Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.239 keer bekeken

De voor- en nadelen van seks met je ex

7 februari 2019,

geschreven door

Misschien vliegen de vonken er vanaf in de slaapkamer van je ex. Precies zoals je het je herinnerde. Of misschien was het de grootste blunder ooit. De grote vraag hangt in de lucht: Is seks met je ex wel een goed idee? We hebben een lijst van nadelen gemaakt. Geen interesse in de nadelen? Ga dan direct naar de voordelen!

Nadelen

Bijna iedereen heeft wel die ene ex. Jullie waren fantastisch in bed, hadden goede chemie. En waarom zijn jullie nog maar uit elkaar gegaan? Seks met je ex is voor sommigen niet in te denken. En daar is toch wel een goede reden voor. Het is niet voor niks je ex!

1. Not moving on

Nog één keer en dan ga je door met je leven. Dat is het plan, maar nu zit je weer vast aan een partner waar je eigenlijk nog niet overheen bent. Waarom jezelf beperken als je ook een nieuwe relatie kan beginnen met iemand die wel de moeite waard is?

2. Nostalgie is verraderlijk

Hoe goed jullie relatie ook leek: nostalgie is verraderlijk. De kans is groot dat je partner niet zo fantastisch was als je hem of haar herinnert. Grote kans dat je smerig teleurgesteld zult zijn als jullie eenmaal tussen de lakens liggen.

3. Booty call

Toch seks gehad? Of je nou direct weer weg gaat, of blijft slapen. De walk of shame is onontkoombaar. Misschien word je direct weer genegeerd of misschien heb je nu de downgrade gekregen naar booty call.

4. Geen relatie

Als je hoopt dat seks de relatie nieuw leven in kan blazen, dan moet je niet teveel verwachten. Misschien is het voor een tijdje wel leuk. Maar de kans is groot dat het weer kapot loopt. Seks kan niet alles oplossen. En op langer termijn verdien je beter dan dat.

Voordelen

Seks met je ex klinkt als een echt taboe. Toch zijn er mensen die voordelen zien. Genoeg mensen die het ook daadwerkelijk doen. Hier zijn de belangrijkste puntjes op een rijtje:

1. No pick ups

Ben je single en ben je zat van al dat Tinderen, daten en versieren? Je ex is een snelle en makkelijke oplossing. Even snel afspreken, en versieren is niet nodig! Emotionele bagage is er ook niet want gevoelens zijn er niet.

2. Oud en vertrouwd

Het grootste voordeel is toch wel dat jullie elkaar kennen. Je partner weet al wat je wel en niet wilt. En als je interesses wat kinkier zijn, dan weet je ex hier vermoedelijk al raad mee! Jij blij, je partner blij. Een win-win situatie!

3. No strings

Is je ex niet beschikbaar of heeft je ex geen zin? Nou dan zoek je iemand anders. Jullie hebben namelijk geen relatie. En als je geen relatie hebben dan kun je zien wie je maar wilt! Misschien helpt je ex je zelfs een beetje met je liefdesverdriet van je vorige relatie.

4. Afscheid nemen

Als je een lastige break up hebt gehad met je ex dan blijkt seks een goede oplossing. Een simpele manier om jullie relatie los te laten. En om nog één keer lol te hebben samen. Uit onderzoek blijkt dat je positiever terug zou kijken op de relatie en dus ook beter zou kunnen los laten.

Wel of niet?

Of seks met je ex werkelijk een goed idee is, ligt in elke situatie anders. Duidelijke communicatie, en goed weten wat je voelt en wat je wilt is daarom belangrijk. De enige echte garantie bij seks met je ex is het ongemakkelijke afscheid.

1 reactie

  1. Toen zij zich ruim een jaar na beeindiging van ruim 25 jaar huwelijk bij mij meldde met de mededeling al meer dan een jaar “niet met een man te zijn geweest”, keek zij mij vragend aan. Op mijn vraag “waarom niet?”, was het antwoord: “denk je nu echt dat iemand vinden zo gemakkelijk gaat, waarom denk je dat ik nu hier ben?”

    Het antwoord op die vraag heb ik niet gegeven, hoewel het mij spontaan te binnen schoot: om, zoals je dat gewend was, mij te verleiden om snel te voorzien in wat jij hebben wilt. En ook nu weer zonder rekening te houden met wat dit gedrag voor mij betekent: de ander willen manipuleren/gebruiken; slechts voor eigen behoefte bevrediging. EHoe verzin je het !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

543 keer bekeken

Geschreven door

NA NA NA NA NA NA NA NA Batt pluuug! Deze zwarte siliconen buttplug is de perfecte sextoy voor jouw Batcave. De meest donkere plekjes worden gestimuleerd door deze duistere supertoy. Ook jouw Robin wordt blij van deze buttplug, jouw Bat signal zal du…
543 keer bekeken