Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

730 keer bekeken

Game of Thrones sextoys – meer toys van je favoriete serie!

12 april 2019,

geschreven door

Na een jaar zonder onze favoriete serie, gaat Game of Thrones in april eindelijk weer van start. Seizoen 8 zal tevens het laatste seizoen worden dat we mogen genieten van de machtsstrijd om de ijzeren troon. Wanneer de serie straks echt is afgelopen, komen we allemaal in een groot zwart gat terecht. Om jou tijdens het laatste seizoen en na het einde van de serie bij te staan, heeft geeky sextoys hun Game of Moans serie uitgebreid met een aantal spannende toys!

Game of Moans collectie

Eerder hebben we al het dildo zwaard van Jon Snow onder de aandacht gebracht. Voor het laatste seizoen van Game of Thrones heeft sextoy producent Geeky Sextoys echter extra uitgepakt en een aantal nieuwe spannende aan de collectie toegevoegd. Natuurlijk is er weer een grappige twist aan de namen van de speeltjes gegeven. Met de Drodong kan jij net als Khaleesi een draak berijden! De draken dildo is voorzien van schubben over de gehele schacht en heeft een invoerdiepte van maar liefst 19 cm. Er komt geen vuur uit de eikel, voor zover wij weten.

dragon egg gag

De andere dildo is geïnspireerd op de Night King (je weet wel, die enge man van ijs) en is gemaakt van lichtgevend siliconen. Met het licht uit licht de dildo helderblauw op. Geeky Sextoys heeft er maar 350 van gemaakt. Mocht je er eentje willen moet je er dus snel bij zijn! Bij aanschaf ontvang je daarnaast een certificaat met jouw unieke productnummer en een handtekening van de makers. Nice!

drodong
drodong dildo

Wil jij niet dat je partner je stoort tijdens de laatste afleveringen van je favoriete serie? Leg hem of haar dan het zwijgen op met de dragon egg balggag! De ballgag heeft een mooi kunstleren riempje met een textuur die lijkt een drakenhuid. Echte fans van Game of Thrones willen dit in hun nachtkastje hebben!

The Night Kink

Meer Geeky sextoys?

Benieuwd naar meer? Geekysextoys specialiseert zich in het ontwerpen en verkopen van bijzondere sextoys. Naast sextoys – gebaseerd op je favoriete serie – vind je hier onder andere Dragon vibratie eitjes, een batman butt plug en Pokemoan dildo’s. Welke echte nerd wordt daar nou niet blij van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

10.384 keer bekeken

Geschreven door

Je ziet het al helemaal voor je: je gaat lekker op reis naar een exotische bestemming en je neemt je favoriete seksspeeltje mee. Want zeg nou zelf, wat is er beter dan lekker te ontspannen tijdens een welverdiende vakantie en jezelf of je partner een…
10.384 keer bekeken