Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

8.309 keer bekeken

Orgasme uitstellen? De 7 beste tips tegen vroegtijdig klaarkomen

7 april 2020,

geschreven door

Soms kom je als man sneller klaar dan je eigenlijk zou willen. Voor je partner vervelend, maar voor jezelf natuurlijk ook. Met de volgende tips behoort te snel klaarkomen tot het verleden!

1. Train je bekkenbodemspieren

Je bekkenbodemspieren spelen een belangrijke rol in de controle die je over je orgasme hebt. De bekkenbodemspieren spelen een belangrijke rol bij verschillende functies. Zo zorgen deze spieren ervoor dat jij je plas kan ophouden. Daarnaast spelen de bekkenbodemspieren een belangrijke rol bij de controle die je over je orgasme hebt

“Goed getrainde bekkenbodemspieren zorgen ervoor dat jij je plas langer op kunt houden, maar ze kunnen jou ook helpen met het uitstellen van je orgasme.”

Soms staat er teveel spanning op de bekkenbodemspieren, waardoor je minder controle hebt over je orgasme. Vlak voordat je tot een hoogtepunt komt, trekken de bekkenbodemspieren samen. De belangrijkste bekkenbodemspier bij mannen is de PC-spier. Deze kan je trainen door middel van bekkenbodemoefeningen, ook wel kegeloefeningen genoemd. Wanneer je bekkenbodemspieren te gespannen zijn, zal je sneller klaarkomen. Weet je ze echter te ontspannen, dan zal het hoogtepunt langer uitblijven. Trainen maar!

2. Afleidende gedachten

Wanneer je veel moeite hebt om je orgasme uit te stellen, kan het helpen om aan iets te denken dat jij totaal niet opwindend vindt. Bijvoorbeeld die to-do list op je werk. Je hoofd speelt namelijk een belangrijke rol bij seksuele opwinding. Zodra jouw focus op iets anders dan de seks is gericht, zal de opwinding wat afnemen, waardoor het makkelijker is het orgasme uit te stellen. Breng wel tijdig de aandacht weer terug!

3. Focus je op de seks

Hoe meer je bezig bent met je orgasme, hoe moeilijker het wordt om je hoogtepunt uit te stellen. Focus je daarom op de seks en je partner en laat die gedachtes over te vroeg klaarkomen varen. Door je minder zorgen te maken over te vroeg klaarkomen, zal je orgasme vanzelf al langer uitblijven. Daarnaast zorgt het ervoor dat je meer met het hier en nu bezig bent en zo meer van de seks geniet!

“Hoe minder je bezig bent met ‘het orgasme’, hoe makkelijker het zal zijn om vroegtijdig klaarkomen te voorkomen.”

4. Meer masturberen

Door vaak te masturberen zal je steeds meer controle en kennis over je orgasme krijgen. Je herkent het moment dat je bijna komt steeds beter en ook welke handelingen jou eerder of juist minder snel tot een hoogtepunt brengen.

De stop-start methode

De stop-start methode is een bekende manier om het uitstellen van je orgasme te trainen. Het is hiervoor wel belangrijk dat je jouw opkomende climax in ieder geval herkent. Voel je dat je bijna op het punt bent dat je gaat klaarkomen? Stop dan even een halve minuut en ga weer verder. Dit is al voldoende om je seksuele uithoudingsvermogen mee te trainen!

Wist je dat… je het orgasme ook kan onderdrukken door tijdig enkele seconden stevig in je eikel te knijpen? Dit heet de knijptechniek.

Masturbators

Wil jij maximale weerstand tijdens het masturberen? Met behulp van een masturbator kan jij leren je orgasme nog langer uit te stellen. De speeltjes hebben een stimulerende structuur aan de binnenkant van de sleeve die de penis stevig stimuleert. Wanneer je regelmatig met een masturbator oefent, zal je uithoudingsvermogen verbeteren.

5. Masturberen vóór de seks

Masturbeer voor de seks. Als je later op de avond seks wilt hebben, probeer dan een uur of twee van te voren te masturberen. Je tweede orgasme zal een stuk langer op zich laten wachten!

6. Laat haar eerst klaarkomen

Dames gaan altijd voor, ook als het aankomt op het krijgen van een orgasme. Wanneer je haar als eerste laat klaarkomen, vermindert dat de druk bij jou om te vroeg tot een hoogtepunt te komen. Ze gaat echt niet meer klagen over dat jij te vroeg kwam, als ze zelf net een heerlijk orgasme heeft gehad. Ben je geen befkoning? De luchtdruk vibrators van Womanizer zijn een bewezen garantie op een orgasme!

7. Orgasmevertragende hulpmiddelen

Doe gewoon een condoom om mannen, en je voelt bijna niks meer! 😉 Nou, dat is ook niet helemaal waar natuurlijk. Maar je kunt bijvoorbeeld wel orgasme vertragende condooms aanschaffen met een licht verdovend glijmiddel aan de binnenkant. Daarnaast zijn verdovende sprays of crèmes verkrijgbaar. Deze kan vlak voor de geslachtsgemeenschap aanbrengen op de penis om zo een vroegtijdig orgasme te voorkomen. Het is een beetje valsspelen misschien, maar het helpt wel degelijk bij het uitstellen van je orgasme.

Heb jij nog andere tips tegen te vroeg klaarkomen? Deel ze met ons in een reactie hieronder!

1 reactie

  1. Ik gebruik nu durex intensive condooms en sta versteld wat een wereld van verschil dat is om langer van intimiteit te genieten.
    In de condoom zit een gel en zorgt dat de gevoeligheid rondom de eikel wordt weggenomen, het gevoel tijdens de daad blijft het zelfde en is naar mijn gevoel veel intenser dan met een normale condoom. In combinatie met langezame penetratie kun je vriendin en je zelf een heerlijke sessie geven waarbij ieder tevreden is.
    Het harde werk is niet mijn ding,meer sensueel en op gevoel vrijen is het sleutelwoord voor een langere sex beleving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

542 keer bekeken

Geschreven door

Koop nu jouw LELO Sila luchtdrukvibrator en krijg tijdelijk een heerlijke LELO massagekaars met de geur Black Pepper and Pomegranate t.w.v. €29 cadeau! Wacht niet te lang, want de voorraad is beperkt! Deze actie geldt  van 21 januari 2021 tot 1 fe…
542 keer bekeken