Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

6.887 keer bekeken

De mooiste, sexy lingerie voor zwoele zomeravonden

20 juni 2022,

geschreven door

Het is altijd leuk om lingerie te kopen, of dat nou voor jezelf is of voor je partner. Maar het is éxtra leuk als je er een excuus voor kan verzinnen, toch? Nou, wij hebben een excuus voor je! Deze sexy lingerie is namelijk erg geschikt voor in de zomer, want met deze hete setjes houd jij je lichaam koel. Dit moet je hebben dus 😉

Less is less

Minder stof is minder warmte. Dus kies in de hete zomerperiode voor kleine pakjes om in te slapen. Als het buiten echt heel warm is, wil je het liefst naakt slapen en het is eigenlijk ook beter om zonder slip te slapen, zodat je de boel lekker kan luchten. Máár deze piepkleine stringetjes bestaan uit erg weinig stof en zijn wel heel erg sexy! Als jij deze draagt is de kans sowieso groot dat het zeer snel uit gaat.

Kimono’s

Met een kimono zit je altijd goed. Een kimono draag je over je lingerie, of je draagt er niks onder 😉 Je hebt kimono’s in veel verschillende stijlen; lang of kort, doorschijnend of lekker dik. Er zit altijd wel een model bij voor jou. Eigenlijk is de kimono de supersexy versie van de badjas.

Zomer in je bol

Haal de zomer in je bol en in je slaapkamer met bloemenprintjes en gekleurde lingerie. Oh en wil je je lichaam extra laten stralen? Gebruik dan een body olie met shimmer. Deze olie laat jouw huid letterlijk stralen!

Kies katoen

Veel sexy setjes zijn van synthetische stofjes. Dat blijft lang mooi, glanst lekker en kreukelt niet! Maar er is wel één groot nadeel: het kan soms nogal zweterig zijn. Dus in de zomer wil je het liefst luchtige stofjes kiezen. Katoen en linnen zijn bijvoorbeeld fijne natuurlijke stoffen die zweet goed opnemen. En polyester zorgt ervoor dat je zweet snel verdampt. Als je dan ook nog gaat voor een losvallend model, dan heb je de ideale zomerse lingerie!

Cool cucumber

Heb jij een goed geïsoleerd huis of een hele chille airco en boeit de hitte buiten jou niet? Dan kan je ongeacht de temperatuur buiten zorgen voor een hele hete show in de slaapkamer! Ga bijvoorbeeld voor nepleer, wetlook of kanten bodysuits.

Wat is jouw favoriete lingerie wanneer buiten het kwik stijgt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.442 keer bekeken

Geschreven door

De allereerste dildo is naar alle waarschijnlijkheid zo’n 28.000 jaar oud. Je kan je voorstellen dat er in die jaren allerlei vormen, maten en kleuren op de markt zijn gekomen. Wellicht zie je door de bomen het bos niet meer en kan je wel wat hulp ge…
4.442 keer bekeken