Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

24.058 keer bekeken

Dames, zo denken mannen echt over jouw lingerie!

22 maart 2022,

geschreven door

Mannen kiezen al snel voor wat makkelijks en kopen gewoon een 10-pack van dezelfde boxershorts. Maar het uitzoeken van ondergoed is iets waar veel vrouwen juist graag aandacht aan besteden. Sommige vrouwen gaan voor comfy en anderen gaan voor fancy. Het juiste lingeriesetje kan je zelfvertrouwen een echte boost geven! Maar wat vinden mannen eigenlijk van dat uitdagende ondergoed?

Wat maakt lingerie zo bijzonder?

Natuurlijk is het fijn om comfortabele kleding te dragen. Maar het uitzoeken van kleding die perfect bij jou past en je mooiste vormen accentueert, is ook een leuke manier om jezelf te uiten. De ene gelegenheid vraagt om een ander setje dan de andere. En als je sexy lingerie onder je kleding draagt, is dat jouw spannende geheimpje; wie weet wat er onder die jeans en wijde trui verstopt zit?

Maar… wat vinden mannen ervan?

Het zal je niet verrassen dat een man je er beter uit vindt zien in een mooi setje, dan in een grote, roze verwassen onderbroek met gaten. Tegelijkertijd valt het de meeste mannen ook niet op als je een peperdure beha draagt. Waarschijnlijk hebben ze geen flauw benul wat voor prijskaartje er aan dat Franse luxesetje hing, dus maak je vooral niet te druk om het merk.

Waar mannen het wél warm van krijgen, is dat je de moeite neemt om er goed uit te zien en dat je lingerie jou complimenteert. Niet alleen voor zijn plezier, mind you, maar net zo goed voor jezelf. Wanneer je jouw sexy kant laat zien, straal je zelfverzekerdheid uit. En wat is er nou aantrekkelijker dan een vrouw die stevig in haar schoenen staat? Of slipje dan.

“Er is niks zo aantrekkelijk als een vrouw die durft zichzelf te zijn.”

Voor zowel vrouwen als mannen geldt dat smaken verschillen. Terwijl sommige mannen vinden dat luxe stoffen als zijde en kant je lingerie er heerlijk classy uit laten zien, denken anderen misschien dat dat geld beter besteed had kunnen worden aan een Ziggo Sport abonnement, om maar iets te noemen. Kortgezegd: houd er rekening mee wat voor type hij is.

Hoe een man reageert op je lingerie is uiteraard ook afhankelijk van de gelegenheid. Na een avondje stappen met een redelijke hoeveelheid alcohol, zal hij niet evenveel aandacht hebben voor je lingerie als in een romantische context. Je zou je kunnen afvragen of het zin heeft om 200 euro neer te leggen voor iets wat binnen 20 seconden uitgetrokken wordt.

Lingerie

Nog een paar tips!

Natuurlijk hoeft een vrouw haar lingerie niet exclusief voor haar partner te dragen. Maar wil jij je partner toch graag verrassen met een sexy setje? Kies dan iets wat niet al te ingewikkeld is. Als hij het niet makkelijk uit kan trekken, haalt dat jullie misschien uit de flow van het moment.

Wil jij je een keer van de andere kant laten zien? Wanneer jij plots in een open body voor hem staat, is de kans groot dat het een onvergetelijke avond wordt. Een string hoeft echt niet ordinair te zijn. Soms is het zo simpel als: hoe meer bil, hoe beter!

Een mannenhand is snel gevuld. Neem bijvoorbeeld een doorzichtige babydoll die net over de billen heen valt. Zeker wanneer er niks onder zit kan dat flink opwindend zijn!

Is jouw vent altijd tevreden met jouw aankopen, of ga je het anders aanpakken? Wij zijn benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

8.157 keer bekeken

Geschreven door

We krijgen allemaal wel eens te maken met minder zin in seks. Of dat juist jouw partner een verminderd libido heeft. Minder zin in seks is vaak niet direct een groot probleem, tenzij het leidt tot frustraties binnen je relatie. Ervaar jij minder zin …
8.157 keer bekeken