Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.175 keer bekeken

Betekenen kinderen het einde van je seksleven? Niet met deze tips!

25 februari 2018,

geschreven door

Gebroken nachten, stinkende luiers en het halve assortiment van de Intertoys op de woonkamervloer. Erg sexy is het niet. De kans is groot dat jij een stuk minder vaak seks hebt ná het krijgen van kinderen. Kan jouw seksleven wel een boost gebruiken, maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken nu je voor een mini-mens moet zorgen? Kun je jouw pandapunten niet meer op twee handen tellen? Met deze tips krijg jij de controle over jouw seksleven weer terug.

1. Stuur de kinderen uit logeren

Niet voor één nachtje, maar voor een heel weekend. Zo hebben jij en je lover het huis weer even voor jezelf. Slaap heerlijk uit, maak een ontbijt op bed en geef je lief alle aandacht die zij of hij verdient. Dat is niet alleen goed voor je seksleven, maar ook voor je relatie.

2. Neem een slot op je slaapkamerdeur

Of spreek duidelijk met je kinderen af dat ze op de deur moeten kloppen voor ze binnen komen wandelen. Je wil het jezelf of je kinderen niet aandoen dat ze je betrappen. Wees niet bang om de deur van je slaapkamer op slot te doen. Om goed voor je kinderen te kunnen zorgen heb je ook tijd voor jezelf nodig.

3. Zet je kinderen voor de TV

Of laat ze spelletjes spelen op de iPad. Deze tactiek werkt het beste wanneer je kinderen iets mogen doen wat ze normaal niet (zo lang) mogen doen. Spreek bijvoorbeeld af dat de kinderen op zondagochtend de hele ochtend TV mogen kijken, zo lang ze papa en mama met rust laten.

4. Plan een date-night

Het lijkt misschien suf om je sexy-time in te plannen. Maar met een druk schema vol werk en opvoeding is het helemaal geen slecht idee. Prik een vaste avond waarop de oppas komt en ga leuke dingen doen met je lief. Intimiteit is misschien wel belangrijker dan seks. Een heerlijk etentje, uitje naar de bioscoop of een romantische avondwandeling. Of huur een hotelkamer en ga helemaal los zonder dat je om je volume hoeft te denken.

5. Maak zin

Merk je dat je door alle drukte in je leven minder zin hebt om seks te hebben met je lief? Hoe minder vaak je seks hebt, hoe minder zin je zal hebben in seks. Door seks te hebben, krijg je meer zin in seks. Zo simpel is het. Geef wat vaker toe aan de avances van je partner, ook wanneer je in eerste instantie niet in de mood bent.

6. Wees eerlijk tegen elkaar

Heb je minder zin in seks doordat je kinderen hebt gekregen, of gebruik je jouw kinderen eigenlijk als smoesje? Ga na of er onderliggende problemen zijn die ervoor zorgen dat je geen zin hebt om het bed in te duiken met je partner. Misschien heb je last van pijn, worden je behoeftes niet vervuld of mis je intimiteit in je relatie. Wanneer dit het geval is, zul je samen met je partner aan deze problemen moeten werken.

7. Ga op tijd naar bed

Het is verleidelijk om ’s avonds op de bank te ploffen en de hele avond voor de TV te hangen. In plaats daarvan kan je ook lekker op tijd naar bed gaan, samen met je lief. Dan kunnen jullie nog wat plezier hebben vóór jullie naar dromenland gaan. Wat zullen jullie lekker slapen!

8. Laat de boel een keer de boel

Wanneer je eindelijk een paar uurtjes ‘over’ hebt, dan besteed je die waarschijnlijk aan het huishouden. Schoonmaken, de was, administratie, boodschappen en de bende in huis opruimen. Natuurlijk moet dit gedaan worden. Maar je doet er goed aan om hier niet altijd aan toe te geven. Laat het huishouden even voor wat het is en vrij met je partner. Het huishouden komt later wel weer, de kans is zelfs groot dat je door een goede vrijpartij alleen maar méér energie krijgt.

9. Bepaal de definitie van seks

Het is goed mogelijk dat jij en je partner anders denken over seks. Wat vind jij belangrijk wanneer het op seks aankomt? De ontlading, het samenzijn of de intimiteit? Vind je het belangrijk dat er altijd penetratie plaatsvindt of dat jullie allebei klaarkomen? Is het voorspel fundamenteel, of kun je best zonder? Bespreek dit met je partner. Door deze verwachtingen en wensen aan elkaar te vertellen kun je hier een stuk makkelijker aan voldoen.

10. Stop met het geven van subtiele hints

Aan het einde van een lange week, zijn wij niet meer zo scherp. Het is dan zó makkelijk om subtiele hints over het hoofd te zien. Worden jouw hints niet begrepen door je partner? Dan is de kans groot dat je teleurgesteld bent en je misschien zelfs afgewezen voelt. Voorkom onduidelijke situaties en wees duidelijk over wat je wil. Het lijkt misschien wat lomp, maar vertel het aan je partner wanneer je zin hebt in seks. In duidelijke bewoording. Met een beetje geluk vindt je lief dat eigenlijk heel sexy 😉

11. Flirt jezelf de dag door

Verras je liefste met opwindende berichtjes, terwijl zij of hij op het werk is. Er zijn veel mogelijkheden om intiem te zijn met je lief zónder fysiek bij elkaar te zijn. Briefjes in lunchtrommels, hete e-mails of onverwachte smsjes. Wanneer jullie elkaar ’s avonds eindelijk weer zien kun je het voorspel meteen overslaan.

12. Verhuis je seksleven naar buiten de slaapkamer

Doe het in de auto of op de bank wanneer de kinderen al slapen. Stap wat vaker samen onder de douche. Je bespaart water en energie, wordt er schoon van én je komt aan je trekken. Beter dan dat kan bijna niet.

13. Geef je slaapkamer een make-over

Zie punt 2; neem een slot op je slaapkamerdeur. Maar dat is niet alles wat je kan verbeteren aan je slaapkamer. Zorg ervoor dat jullie slaapkamer een toevluchtsoord wordt. Een plekje speciaal voor jullie. Verwijder onnodige rotzooi uit de slaapkamer, vervang dat 10 jaar oude matras en investeer in een luxe dekbedovertrek. Jouw slaapkamer moet dé plek zijn waar jij tot rust kan komen en kan genieten van je seksleven.

14. Zie er de humor van in

Het product van jullie seks zorgt ervoor dat jullie geen seks meer hebben. Kom op, dat is eigenlijk best grappig toch? Humor brengt jou en je partner dichter bij elkaar. Als je er samen om kan lachen, dan kun je er ook samen over praten. En samen tot een oplossing komen.

Welke invloed heeft het krijgen van kinderen op jouw seksleven gehad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.894 keer bekeken

Geschreven door

Het is altijd leuk om lingerie te kopen, of dat nou voor jezelf is of voor je partner. Maar het is éxtra leuk als je er een excuus voor kan verzinnen, toch? Nou, wij hebben een excuus voor je! Deze sexy lingerie is namelijk erg geschikt voor in…
6.894 keer bekeken