Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.312 keer bekeken

Dit worden de sextoy trends van 2020!

2 januari 2020,

geschreven door

In 2020 zullen er weer een hoop nieuwe seksspeeltjes uitgebracht worden. Sommige zullen vergelijkbaar zijn met toys die je al kent, maar er komen ook elk jaar weer een aantal echt vernieuwende speeltjes uit. In deze blog vertellen we je precies welke dingen je in de gaten moet houden!

Kies je trend:

Sextoys op afstand

Een vibrerend eitje met afstandsbediening staat op menig koppel hun bucketlist. Het zijn de ideale seksspeeltjes om buitenshuis de spanning mee op te zoeken. Zij brengt het eitje in en hij beheert de draadloze afstandsbediening, bijvoorbeeld tijdens een etentje met de schoonouders 😉  Voor deze speeltjes was het altijd een vereiste dat je tenminste 10 meter in de buurt van je partner was. Hedendaags maakt de afstand helemaal niet meer uit. Steeds meer speeltjes zijn uitgerust met een bijbehorende app waarmee je het speeltje overal ter wereld kunt aansturen!

Daarnaast zijn er ook seksspeeltjes die op afstand op elkaar kunnen reageren. Dit type sextoys wordt teledildonics genoemd. De sensaties van het ene speeltje worden dan overgegeven naar het andere speeltje. Maakt de man bijvoorbeeld snelle en harde slagen met zijn masturbator, dan zal de vibrator ook snel en hard gaan trillen. De verwachting is dat er komend jaar steeds meer seksspeeltjes uitgebracht worden die met elkaar kunnen verbinden of aangestuurd kunnen worden via de app.

“De sensaties van het ene speeltje worden dan overgegeven naar het andere speeltje. Dit type sextoys wordt teledildonics genoemd.”

  • Geen producten gevonden

Nieuwe kleuren

Sextoys zijn allang niet meer alleen in het roze of zwart verkrijgbaar. De laatste jaren zien we het kleurenpalet steeds groter worden. Cyaan, turquoise en bordeaux zijn voorbeelden van kleuren die we dit jaar al veel terug konden zien. Met Rosy Gold kwam er zelfs een hele collectie in het rosé goud uit. Wil je op de hoogte blijven? Bekijk hier de laatst toegevoegde seksspeeltjes uit ons assortiment.


Duurzame seksspeeltjes

Met de huidige milieu en klimaatproblematiek wordt er steeds meer gekeken naar hoe we bewuster met ons klimaat kunnen omgaan. Door bewuster met het milieu om te gaan, zorgen we dat ook toekomstige generaties nog een beetje plezier aan onze aarde kunnen bleven. Ook producenten van seksspeeltjes proberen steeds meer een steentje bij te dragen aan een beter leefklimaat. Deze trend zal het komende jaar alleen maar verder worden doorgetrokken.

“Door bewuster met het milieu om te gaan, zorgen we dat ook toekomstige generaties nog een beetje plezier aan onze aarde kunnen bleven.”

De meeste seksspeeltjes bevatten inmiddels al geen ftalaten meer (chemische stoffen om plastic flexibel en soepel te maken). Ook zijn er inmiddels al een aantal organische glijmiddelen verkrijgbaar, die vrij zijn van parabenen en glycerine. Een aantal van deze producten worden ook nog eens in een biologisch oplosbare verpakking geleverd.

Andere voorbeelden van duurzame seks:

  • Veganistische condooms, waarbij geen dierenleed aan te pas is gekomen
  • Veganistisch leer bij bondage producten
  • Oplaadbare seksspeeltjes, die geen batterijen meer nodig hebben
  • Seksspeeltjes vrij van ftalaten
  • Geen producten gevonden

Nieuwe technologieën

De verwachting is dat we komend jaar steeds meer vernieuwende seksspeeltjes mogen verwelkomen. Naast de speeltjes die met elkaar kunnen verbinden (zoals behandeld in het begin van deze blog), zijn er ook andere ontwikkelingen te zien.

Zo verschijnen er steeds meer seksspeeltjes voor mannen die meer bieden dan slechts een penetreerbare opening. Een goed voorbeeld is de interactieve armband van Sensemax die je kunt koppelen aan een Virtual Reality bril. De bewegingen die je met je arm maakt, worden doorgestuurd naar de interactieve video. Zo is het net alsof je zelf op de set bent!

“De bewegingen die je met je arm maakt, worden doorgestuurd naar de interactieve video.”

Ook de Talk Dirty Stroker doet iets anders dan je misschien gewend bent van een masturbator: hij kan namelijk kreunen en tegen je praten. Met een koptelefoontje in de masturbator, krijg je feedback op elke beweging. Daarnaast zien we ook een kleine opmars aan masturbators met een verwarmende functie. De speeltjes warmen op tot maximaal 42 graden en dragen bij aan een zo realistisch mogelijke ervaring.

  • Geen producten gevonden

Seksspeeltjes met een verwarmende functie zijn overigens niet alleen voorbehouden aan mannen. Ook de dames kunnen genieten van verschillende soorten vibrators die met een druk op de knop verwarmen.

  • Geen producten gevonden

Samen sextoys gebruiken

Seksspeeltjes zijn allang niet meer alleen voor solo-gebruik. Bijna elk merk heeft tegenwoordig wel een aantal sextoys voor koppels in hun collectie. Wand massagers, mini vibrators of penisringen kunnen bijvoorbeeld uitstekend tijdens het voorspel gebruikt worden.

“Bijna elk merk heeft tegenwoordig wel een aantal sextoys voor koppels in hun collectie”

Een duo vibrator kan zelfs tijdens de penetratie gebruikt worden. Het speeltje wordt bij de vrouw ingebracht en laat nog voldoende ruimte over voor de man om te penetreren. De vibraties van het speeltje worden door beide partners gevoeld. Wij verwachten in 2020 steeds meer leuke koppel speeltjes te verwelkomen!

Welke trend ga jij in de gaten houden? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.795 keer bekeken

Geschreven door

Spring in het diepe met de nieuwe innovatieve toy van Womanizer: een genotsdouchekop. Ja, dat lees je goed! Jij kunt sexy feestjes onder de douche houden zonder dat deze in het water lopen. Nieuwsgierig naar al dit potentiële waterpret? Lees dan sne…
2.795 keer bekeken