“Oh dokter, wat doet u nu?!”

11 mei 2018 door NaughtyNick   664

Breng je dokterspelletjes naar het volgende niveau met deze te gekke periscoop! De Pleasure Periscope laat jou vertrouwde gebieden op een sexy manier herbeleven.

Maak indruk tijdens jullie dokter-patiënt rollenspel met deze badboy in je arsenaal! Een sexy scenario tussen dokter en patiënt is een veelvoorkomende fantasie en wordt daarom ook vaak in de vorm van een rollenspel tot uiting gebracht. De patiënt geeft zich tijdens dit rollenspel over aan de dokter of verpleegster, die vaak helemaal naar het desbetreffende scenario zijn gekleed. Dit type rollenspel wordt ook wel Nursing of Medical Play genoemd.

Dokterspelletjes

Deze machtsverhouding kan voor de nodige spanning zorgen. Om dit rollenspel zo levendig mogelijk te maken zijn er verschillende accessoires via het internet verkrijgbaar. Denk aan doktersjassen, stethoscopen, specula of een Wartenberg wiel. Maar, wil je echt indruk maken als dokter, dan moet je toch echt de Pleasure Periscope paraat hebben 😉

De Pleasure Periscope

De Pleasure Periscope bevat een lampje waardoor je daadwerkelijk na het inbrengen een kijkje in de vagina (of anus, mocht je dat willen) kunt nemen. Mocht je dit niet echt een aangenaam idee vinden, dan helpt het misschien dat het speeltje ook vibraties kan afgeven. Die service krijg je bij je eigen dokter niet!

De Pleasure Periscope is een seksspeeltje gemaakt door California Exotic Novelties. Je moet echter even zoeken voordat je hem hebt gevonden op het internet. Op dit moment is hij aan te schaffen voor $ 31 dollar op deze website.

Heb jij wel eens een rollenspel tussen dokter en patiënt gespeeld? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

© 2019 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid