altijd al een grotere penis willen hebben en meer willen genieten van je erectie? Dan moet je zeker even verder lezen. 

Meer over deze veelzijdige pomp!

 • Voor een grotere penis
 • Hardere erectie
 • Met knijpbal & ontluchtventiel
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Makkelijk schoon te maken

 

Met de Boners Penispomp No. 1 zorg jij ervoor dat je een grotere en hardere erectie krijgt, zodat je echt alles uit jouw seksuele avonturen kunt halen. Niet alleen na, maar ook tijdens het gebruik van de pomp ervaar je genot dankzij het zuigende effect. Dit maakt de pomp ook geschikt voor masturbatie. Daarnaast is het een ideaal hulpstuk voor mannen die moeite hebben een erectie te krijgen of te behouden.

Een penispomp zorgt ervoor dat bloedvaten in de schacht van je penis wijder worden. Hierdoor stroomt er meer bloed in de zwellichamen en wordt de penis groter.

De Boners Penispomp No. 1 is eenvoudig te gebruiken. Breng wat glijmiddel aan op de opening van de pomp en/of de penis zelf. Laat je penis in de cilinder glijden en druk de penispomp stevig tegen je lichaam aan, zodat er geen lucht kan ontsnappen. Gebruik daarna het handpompje om een vacuüm in de cilinder te creëren en zie je penis groeien! Gebruik de pomp nooit langer dan 20 minuten om schade te voorkomen.

Wil je je erectie langer behouden? Doe dan een cockring rond de opening van de penispomp en gebruik de pomp zoals aangegeven. Laat de pomp op zijn plek zitten en rol de cockring vervolgens van de opening van de pomp af rond de basis van de penis. Pas als de cockring op zijn plek zit, verwijder je de pomp. Nu kun je genieten van een langdurige en harde erectie!

41 reacties

 1. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want… het zou toch geweldig zijn als ik dit cadeautje op mijn verjaardag mag ontvangen en een paar dagen later samen met mijn vriendin uitvoerig mag uitproberen. Beloof om onze ervaring met jullie te delen, maar dat kan denk ik alleen maar een hele positieve ervaring worden.

 2. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want…dit een spannend speeltje vindt voor mijn vriend! Ben benieuwd wat hij ervan vindt (en ik ook!)

 3. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want ik zou graag een grotere en hardere erectie hebben om mijn vriendin eens mee te kunnen verrassen.

 4. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want met iets groters getril gaat mijn vrouw ook lekker van bil

 5. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want…langer en dikker, dat is toch precies wat elke man van zijn pik wil hebben

 6. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want ik heb moeite met krijgen en houden van een volle erectie. En wil graag mijn partner verrassen zonder dat ik dingen hoef te slikken.

 7. De penispomp limerick:

  Er was eens een man uit Tremelo,
  Die dacht, hij past niet bij haar libido.
  Dus, Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje,
  want dan valt deze last van mijn gastje,
  Hij is nu niet meer zo piccolo.

 8. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want…er is niks wat spant als eigen hand, maar deze penispomp lijkt mij toch wel plezant

 9. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want… er is precies nog een plekje vrij in mn vrouws nachtkastje tussen al haar speeltjes.. en zou een hele mooie toevoeging zijn op onze collectie 😊

 10. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want… het is een overduidelijke win-win voor allebei 😉

 11. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want…Ik ben benieuwd hoe hard mijn kleine jongen nog kan groeien

 12. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want ik wil me vriendin verassen met iets waar ze wat aan heeft. Ze kunt dan pompen met de banaan;)

 13. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want… na zo’n lange periode samen zijn wil ze ook steeds meer en zou dit dan werken? Ben erg benieuwd..

 14. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want wil het heel graag uitproberen om een nog stevigere penis te hebben tijdens de seks

 15. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want…ik wil mijn man ook wel eens extra verwennen!

  1. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje zodat ik een grotere erectie krijg en deze ook vast kan houden wat me nu niet lukt.

