Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

33.030 keer bekeken

7 beste tips voor een harde en langdurige erectie!

2 oktober 2019,

geschreven door

Een falende erectie is één van de grootste afknappers tijdens de seks. Hoewel je er als man niet of nauwelijks controle op kunt uitoefenen (hoe meer je je erop concentreert, hoe slechter het resultaat), zijn er wel een aantal effectieve methodes die je kunt toepassen om een harde en langdurige erectie te krijgen en houden! 

1. Weet wat je eet

Fruit, groenten en hele granen zorgen voor een betere algehele gezondheid. Snoep, chips, gebak en gefrituurd voedsel (suiker en verzadigde vetten) verslechteren je algehele gezondheid. Gezond eten verbetert onder meer je bloeddruk; en een goede bloeddruk zorgt voor optimale doorstroom van bloed naar de zwellichamen van je penis!

2. Let op je gewicht

Overgewicht zorgt voor een groter risico op gezondheidsproblemen, waaronder diabetes mellitus, zenuwstoornissen en hart- en vaatziekten. Overgewicht kan zodoende verregaande erectieklachten tot gevolg hebben. Je houdt je lichaamsgewicht onder controle door gezond te eten en voldoende te bewegen.

“Overgewicht zorgt voor een groter risico op gezondheidsproblemen, waaronder diabetes mellitus, zenuwstoornissen en hart- en vaatziekten.”

3. Alcoholgebruik beperken

Alcohol is in principe niet slecht voor je erectie. Echter, drink je te veel, dan kunnen lever- en nierproblemen ontstaan. Zulke gezondheidsklachten zijn funest voor je erectie. Bovendien wil een erectie ook nog wel eens uitblijven als je heel erg dronken bent.

koppel

4. Blijf bewegen

Cardiotraining (lopen, fietsen, zwemmen, crosstrainen, hometrainen, touwtje springen etc.) houdt je lichaam gezond. Je aderen worden goed ‘doorgespoeld’ en bloed vindt na verloop van tijd sneller zijn weg naar je penis. Pas op met fietsen, want een strakke wielrennerbroek en een puntig zadel komen je erectie doorgaans niet ten goede.

“Je aderen worden goed ‘doorgespoeld’ en bloed vindt na verloop van tijd sneller zijn weg naar je penis.”

5. Stoppen met roken

Roken is zeer slecht voor je algehele gezondheid. Inhalatie van tabaksrook beschadigt de bloedvaten en verhindert een stevige bloedtoevoer naar de penis. Nicotine doet de bloedvaten bovendien samentrekken, waardoor de zwellichamen zich minder makkelijk volzuigen. Kortom: bye bye erectie!

“Inhalatie van tabaksrook beschadigt de bloedvaten en verhindert een stevige bloedtoevoer naar de penis.”

6. Doe alles met mate

Je hoeft natuurlijk niet alles te laten staan. Zolang je minder rookt, minder drinkt en met mate eet zul jij zien dat je erectie al een stuk steviger wordt. Stop ook niet meteen met alles, maar bouw je slechte gewoontes langzaam af. Spreek bijvoorbeeld met jezelf af dat je maar een bepaald aantal sigaretten rookt in de week en verminder dat aantal na een paar weken. Met een stevige erectie in het vooruitzicht zal dat vast geen grote uitdaging zijn!

7. Seksspeeltjes voor een harde en langdurige erectie

Naast bovenstaande tips zijn er ook diverse erectie-hulpmiddelen te vinden zoals penispompen, penisringen en penis sleeves. Deze hulpstukken kunnen bijdragen aan een betere erectie of kunnen de penis verlengen (in het geval van een sleeve) waardoor penetratie alsnog mogelijk wordt.

Penispompen

Een penispomp bestaat uit een cilinder die je over de penis plaatst en een handpompje waarmee je de cilinder vacuüm zuigt. Door het vacuüm wordt er bloed richting de penis gepompt, waardoor een erectie ontstaat. Een penispomp kan ook gebruikt worden bij het masturberen door een op- en neer te bewegen met de cilinder.

Penisringen

Een cockring plaats je om de basis van de penis. De ring zorgt ervoor dat het bloed in de zwellichamen wordt vastgehouden met een stevige erectie als gevolg. Een penisring kan ongeveer 30 minuten lang achtereen gedragen worden om te voorkomen dat je de boel afknelt. Daarnaast kunnen ze uitstekend gecombineerd worden met een penispomp. Bevestig de ring vlak voordat je de cilinder vacuüm laat zuigen. Zo geniet je na het gebruik nog steeds van een stevige erectie.

Penis sleeves

Een penis sleeve wordt ook wel een penis vergroter genoemd. Een penis sleeve kan uitkomst bieden voor mannen die te maken hebben met erectieproblemen. De sleeves zijn hol en worden over de penis geplaatst. De penis wordt zo met een aantal centimeter verlengd of verdikt (of allebei).  Sommige sleeves zijn daarnaast aan de buitenkant ook van stimulerende structuren, zoals noppen en ribbels.
Wat is jouw tip voor een geweldige erectie? Deel hem in de reacties!

1 reactie

  1. Ik heb een cockring met trilfunctie zodat we alle 2 kunnen genieten,mijn ervring is wel dat hij goed moet passen,had eerst 1 die te strak zat en dat is niet prettig,,het geeft wel een gevoel dat depenis harder en dikker wordt en het orgasme wat heftiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

21.087 keer bekeken

Geschreven door

Als je in bent voor anale stimulatie, is het geen overbodige luxe om de nodige voorbereidingen te treffen. Het maakt niet uit welke vorm van anale stimulatie je prettig vindt, zorg dat je de juiste uitrusting in huis hebt en vergeet vooral het anale…
21.087 keer bekeken