Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

500 keer bekeken

Apotemnofilie: een verlangen naar amputatie

10 juli 2020,

geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag behandelen we de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Deze week bespreken we de fetisj Apotemnofilie. Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

apotemnofilie:
zelfst.naamw. (v)

Een behoefte om één of meerdere gezonde ledematen te laten amputeren.

Apotemnofilie – ook wel bekend als amputatiefetisj – is eigenlijk meer een aandoening dan een fetisj. Iemand met apotemnofilie stoort zich aan een of meerdere ledematen en wil deze het liefst laten amputeren. Vaak heeft de persoon in kwestie het gevoel dat een bepaald lichaamsdeel niet bij hun eigen lichaam hoort. Dit wordt ook wel een ‘Body Integrity Identity Disorder’ (BIID) genoemd. Iemand met apotemnofilie heeft een ander beeld over hoe een ‘perfect’ lichaam eruit zou horen te zien. Bij chirurgen kunnen deze mensen in eerste instantie niet terecht, zij zullen iemand met apotemnofilie doorverwijzen naar een psychiater. Sommige mensen nemen daarom het heft in eigen hand. In de meeste gevallen moeten de doktoren dan alsnog tot amputatie overgaan. Bij het amputeren werd door een aantal van deze personen een bevredigend gevoel ervaren. Ook kan er seksuele opwinding worden verkregen uit het amputeren van een eigen lichaamsdeel. Wanneer je seksueel opgewonden wordt van mensen met een amputatie noemen we dit acrotomofilie.

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

1 reactie

  1. Beste,

    Zelf heb ik ook een amputatie fetish en zou heel graag met andere mensen in contact willen komen die het zelfde hebben als mijn.
    Om er open over te kletsen, ik schaam me niet en vind het geen taboe.
    Mis inmiddels een vinger en een paar tenen.
    Gr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.434 keer bekeken

Geschreven door

Dat Pokémon na al die jaren nog steeds populair is, bewees het spel Pokémon Go afgelopen jaar al. Miljoenen Pokémonjagers trokken de straten over op zoek naar de kleine Japanse monstertjes. Gezien de enorme populariteit is het niet gek dat er inmi…
1.434 keer bekeken