Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

37.780 keer bekeken

De beste standjes voor dubbele penetratie

10 maart 2021,

geschreven door

Om optimaal te kunnen genieten van dubbele penetratie is het goed om van te voren te weten welke standjes het beste werken. Geen zorgen, wij hebben de beste standjes voor dubbele penetratie voor je in kaart gebracht. Doe er je voordeel mee!

Wat is dubbele penetratie?

We spreken van dubbele penetratie (DP) wanneer twee of meer lichaamsdelen of objecten in het menselijk lichaam worden gebracht. De penetratie vindt plaats door een penis in erectie of een seksspeeltje. Er zijn verschillende combinaties mogelijk. Zo kan bijvoorbeeld ook alleen de vagina dubbel gepenetreerd worden, zonder er iets in de anus wordt gebracht.

De beste seksstandjes voor dubbele penetratie

Er zijn een aantal posities waarin DP kan worden uitgevoerd. We beschrijven de onderstaande standjes vanuit de positie van de vrouw.

De vrouw op haar buik

dubbele penetratie
Bij dit standje gaat de man op zijn rug liggen en neemt de vrouwelijke partner bovenop hem plaats. Vergelijkbaar met het cowgirl standje. De tweede man neemt achter de vrouw plaatst en kan haar op dit moment van achteren penetreren. De nadruk bij dit standje ligt op anale penetratie. Om het voor de onderste man zo comfortabel mogelijk te maken, is het handig om bijvoorbeeld op het randje van het bed plaats te nemen. De tweede man neemt dan tussen de benen van de vrouw plaats.

De vrouw op haar rug

Wederom neemt één van de mannen als eerste plaatst, waarna de vrouw met haar rug naar hem toe op hem gaat zitten. Vergelijkbaar met de reverse cowgirl positie. De andere man neemt vervolgens weer plaats tussen de benen van de vrouw. Bij dit standje ligt de nadruk echter meer op vaginale penetratie.

“Dit standje is vergelijkbaar met de reverse cowgirl positie.”

Dubbele penetratie

dubbele penetratieBij dit standje gaat de vrouw op haar handen en knieën zitten. De man neemt achter haar plaats en de derde partner gaat hier weer achter zitten. De samenstelling van de groep is minder van belang bij dit standje. De achterste partner kan een vrouw zijn en gebruik maken van een voorbinddildo. Dit standje kan overigens ook in een andere samenstelling en zonder seksspeeltjes worden uitgevoerd.

Waar je rekening mee moet houden

Als vrouw is het eigenlijk een vereiste dat je ervaring hebt met anale seks voordat je aan DP begint. Daarnaast kan het gevoel van dubbele penetratie benaderd worden door tijdens de seks met je partner een dildo of vibrator te gebruiken.

De heren die deelnemen moeten er rekening mee houden dat hun ballen tegen elkaar aan kunnen komen. Mocht je hier niet op voorbereid zijn, bestaat het gevaar dat je misschien wel niet meer in de stemming bent om jullie trio voort te zetten. Dat zou uiteraard zonde zijn! Dubbele penetratie is een intense activiteit waarbij je niet te gehaast te werk moet gaan. Luister dus goed naar de dame die betrokken is en doe het rustig aan!

“Als vrouw is het eigenlijk een vereiste dat je ervaring hebt met anale seks voordat je aan dubbele penetratie begint.”

Wees je ervan bewust dat het vanuit hygiënisch oogpunt, niet verstandig is om na anaal contact, over te gaan naar vaginaal contact. Bacteriën van de anus kunnen zo in de vagina terechtkomen, met een blaasontsteking of infectie als gevolg.

Daarnaast is het aan te raden om voldoende glijmiddel en condooms in de buurt te hebben. Willen jullie wisselen van rollen? Zorg dan dat degene die anaal contact heeft gehad een condoom omdoet voordat hij de vagina betreedt!

Heb jij ervaring met dubbele penetratie? Deel je ervaring met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.658 keer bekeken

Geschreven door

We weten allemaal wel dat sekstoys een heel fijn alternatief kunnen bieden voor seks. Het is ideaal om je libido op ieder moment te kunnen stillen en niet langer aan seks te hoeven denken, zodat je weer met andere dingen bezig kan. Maar pas wel op, w…
2.658 keer bekeken