Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

1.866 keer bekeken

Je plezier kan niet op met de Pleasure Pole!

13 april 2018,

geschreven door

Is het een trekhaak? Is het een bezem? Nee, het is de Pleasure Pole! Dit handige hulpstuk maakt het mogelijk om in verschillende posities met je dildo aan de slag te gaan. De Pleasure Pole is er om het voor jou makkelijker te maken.

De Pleasure Pole

Waar spelen met een normale dildo soms best wat energie kan kosten, hoef je met de Pleasure Pole bijna geen moeite te doen. De paal heeft een veer aan de binnenkant, vergelijkbaar met een pogostick, waardoor je makkelijk op- en neergaande bewegingen maakt en zelf weinig kracht hoeft te zetten. Ook de positie van het handvat is naar wens aan te passen.

pleasure pole
pleasurepole

Of je nu staand, in missionaris of doggystyle positie aan de slag wil, met de Pleasure Pole hoef jij weinig moeite te doen om jezelf op een eenvoudige en comfortabele manier te penetreren. Twee dildo’s zijn inbegrepen, één realistische dildo en één voor anaal gebruik. De dildo’s zijn makkelijk te verwisselen.

Dit handige hulpstuk van Lovebotz mag dan wel wat kosten, een echte man is altijd nog duurder! Voor 149 euro wordt de Pleasure Pole discreet bij jou thuis afgeleverd!

Is de Pleasure Pole iets voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.114 keer bekeken

Geschreven door

Altijd al bevrucht willen worden door een Alien, net als Ripley in Alien: Ressurection? Met deze bijzondere dildo, de Ovipositor, is het mogelijk en floept er binnen de kortste keren een slijmerig eitje uit je vagina of anus. Het idee van producent P…
5.114 keer bekeken