Dames! Zo denken mannen écht over jouw sexy lingerie!

28 december 2017 door NaughtyNick   1.081

Waar mannen vaak tien keer hetzelfde boxershort in huis halen, besteden vrouwen veelal meer tijd en geld aan het kopen van lingerie. Een deel van het maandsalaris wordt uitgegeven om er maar een beetje aantrekkelijk uit te zien in de slaapkamer. En eerlijk is eerlijk, er is voldoende lingerie verkrijgbaar waarvan het mannenhart sneller gaat kloppen. Veel vrouwen weten echter niet precies waar zij hun partner blij mee kunnen maken. Wat vinden mannen nou eigenlijk van vrouwen lingerie? En in hoeverre verschilt hun beeld met die van de vrouw? Wij zijn op onderzoek gegaan!

Waarom houden vrouwen van lingerie?

Allereerst, waarom houden vrouwen zo van lingerie? Terwijl je dit leest shoppen vrouwen over de hele wereld naar setjes om zich zelfverzekerd in te voelen en om hun vent mee te verleiden. Veel vrouwen dragen regelmatig lingerie onder hun gewone kloffie om zich gedurende de dag sexy en comfortabel te voelen. In de slaapkamer vinden ze het heerlijk wanneer ze bewonderd worden en wanneer dit gebaar op waarde wordt geschat. Toch gaat het in dit laatste geval vaak mis en worden de hints en goede bedoelingen door de man over het hoofd gezien. Bummer!

Hoe denken mannen over lingerie?

Veel vrouwen denken dat mannen lingerie bewonderen omdat zij het idee waarderen dat de vrouw haar best doet voor hem. Dat klopt voor een deel, maar een peperduur Frans lingeriesetje wordt waarschijnlijk niet op waarde geschat. De meeste mannen hebben geen idee hoeveel een vrouw kwijt is aan een leuke beha. Je hoeft ons dan ook niet proberen te imponeren met lingerie van luxe stoffen zoals zijde en kant. Veel mannen zien het nut niet in van het betalen van honderden euro’s voor iets dat in 30 seconden er weer afvliegt 😉 Dat geld kan beter besteed worden aan een abonnementje voor Ziggo Sport, om maar wat te noemen.

sexy lingerie

Waar maak je mannen dan blij mee?

Misschien dat vrouwen het doel van lingerie een beetje over het hoofd zijn gaan zien. Natuurlijk hoef je er niet elke dag als een prinsesje uit te zien. Een spannend setje op zijn tijd wordt veel sneller opgemerkt dan wanneer je hem elke dag probeert te verrassen. Maar waar maak je hem dan blij mee? Wanneer je de gemiddelde man vraagt waar hij jou het liefst in ziet komt hij waarschijnlijk niet bij Marlies Dekkers uit. Voor mannen hoeft al die poeha niet zo. Vaak geldt: hoe simpeler, hoe beter. Als het zijn fantasie maar weet te prikkelen.

En geloof mij dames, een mannenhand is snel gevuld! Een doorzichtige babydoll die net over de billen heen gaat is behoorlijk opwindend. Zeker wanneer er niks onderaan gedragen wordt. Sexy lingerie kan je ook helpen om een beetje uit je comfort zone te stappen en je een keer van een andere kant te laten zien. Wanneer jij in één keer voor hem staat met een sexy body met open cups en kruis is de kans groter dat je hem op een onvergetelijke avond trakteert. En dames, jullie hoeven echt niet bang te zijn dat wij een gewoon stringetje als te ordinair beschouwen. Hoe meer we van jullie billen kunnen zien hoe beter 😉

Is jouw vent altijd tevreden met jouw aankopen? Of ga je de volgende keer met een andere insteek naar de Hunkemöller? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

[instagram – feed]

© 2019 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid