Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

8.634 keer bekeken

How to… erectie stimulatie op verschillende manieren

12 december 2018,

geschreven door

Naast dat de mannelijke erectie essentieel is voor het voortbestaan van de mens, is het ook essentieel voor een goed seksleven. Wij nemen de verschillende manieren van erectie stimulatie met je door om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. 

Een erectie

De penis bestaat voor het grootste deel uit zwellichamen. Wanneer een man seksueel opgewonden raakt, vullen deze zwellichamen zich met bloed. Hierdoor wordt je penis harder, meestal groter en gaat hij overeind staan.  De puur biologische functie van een erectie is de penis klaar maken voor penetratie in de vagina zodat de ejaculatie en de bevruchting kan plaatsvinden.

Wist je dat… een man per nacht onbewust gemiddeld vijf erecties krijgt.

Verschillende manieren van erectie stimulatie

Penispomp

Een penispomp, ook wel erectiepomp genoemd, is een cilinder die je over je penis heen schuift. Er zijn veel verschillende modellen, maar meestal is de koker gemaakt van plastic. De pomp zuigt vacuüm en zorgt er vervolgens voor dat bloedvaten in de schacht van je penis wijder worden. Zo stroomt er meer bloed in de zwellichamen. Het gevolg: een grotere penis en een hardere erectie!

Handmatige penispompen

De handmatige penispomp heeft aan het einde een bolletje die voor zuigkracht zorgt wanneer je erin knijpt. Dit type is veelal eenvoudig in gebruik, maar je zult het werk wel zelf moeten doen.

Automatische penispompen

In de iets duurdere prijsklasse vind je de automatische penispomp. De pomp zet je vaak al met één druk op de knop in werking.

Wij raden aan om de bijsluiter goed door te lezen voor gebruik. Wanneer de druk dan toch iets te veel is opgevoerd, weet je ook direct hoe jij de pomp van je penis kan halen. Gebruik een penispomp niet langer dan twintig tot dertig minuten om schade aan je lichaam te voorkomen.

Wist je dat… orale seks je een grotere erectie geeft dan wanneer je zelf de hand eraan slaat.

Cockring

Een cockring schuif je om de halfslappe penis helemaal tot aan de basis van de piemel. Wanneer je erectie groeit komt hij strak in de penisring te zitten en kan het bloed niet meer uit de zwellichamen stromen. Een rubberen, siliconen of leren cockring wordt aangeraden om de erectie langer en harder in stand te houden. 

Erectiepillen & Crèmes

Erectiepillen en crèmes zorgen voor een stijve of vergrote penisErectiepillen neem je via de mond in waarna de werkzame stoffen van binnenuit voor een stevige erectie en grote penis zorgen. Erectie creme werkt juist vanaf de buitenkant door de zalf op de penis te smeren. Vaak heeft een crème sneller effect, terwijl je met pillen je erectie langer behoudt.

Weet jij nog een goede manier om je erectie te stimuleren? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.593 keer bekeken

Geschreven door

Micro-cheating. Het is misschien een woord waar je nog nooit van gehoord hebt, maar het is een fenomeen dat ik in mijn praktijk heel veel tegenkom. Micro-cheating betreft het grijze gebied tussen trouw en ontrouw in. Eigenlijk betekent het letterlijk…
2.593 keer bekeken