Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Ladies, wat zegt jouw bovenlip over jouw orgasme?

10 september 2018,

geschreven door

Seksueel genot bij vrouwen is een complexe aangelegenheid. Wetenschappers doen er dan ook veel aan om het beter te begrijpen. Uit onderzoek blijkt dat er een aantal fysieke redenen zijn waarom de ene vrouw makkelijker tot een orgasme komt dan de andere. En de bovenlip is daar een van!

De afstand bepaalt

Seksuele wetenschappers hebben geconstateerd dat de afstand tussen de clitoris en de vaginale opening invloed heeft op het orgasme. Hoe korter de afstand, hoe meer effect clitorale stimulatie heeft en dus hoe groter het genot. Dat is een begrijpelijke redenering. Maar dat ook jouw bovenlip invloed op het orgasme heeft, is minder voor de hand liggend.

De bovenlip zegt van alles over jouw orgasme

De University of the West of Scotland gooide het onderzoek over een hele andere boeg en onderzocht de invloed van de lip-tuberkels. Dit zijn de twee verticale richeltjes die zich tussen je neus en bovenlip bevinden. Onbelangrijke huidplooien zou je zeggen, maar niets is minder waar. Zo blijkt er een verband te zijn tussen de vorm van de lip-tuberkels en het wel – of juist niet – krijgen van een vaginaal orgasme! Conclusie: goed zichtbare verticale richeltjes leveren meer plezier in bed op.

“Goed zichtbare verticale bovenlip richeltjes leveren meer plezier op in bed!”

Het onderzoek is gedaan bij 258 vrouwen. De vrouwen die hun lip-tuberkels als ‘prominent en scherp verhoogd’ typeerde, hadden meer ervaring met vaginale orgasmes. Dat betekent echter niet dat vrouwen met minder aanwezige tuberkels geheel onbekend zijn met vaginaal klaarkomen. Dus niet getreurd als je tot die categorie behoort! De kans is misschien kleiner, maar zeker niet uitgesloten!

Bedpret door bovenlip

Waar het verband tussen een prominent aanwezige tuberkel en het vaginale orgasme precies vandaan komt, is voor onderzoeker dr. Brody nog onduidelijk. Zo is de relatie tussen de bovenlip en vaginaal klaarkomen niet gevonden bij masturberen, orale seks en het gebruik van een seksspeeltje. Mogelijk is de relatie tussen geslachtsgemeenschap en de bovenlip te verklaren uit het ontstaan van het zenuwstelsel, zo rond de 17e week van de zwangerschap.

Wist je dat… al eeuwen de bovenlippen worden geassocieerd met de lipjes downunder? Vroeger stipten de dames hun lippen om mannen er aan te herinneren hoe mooi de lower lipjes zijn!

Ben jij gezegend met een mooi geplooide bovenlip én orgasme?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.004 keer bekeken

Geschreven door

Het Pride seizoen is al enige tijd geleden losgebarsten, maar deze week worden de regenboogvlaggen in Amsterdam weer uitgehangen! Het grote feest in de hoofdstad is natuurlijk de meest bekende onder alle Pride-vieringen in Nederland. Een groot deel v…
2.004 keer bekeken
818 keer bekeken

Geschreven door

Met vaginaballetjes kun je je bekkenbodemspieren trainen en tegelijkertijd je vagina verstrakken. Dit kun je bijvoorbeeld doen met siliconen balletjes, maar wat dacht je van glas?! Dit materiaal is ideaal voor seksspeeltjes en je kunt er onwijs veel …
818 keer bekeken