door NaughtyNick

10 situaties waarop seks het antwoord is

12 juli 2017 door NaughtyNick

Heeft iemand je wel eens verteld dat seks niet de oplossing is? Hoewel zeker niet alle problemen zijn op te lossen met seks, heeft diegene vast nog nooit de effecten van een orgasme ervaren tijdens een hamerende hoofdpijn. In deze blog behandelen we 10 situaties waarop seks wel degelijk het antwoord is!

1. Wanneer je niet in slaap kunt vallen

Een boek lezen of een kruidenthee gaat jou echt niet in een diepe slaap brengen.

2. Wanneer je net uit een ruzie komt

Hij heeft al sorry gezegd. Je hebt hem vergeven, maar het liefst zou je hem nog een stevige pets geven. Domineer hem in de slaapkamer en binnen een paar minuten staan jullie weer op gelijke voet!

3. Wanneer je werk je bergen met stress bezorgt

Eigenlijk zou je geen werk naar huis moeten nemen, maar je hebt morgen een belangrijke presentatie en je zou nog samen met je baas naar een rapportage kijken. Misschien dat je eerst even een meeting moet inplannen met je partner om eventjes je gedachten naar iets anders te verplaatsen 😉

4. Wanneer het niet gelukt is om naar de sportschool te gaan

Wanneer je net bent wezen sporten voel je gevoelens van trots, maar ben je niet gegaan dan maakt dit plaats voor een rotgevoel en heb je de volgende dag – of misschien dezelfde avond nog – alweer spijt. Om toch aan je beweging te komen en de heupjes flexibel te houden is seks de perfecte oplossing!

5. Wanneer je iets aan het uitstellen bent

Je weet dat je eigenlijk al een paar uur geleden verder had moeten gaan met je scriptie, maar je hebt er echt even geen zin in. Misschien dat een (of meerdere) orgasmes voor nieuwe motivatie zorgen. Proberen kan geen kwaad toch?

6. Wanneer één van jullie een tijdje van huis gaat

Er is geen betere manier om afscheid van elkaar te nemen dan naakt in bed! Zo kunnen jullie alvast een voorproefje nemen op de heerlijke reünie-seks die volgt wanneer jullie elkaar weer zien.

7. Wanneer je je verveelt

Verveling is een vervelende emotie die kan leiden tot ongeremd en roekeloos gedrag. Van een hoop impulsieve online aankopen tot het knippen van je eigen haar. Bespaar je een bad hair week en een lege portemonnee en ga je partner of jezelf eens verwennen!

The Big Lebowski Reaction GIF - Find & Share on GIPHY

8. Wanneer je relatie net beëindigd is

Goede reboundseks is de perfecte strategie om je liefdesverdriet tegen te gaan. Het laat je verlangen naar wat nog gaat komen en minder druk maken over dingen uit het verleden.

9. Wanneer je net nieuwe lingerie gekocht hebt

Je zat gezellig met een aantal vriendinnen op het terras en een paar drankjes later begeven jullie opeens bij de Hunkemöller sale nieuwe lingerie uit te zoeken. Doe je nieuwe setje snel aan zodra je thuis bent en het zal snel duidelijk worden dat sommige impulsaankopen lang niet zo slecht hoeven te zijn!

10. Wanneer je geen film kunt uitzoeken

Jij hebt zin in een actiefilm, maar je partner meer in een romantische film. Waarom niet beide genres combineren en jullie eigen (porno)film regisseren!

Weet jij nog meer situaties waarop seks het beste antwoord is? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Reageer

Gerelateerde berichten

2 reacties op 10 situaties waarop seks het antwoord is

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid