Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

33.071 keer bekeken

BDSM films voor het grote publiek die je moet kijken!

30 mei 2023,

geschreven door

Ben jij nieuwsgierig naar BDSM? Begin dan bij deze BDSM films voor het grote publiek om meer over dit spannende onderwerp te leren. Dit zijn de erotische films (belangrijk: geen porno!) die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Secretary (2002)

secretary bdsm filmDe film Secretary is een dramatische komedie over een sadomasochistische relatie tussen een jurist en zijn secretaresse. De secretaresse Lee Holloway is kort daarvoor ontslagen uit een psychiatrische inrichting. Ze is een onzekere en jonge vrouw dat lijdt onder haar gezinssituatie. Ze besluit werk te zoeken en wordt aangenomen als secretaresse bij meneer Grey (niet Christian, maar Edward). De jonge vrouw verwondt zichzelf om haar geestelijke pijn te onderdrukken, maar hij is juist autoritair, perfectionistisch en dwangmatig. Lee blijft fouten maken op het werk totdat haar baas zich niet meer kan beheersen en haar harde klappen geeft op haar achterste. Het is het begin van een sadomasochistische relatie tussen de twee met Grey als dominant en Lee als onderdanige.

SM-rechter (2009)

sm rechter bdsm filmSM-rechter is een Belgisch waargebeurd drama over een getrouwd stel dat hun liefdesleven wil uitbreiden met SM, maar terechtkomt in een wereld vol pooiers en jaloerse collega’s. Koens huwelijk met Magda dreigt uiteen te vallen, totdat hij besluit om zijn grenzen te verleggen. Samen ontdekken ze Magda’s verborgen verlangens. Van tevoren had Koen nooit kunnen bedenken dat SM tot een gelukkig huwelijk kan leiden. Maar dan gaat Magda verder en zoekt ze steeds extremere vormen op van genotsbeleving. Dat levert niet veel goeds op voor het stel. SM-rechter is de verfilming van het waargebeurde verhaal van een Mechelse rechter die werd veroordeeld voor het slaan en verwonden en het aanzetten tot prostitutie van zijn vrouw.

Fifty Shades Of Grey (2015)

fifty shades of grey bdsmDe film Fifty Shades Of Grey heeft veel weg van Secretary. Het is een verfilming van het eerste deel van de erotische Grey-trilogie van schrijfster E.L. James. Het leven van studente Anastasia Steele staat compleet op zijn kop als ze in contact komt met de rijke, sexy zakenman Christian Grey. Ze is direct door hem betoverd, maar hij lijkt niet onder de indruk van haar te zijn. Totdat hij opeens voor haar neus staat in de zaak waar ze werkt. Vanaf dat moment laat Christian Anastasia geen moment meer met rust en laat haar kennismaken met zijn duistere wereld van seksuele fantasieën. Hij probeert de verliefde Anastasia volledig in zijn macht te krijgen. Het boek was een groot succes en de eerste film was dat ook. In februari 2017 komt de tweede film uit: Fifty Shades Darker.

Bitter Moon (1992)

bitter moon bdsm filmBitter Moon is een kinky, donkere en confronterende film van Roman Polanski. Het gaat over een Brits koppel, Nigel en Fiona, die net vertrokken zijn op cruisevakantie. Aan boord maken ze kennis met een ander koppel, Oscar en Mimi. Oscar vertelt Nigel over zijn hartstochtelijke relatie met zijn vrouw, die hem uiteindelijk invalide heeft gemaakt. Voordat Oscar invalide raakte waren ze in de ban van BDSM met Oscar als dom. Hij vernederde Mimi, sloeg haar en dwong haar om abortus te plegen. Toen hij invalide raakte, sloeg Mimi terug en werd zij de dominant en had seks met andere mannen terwijl haar eigen man moest toekijken.

Venus In Fur (2014)

Venus in fur bdsm filmVenus In Fur is de nieuwste film van Roman Polanski. De film speelt zich af in een theater waar een auditieronde is geweest voor een theaterstuk van Thomas. Als hij net naar huis wil gaan, meldt de verlate kandidate Vanda zich aan. Ze neemt met een afwijzing geen genoegen en uiteindelijk ontstaat er een sadomasochistische relatie tussen de regisseur en actrice. De film geeft een machtsspel weer tussen de twee, maar speelt ook een slim en geestig spel met de kijker.

9 1/2 Weeks (1986)

9 1/2 weeks bdsm filmDe film 9 1/2 Weeks gaat over Elizabeth, een assistente in een kunstgalerie, die betrokken raakt in een affaire met John. Ze weten eigenlijk helemaal niets van elkaar. Elizabeth weet alleen dat hij opwindende seksspelletjes met haar speelt. Ze krijgt vooral de duistere en onbekende kant van John te zien. Dat lijkt voldoende voor Elizabeth totdat hun relatie steeds gecompliceerder begint te worden.

Maîtresse (1975)

maitresse bdsm filmDe Franse film Maîtresse gaat over een berooide provinciaal die huis-aan-huis kunstboeken verkoopt en daarbij tegelijkertijd de mogelijkheid tot inbraak verkent. Daar ontmoet hij een aantrekkelijke flatbewoonster die een etage lager meesteres is van een masochistische clientèle. Dat wekt nieuwsgierigheid en een zekere fascinatie bij hem op. Uiteindelijk gaat hij van de vrouw houden en leert hij beide levens van haar te accepteren, maar ze blijkt nog een geheim leven te hebben.

Eyes Wide Shut (1999)

eyes wide shut bdsm filmEyes Wide Shut is een erotische film met het toen nog echtpaar Tom Cruise en Nicole Kidman in de hoofdrol. De film is gebaseerd op Traumnovelle van Arthur Schnitzler’s (uit 1926!) en vertelt het verhaal van psycholoog Bill Harford en zijn vrouw Alice. Het is een bijzonder verhaal over een geblinddoekte pianist, een nieuwsgierig geworden Harford en een seksuele ceremonie. In totaal speelt het verhaal zich maar af in twee dagen.

Belle de Jour (1967)

belledejourBelle de Jour is een Franse film over een huisvrouw die als prostituee gaat werken. Op het eerste gezicht lijkt Séverine alles te hebben wat ze kan wensen. Een rijke man, een mooi appartement en goede vrienden van dezelfde stand. Alleen ze heeft nogal levendige dromen over allerlei sadomasochistische praktijken. Ze besluit in een bordeel te gaan werken zonder dat haar man dat weet. Het is een zoektocht naar de verhouding tussen lust en liefde. De film kwam erg in opspraak, omdat het begint met scheermes dat een oog doormidden snijdt. Dat je het even weet.

Story of O (1975)

storyofoStory of O is een Franse BDSM film over de fotograaf O, die door haar geliefde Rene wordt meegenomen naar een landhuis in het afgelegen gebied van Roissy. Hier wordt ze onderworpen aan vernederingen, bondage en andere seksuele handelingen om te bewijzen dat ze bij hem hoort. O brengt hier een langere tijd door en wordt uiteindelijk ook gedeeld met Rene z’n oudere stiefbroer Sir Stephen. Hier ontstaat een onwaarschijnlijke liefde. (Trigger warning: misbruik en mishandeling.)

Caged (2011)

caged bdsm filmDe Nederlandse film Caged is een psychologische en erotische thriller. Het gaat over Stella, een vrouw van middelbare leeftijd, die meer wil dan alleen de knuffelseks met haar man. Op een gegeven moment kan ze haar onderdrukte gevoelens niet langer negeren en begint een dubbelleven. Ze gaat naar parenclubs en erotische feesten totdat ze bewusteloos in een cel ligt. Daar wordt ze seksueel gemarteld en verkracht. Na een paar dagen komt een tweede vrouw bij haar in de cel en dan slaat de paniek echt toe.

Bonding (2018-2021)

bondingBonding is geen BDSM film, maar een korte serie op Netflix! Tiffany “Tiff” Chester is een psychologie studente die ’s avonds werkt als dominatrix. Ze heeft hulp nodig en roept hulp in van Pete Devin, haar beste vriend van de middelbare school die homoseksueel is, om haar assistent te zijn. Hoewel ze eerst vervreemd waren, groeien ze weer dichter naar elkaar toe terwijl ze beide zich door hun leven worstelen.

Heb jij één of meerdere van deze films met bondage en/of SM thema gezien? Wat vond jij de beste en waarom? Laat het me weten in een reactie hieronder!

3 reacties

  1. 50 Shades? really? Die film is een totale misconseptie van BDSM. Het is geen BDSM film maar gewoon een leuke romantische film. Mr Grey is overigens helemaal geen Dominant. hij is een verwent rijkeluis kindje die sexuel is misbruikt als kind en gedwongen de BDSM wereld in is getrokken. Als er IETS is wat het aller belangrijkst is in de lifestyle dan is het wel SSC. (echte lifestylers weten wat ik bedoel) Deze film had NIETS maar dan ook NIETS weg van SSC. integendeell Hou je waffel, doe wat ik zeg oh en hier heb je een contract. Serieus? 😀 Ik denk als ik mijn subje zo had behandeld had ze gelijk weggelopen 😛

  2. De SM rechter is akelig echt. En fantastisch geacteerd. Wat een geweldige acteurs!
    Als Meesteres heb ik echt genoten van deze film. En veel dingen herkent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.706 keer bekeken

Geschreven door

Seksspeeltjes blijven zich ontwikkelen en daarmee blijven ook de fabrikanten zich ontwikkelen. Je ziet steeds vaker interessante en innovatieve technologieën terug komen en mogelijkheden die je niet voor ogen had! Zo zijn er in 2019 interactieve spe…
3.706 keer bekeken