 16. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, omdat dit speeltje nog ontbreekt bij ons en wij dit graag eens willen proberen! De meeste speeltjes die we hebben zijn voor de vrouw, dus dit zou een leuke afwisseling zijn!

 17. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want… ik wil mijn man zijn pik , graag hier eens hard zien in worden en hem lekker verwennen!

 18. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want…ik heb mijn man graag hard , heel hard zodat hij me lekker overal kan opvullen, ik heb al een doos vol toy’s maar deze wordt er eentje voor hem!

  1. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want…
   Met ouder te worden gaat ie wat sneller liggen en wil ik mijn dame nog steeds lekker lang plezieren

 19. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want ik stond nou niet bepaald vooraan toen onze liever heer aan het uitdelen was.

 20. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want… misschien krijg ik meer vertrouwen als mijn kleine man wat groter is, en ik gun mijn vrouw ook een groter liefdeskwastje.

 21. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want de opvulling van de vrouw. Brengt vreugde en genot tot aan het goed gevulde gaatje.

 22. Een erectie is iets wat menig man kent
  Een bloedstroom die naar beneden rent
  Een gevoel van kracht en potentie
  Een teken van viriliteit en prestatie

  Soms onverwachts en soms gewild
  Een erectie kan met trots worden vervuld
  Maar soms ook ongemakkelijk en lastig
  Wanneer het niet de bedoeling was en het voelt als een straf

  Toch blijft het iets wat fascineert
  De kracht die in het lichaam opereert
  Een symbool van mannelijkheid en lust
  Een fenomeen wat ons telkens weer verrust

  Maar laten we niet vergeten
  Dat een erectie niet alleen om seks draait
  Het is ook een signaal van gezondheid
  Een teken dat ons lichaam goed gedijt

  Dus laten we het fenomeen waarderen
  En niet alleen als iets seksueels bekijken
  Een erectie is een mooi stukje menselijkheid
  Een teken van vitaliteit en levenskracht, dat is wat het ons altijd blijft.

 23. maart 2023 om 14:17
  Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want… ik heb er nog nooit een pomp op gehad.

 24. Ik kan Boners penispom no 1 goed gebruiken mijn pik dikker te maken in combinatie met een goeie cockring.
  En ga jullie op de hoogte houden.

 25. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want een leuke avond met mn vrouw in lingerie en een slappe penis in haar hand is niet waar ik naar uitkijk. “Pump up te volume”

 26. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want…ik wil mijn vrouw is echt verrassen met een boner.

 27. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want… Mijn vrouw en ik hebben elkaar helemaal teruggevonden dankzij Easy toys. We experimenteren volop, En dit is dan weer een Xtra experimentje waar we zelf niet zouden aan denken.

 28. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want…Ik wil mijn vriendin verrassen met wat ik allemaal kan🥰

 29. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want… Ik wil echt alles een keer geprobeerd hebben en deze hoort daar zeker bij, en moet dus nog afgevinkt worden🤞🏻💦

 30. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want… Mijn vrouw wilt vaker seks, na een paar keer wordt mijn penis niet meer hard genoeg.

 31. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want ik heb nog nooit een mannelijk speeltje uitgeprobeerd, daarnaast merk ik dat ik ook niet echt iets wil kopen omdat ik niet weet of ik het echt wel fijn vind.
  Het lijkt me super nice om dit uit te gaan proberen!

 32. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want ik heb mentale problemen waardoor ik lastig een erectie kan krijgen en ben zeer benieuwd of deze penispomp ons seksleven weer op weg kan helpen.

 33. Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want helaas door de ziekte van Peyronie is één van mijn zwellichamen beschadigd en is het lastiger voor mij geworden om een erectie te krijgen en te houden.
  Mijn vrouw en ik zouden de Boners Penispomp No. 1 dan ook goed kunnen gebruiken voor ons gezamenlijke geluk en plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.393 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. De Vibrerende Bunny Cockring helpt mannen bij het behouden van een stevige erectie. De cockring is daarnaast voorzien van twee vibrerende konijnenoortjes, die tijdens het vrijen langs haa…
1.393 keer bekeken