Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.975 keer bekeken

Vajazzle – je vagina versieren met sieraden!

17 december 2015,

geschreven door

Je intieme delen verzorgen is tegenwoordig big business. Van make-up tot cosmetica voor de schaamstreek, het kan allemaal. Nog voordat het ene goed en wel op de markt is, verschijnt het volgende alweer. De nieuwste, meest opmerkelijke modetrend met betrekking tot de vagina is versiering ervan: vajazzle!

‘Vajazzle’ – Hollywood style

De Amerikaanse actrice Jennifer Love Hewitt kwam er openlijk voor uit dat ze haar schaamstreek versiert met echte diamanten. Sindsdien is het opleuken van de vagina met bling-bling een heuse trend. In de Verenigde Staten hebben ze zelfs al een woord verzonnen voor het verfraaien van de vagina met diamanten, namelijk ‘vajazzle’.

Professionele vajazzle

Schoonheidssalons die zich specialiseren in vajazzle en andere vaginale versiering schieten ‒ met name in Amerika ‒ als paddenstoelen uit de grond. De schoonheidssalon Completely Bare in New York bedacht de trend en biedt ontwerpen aan vanaf EUR 85,-. Eerst wordt je schaamstreek gewaxt en vervolgens word je volgeplakt met peperdure stenen. Het ontwerp bepaal je zelf.

Je eigen vagina vajazzled

Misschien lijkt het je wel wat om je vagina wat op te leuken. In dat geval zijn er goedkopere en sneller manieren om er vajazzled uit te zien. Met een intieme clip bijvoorbeeld! Wij hebben een aantal suggesties voor je. Geen gedonder met geplak, je clipt het sieraadje zo aan je clitoris of schaamlip. Grote kans dat je partner jouw versierde vagina wel kan waarderen.

Fifty Shades of Grey clitoris clipje

Dit clitoris klemmetje is origineel van het merk Fifty Shades Darker. Het metalen klemmetje is voorzien van merknaampje en sierlijke balletjes. Het sieraad wordt geleverd in een luxe uitziend opbergzakje. Als dat niet chic is, weten we het niet meer!

Intieme clip met rode steentjes

Deze metalen clitoris clipnikkelvrij – is geschikt voor vrouwen die hun intieme delen willen opfleuren met een subtiel en sensueel kleurtje. Het clipje bevat twee kettinkjes met rode steentjes eraan die veel weg hebben van twee sierlijke robijntjes.

Vagina clip met kraaltjes

Deze intieme clip heeft geen balletjes of steentjes, maar kraaltjes. Door de kraaltjes loopt een rood koordje en dit zorgt voor een verrassend sierlijk effect. Deze vagina clip is ideaal als jij wilt kijken of vajazzle wat voor je is, want het sieraad is slechts €5,95.

Heb jij nog vragen over vajazzle of heb jij er een mening erover? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

303.143 keer bekeken

Geschreven door

Sommige vrouwen hebben diepe penetratie nodig om tot een orgasme te komen, andere vrouwen vinden het misschien net iets te heftig. Standjes voor diepe penetratie kunnen echter erg handig zijn wanneer de penis van je partner aan de kleine kant is, of …
303.143 keer bekeken