Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.568 keer bekeken

“Oh dokter, wat doet u nu?!”

11 mei 2018,

geschreven door

Breng je dokterspelletjes naar het volgende niveau met deze te gekke periscoop! De Pleasure Periscope laat jou vertrouwde gebieden op een sexy manier herbeleven.

Maak indruk tijdens jullie dokter-patiënt rollenspel met deze badboy in je arsenaal! Een sexy scenario tussen dokter en patiënt is een veelvoorkomende fantasie en wordt daarom ook vaak in de vorm van een rollenspel tot uiting gebracht. De patiënt geeft zich tijdens dit rollenspel over aan de dokter of verpleegster, die vaak helemaal naar het desbetreffende scenario zijn gekleed. Dit type rollenspel wordt ook wel Nursing of Medical Play genoemd.

Dokterspelletjes

Deze machtsverhouding kan voor de nodige spanning zorgen. Om dit rollenspel zo levendig mogelijk te maken zijn er verschillende accessoires via het internet verkrijgbaar. Denk aan doktersjassen, stethoscopen, specula of een Wartenberg wiel. Maar, wil je echt indruk maken als dokter, dan moet je toch echt de Pleasure Periscope paraat hebben

De Pleasure Periscope

De Pleasure Periscope bevat een lampje waardoor je daadwerkelijk na het inbrengen een kijkje in de vagina (of anus, mocht je dat willen) kunt nemen. Mocht je dit niet echt een aangenaam idee vinden, dan helpt het misschien dat het speeltje ook vibraties kan afgeven. Die service krijg je bij je eigen dokter niet!

  • Geen producten gevonden

De Pleasure Periscope is een seksspeeltje gemaakt door California Exotic Novelties. Je moet echter even zoeken voordat je hem hebt gevonden op het internet. Op dit moment is hij aan te schaffen voor $ 31 dollar op deze website.

Heb jij wel eens een rollenspel tussen dokter en patiënt gespeeld? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

2 reacties

  1. Medical play, dokterspelletjes staat bij veel dames (en heren😉) op hun things to do list.
    Ik verzorg al jaren gedegen, respectvol en realistisch keuring/onderzoek bij dames.
    Met instrumenten een volledig onderzoek waarbij geen plekje wordt overgeslagen.
    Een unieke ervaring, dames gaan altijd met een brede glimlach op hun gezicht huiswaarts.
    Groet dokter Silvester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.427 keer bekeken

Geschreven door

Dat voeding veel invloed heeft op hoe je eruit ziet en hoe je je voelt, is algemeen bekend. Maar beste mannen, weet wat je eet! Want bepaalde snacks kunnen er daadwerkelijk voor zorgen dat jouw erectie nóg prominenter aanwezig is. Check gauw dit blo…
6.427 keer bekeken