Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

4.187 keer bekeken

Seks na de bevalling: 7 mannen vertellen hoe dat is!

13 augustus 2018,

geschreven door

Je vrouw is net bevallen van jullie wondertje en jij kan niet wachten tot de 6 weken na de bevalling voorbij zijn. Ein-de-lijk het langverwachte moment is daar: jullie hebben groen licht om weer seks te hebben. Volle bak ertegenaan! Denk jij. Maar hoe is de seks na de bevalling nou echt? 7 mannen delen hun ervaring! 

7 mannen onthullen hun ervaring met seks na de bevalling

1. Seks na 6 weken?

“Toen de arts ons na 6 weken goedkeuring gaf, dacht ik dacht we diezelfde avond nog seks zouden hebben. Als het aan mij had gelegen, waren we al van bil gegaan zodra we de auto instapten na het ziekenhuisbezoekje. Maar groen licht van de arts zegt niet zoveel… Mijn vrouw was er namelijk nog niet klaar voor. Eerst begreep ik het nog, maar na een tijdje raakte ik toch wel gefrustreerd. Ze was bang dat het pijn zou doen. Ik begon juist bang te worden dat het er nooit meer van zou komen. Na 3 maanden, toen ze een wijntje achter de kiezen had, kwam ze ineens naar me toe en zei: “laten we het maar gewoon doen”. Toen ik halverwege in haar zat, gaf ze aan dat het voor nu voldoende was.”

2. Een te strakke vagina

“Ik ga niet liegen: seks na het krijgen van baby is eng, heel eng! Mijn vrouw had wel 12 hechtingen downunder. Ik begon steeds te denken: wat nou als ik haar vagina weer pijn doe!? Dus ik liet het aan haar over en zei dat zij maar moest laten weten wanneer ze er klaar voor was. Een paar weken na haar laatste controle gingen we ervoor. Ik dacht dat het behoorlijk ‘losjes’ zou voelen. Integendeel. Haar vagina was zó strak, dat het haast niet paste! De eerste paar keren deden we het dus in slow motion.”

“Haar vagina was zó strak, dat het haast niet paste!”

3. Diepgaande gevoelens

“Mijn vrouw moeder zien worden, was een waanzinnige ervaring. Ik werd opnieuw compleet verliefd op haar. De eerste paar keren dat we seks hadden na de bevalling, was vooral zoeken naar het juiste ritme, omdat het anders teveel pijn zou doen. De eerste keer dat het pijnloos verliep, was een compleet nieuwe ervaring voor mij. Ik voelde dingen die ik  nog nooit eerder had gevoeld en het leek alsof ik voor het eerst in mijn leven seks had met diepgaande gevoelens.”

4. Zo droog als de woestijn

“Hoe graag we ook seks wilden, nog liever wilden we slapen. De eerste keer dat we seks probeerden te hebben, was een paar dagen na haar 6-weken-controle. Op dat moment was zat ze nog volop borstvoeding te geven en haar vagina was zo droog als de Sahara. Geen doen dus. We kochten glijmiddel en probeerden het opnieuw. En echt, dat glijmiddel deed zijn werk! Ik voelde eerst wat voorzichtig met de vingers, totdat ze boven op mij kroop. We namen de tijd, ik denk zelfs dat dit de traagste vrijpartij was die we ooit hebben gehad. Maar oh, wat was ik blij dat het weer kon!”

“Dat glijmiddel deed zijn werk!”

5. Terug in the game

“Oh, ik was zó blij dat we het eindelijk weer deden, dat het me niet eens echt uitmaakte wat ik nou precies voelde tijdens de seks. Eigenlijk voelde het als precies daarvoor. Misschien zelfs strakker. Voor mijn vriendin was het even wennen. Het was eerst nogal gevoelig, maar na een tijdje voelde het voor haar comfortabel. We hielden het de eerste keer bij de missionaris positie, meer hoefde eigenlijk ook niet. Na maanden geen actie was ik allang blij om weer terug in the game te zijn!”

6. Niet losser, maar langer

“Dat een vagina na de bevalling als een tent voelt, is absoluut niet het geval. Maar wat me wel opviel, was dat het een stuk langer voelde. Ook voor haar voelde het anders aan. Zo was het beginstuk van haar vagina ineens veel gevoeliger dan voorheen. Op de een of andere manier heeft de bevalling haar vagina verandert, op een positieve manier! We experimenteren nu weer met nieuwe standjes die ze nu ineens erg fijn lijkt te vinden. Mij hoor je niet klagen!”

“Wat me opviel, was dat haar vagina een stuk langer voelde. Ook voor haar voelde het anders aan.”

7. Geen verschil

“Eigenlijk was de eerste keer seks na de bevalling niet anders dan de seks voorheen. Mijn vrouw en ik hebben gedurende haar zwangerschap altijd seks gehad, zelfs nog vlak voor de bevalling. Zodra we weer mochten, hadden we seks. Het maakte echt geen verschil uit. Behalve dat ze wat droger was en we daarom meer tijd hebben gespendeerd aan voorspel. Maar dat was dan ook echt het enige. De eerste keer waren we misschien nog wat voorzichtig, maar de keer daarop voerde ze een prima reverse cowgirl uit!”

En mannen, wat is jullie ervaring met seks na de bevalling van je vrouwtje?

1 reactie

  1. De 6 weken is een fabeltje. Zodra de baarmoedermond zich weer gesloten heeft mag je vrijen, zelfs wanneer je nog vloeit (mits dat wilt natuurlijk en geen hechtingen meer hebt).
    Ik had geen hechtingen en wij vreeen op dag 6 na de bevalling alweer heel voorzichtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.787 keer bekeken

Geschreven door

Als jij niet gehoord hebt van de nieuwe Barbie film, dan heb je onder een steen geleefd. De Barbie film met Margot Robbie en Ryan Gosling is razend populair en wij snappen wel waarom. Niet alleen is de boodschap van de film erg goed, de look & fe…
2.787 keer bekeken
1.875 keer bekeken

Geschreven door

De zomer staat weer voor de deur en de eerste warme dagen hebben we inmiddels alweer achter de rug. Aangezien ons zeeklimaatje het niet echt toelaat om langer dan een paar uur in de bakkende zon te zitten, zoekt half Nederland hun verkoeling meestal …
1.875 keer bekeken