NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

4.751 keer bekeken

Uitgelicht: 5 voordelen van sextoys gebruiken

7 april 2021,

geschreven door

Sextoys zijn spannend en leuk om te gebruiken, zowel solo als samen met je partner. Hoewel het gebruik van sextoys talloze voordelen met zich mee brengt, zijn er vijf die er echt uitspringen. Wanneer je nog geen seksspeeltjes gebruikt, wil je dat na het lezen van deze blog zeker wel doen. Ben je een ervaren sextoy-gebruiker? Ontdek dan welke voordelen jij al toevoegt aan je seksleven. 

1. Sextoys maken je beter in bed

Het gebruik van seksspeeltjes met je partner kan je seksgame van geweldig, naar fenomenaal doen veranderen. Want de meeste toys kunnen nou eenmaal dingen die jij als mens van vlees en bloed onmogelijk kan. Zoals vibreren Ben je goed in het geven van orale seks? Verwen je partner dan tegelijkertijd met een vibrator of prostaatstimulator voor extra stimulatie. Of wat dacht je van vibrerende anaal kralen of eitjes zodat je partner vibrerende sensaties zal voelen wanneer hij of zij in jou zit.

Maar een toy maakt de seks ook beter omdat ze het spannender kunnen maken. De kans is groot jullie een spannende fantasie hebben als het op seks aankomt. Wil je graag een keer vastgebonden worden door je partner? Investeer dan in wat handboeien of een bondage set. Maar ook een rollenspel kan leiden tot nóg meer spanning tussen de lakens!

2. Sextoys helpen de orgasmekloof te dichten

Het kan erg frustrerend zijn wanneer je partner al is klaargekomen, maar jij nog lang niet in de buurt bent van jouw hoogtpunt. Wanneer dit vaker het geval is, kan dit op lange termijn zelfs problemen opleveren binnen de relatie. Lees hier meer over de orgasmekloof. Het gebruik van sextoys tijdens het voorspel en de seks kan helpen om sneller een orgasme te bereiken. 

“Het kan erg frustrerend zijn wanneer je partner al is klaargekomen, maar jij nog lang niet in de buurt bent van jouw hoogtepunt. “

Vaak is het de vrouw die meer moeite heeft met het bereiken van een orgasme tijdens de seks. Dat is lastig, want veel mannen komen redelijk snel klaar. Dus het is dan onmogelijk voor de man om zijn orgasme zo lang uit te stellen tot dat zijn vrouwelijke partner ook is gekomen. Maar praise the Lord! De sex toys zijn hier om jullie te redden! Het is totaal normaal als je als vrouw niet kan klaarkomen door penetratie alleen. Niet in alle standjes is het mogelijk om jouw clitoris te stimuleren met jouw handen of die van je partner. Een toy biedt dan uitkomst! Laat je partner bijvoorbeeld een vibrerende cockring dragen zodat jouw clitoris op een fijne manier gestimuleerd wordt tijdens de seks. Op deze manier zul jij gemakkelijker een orgasme kunnen bereiken en je partner zal ook niet klagen over de extra stimulatie!

Daarnaast is het gebruik van een luchtdruk vibrator tijdens de seks bijna een garantie om beiden tot een hoogtepunt te komen. Luchtdruk vibrators stimuleren de clitoris op een manier, die bijna altijd wel voor een spetterend hoogtepunt zorgt.

3. Sextoys maken je bewust van je eigen lichaam

Door het gebruik van sextoys word jij je bewust van je eigen lichaam. Zo kun je je eigen erogene zones ontdekken met behulp van een sextoy. Erogene zones zijn plekjes op je lichaam die extra gevoelig zijn voor aanraken en strelen. Per persoon verschilt het wat de erogene zones zijn. Dus wat jij heerlijk vindt, haalt voor een ander misschien weinig uit. Het is daarom heel goed om zelf te weten waar jij heet van wordt, zodat jij dit ook aan je seks partner(s) kan uitleggen. Wanneer je bewust bent van je eigen lichaam zal dit een positief effect hebben op je seksleven. Neem daarom de tijd om je eigen lichaam echt te leren kennen.

4. Sextoys kunnen lichamelijke klachten verhelpen

Vrouwen die een kind hebben gebaard kunnen ook profijt hebben bij een speeltje. Na de bevalling kan het zo zijn dat de bekkenbodemspieren dusdanig zijn verslapt dat het moeilijker wordt om tot een orgasme te komen tijdens de seks. Niet voor niets worden de bekkenbodemspieren de seksspieren genoemd. Hoe sterker ze zijn des te intenser het orgasme wordt. Vaginale balletjes zijn goed voor veel genot, maar trainen ook meteen deze spieren. Daarnaast voorkomt het trainen van de bekkenbodemspieren incontinentie op latere leeftijd en verhoogt het de natuurlijke vochtaanmaak in de overgang.

“Niet voor niets worden de bekkenbodemspieren de seksspieren genoemd. Hoe sterker ze zijn des te intenser het orgasme wordt “

Voor mannen die erectieproblemen ervaren kan een speeltje zoals een penisring of penispomp ideaal zijn. Hierdoor zal de erectie langer aanblijven en worden de zwellichamen extra bevorderd door de stimulatie van de penis/eikel.

5. Sextoys maken klaarkomen nóg leuker

Een orgasme is goed voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het is, zeker met een effectieve sekstoy, een tussendoortje dat even makkelijk tussendoor kan! Een orgasme maakt je gelukkiger, het verbetert je geheugen, je krijgt er een betere huid van, vermindert stress, verhoogt je weerstand, werkt als een pijnstiller en je valt er prima van in slaap.

Heb jij als vrouw moeite met klaarkomen? Een luchtdruk vibrator geschikt is voor vrouwen die moeilijk klaarkomen. Dit type vibrators werken in tegenstelling tot de standaard vibrators niet met vibraties en trillingen, maar met kleine pulsaties en luchtdruk. Deze manier van stimuleren is erg uniek. Een orgasme wordt dan ook vaak bijzonder snel bereikt!

Heb jij helemaal geen moeite met klaarkomen? Ook dan is een toy heel fijn. Zelfbevrediging met je handen is ook hartstikke lekker, maar afwisseling is altijd fijn toch? Door de ene keer je handen te gebruiken en de andere keer een toy, houd je het voor jezelf ook spannend!

Wat is jouw favoriete sextoy? Deel het in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

330 keer bekeken

Geschreven door

In onze dromen verwerken we van alles dat ons overkomt, maar wat betekenen ze eigenlijk? Met name seksdromen! Wij duiken jouw hoofd in en ontleden jouw meest stomende seksdromen 💤…
330 keer bekeken