Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.471 keer bekeken

Naughty or Nice Role Play: dit is jouw kerst rollenspel!

17 december 2022,

geschreven door

Op zoek naar een spicy dobbelspelletje voor kerst? We got you! Nadat jij en je partner de familiebezoekjes hebben gehad, kunnen jullie eindelijk samen een sexy spelletje spelen. December kent hoge pieken en daar hoort ook een kerst rollenspel bij! Dus hang je stockings op (of trek ze aan) en kruip in een nieuwe, spannende rol…

Stap 1: Hoe werkt het?

Wat is een rollenspel en hoe werkt dit spel precies? Nou, een rollenspel is één van de meest voorkomende seksuele fantasieën. Voor even kun jij in de huid van een ander persoon kruipen en de rest van de wereld vergeten. We willen allemaal wel eens aan de realiteit ontsnappen, toch? Als je geen inspiratie hebt of graag je rollenspel aan het lot overlaat, dan is het Naughty or Nice Role Play spel precies wat er op je Christmas wishlist staat..

speluitleg

Stap 2: Wat wordt jouw rol?

Wat worden jullie personages tijdens jullie kerst rollenspel? Ben jij de baas die persoonlijk het kerstpakket van de trouwe werknemer overhandigt? Of juist de elektricien die de kerstverlichting komt fixen?

rol

Stap 3: Machtsverhouding

Wie van jullie neemt de touwtjes in handen en wie volgt gehoorzaam alle bevelen op? Is de helper sexy Santa eindelijk te baas? Of word je op het matje geroepen door de chefkok? Er is maar één manier om daarachter te komen…

machtsverhouding

Stap 4: Wat staat er op het menu?

Jullie zijn uiteraard elkaars lekkerste hapje, maar daar hoort ook garnering bij. Als jullie je kerstdiner voort willen zetten, dan is deze stap de kers op de taart!

menu

Stap 5: Welk attribuut gebruiken jullie?

Zijn er cadeautjes uitgewisseld die nu erg goed van pas komen? Breng ze in het spel! Want als de kerstzanger vals zingt, dan is er geen andere optie om diegene vast te binden aan het bed. Dan zingt die vast wel een toontje lager.

attribuut

Stap 6: Welk standje is een must?

De rollen zijn verdeeld, de menukaart is definitief en de attributen liggen klaar, maar wat wordt hét standje van de avond? Afwisselen mag natuurlijk, zo lang het maar geen stille nacht wordt.

seks standjes

Dit is jouw kerst rollenspel!

Dus wat wordt jouw rollenspel scenario? Zijn jullie een onderdanige chefkok en dominante keukenhulp die tegen de counter de Vurige Flamingo doen met een vibrator of masturbator bij de hand? Of juist een dominante winkelier die de onderdanige klant in standje Squat Goals achter de kassa straft, omdat die vlak voor sluitingstijd nog kerstinkopen wilde doen?

Het is compleet aan jullie welke stappen jullie willen integreren in jullie spel en welke niet. Zolang jullie helemaal in die spicy kerstsfeer komen, dan is het rollenspel sowieso geslaagd!

Wat was jullie resultaat? We zijn erg benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

295.480 keer bekeken

Geschreven door

Sommige vrouwen hebben diepe penetratie nodig om tot een orgasme te komen, andere vrouwen vinden het misschien net iets te heftig. Standjes voor diepe penetratie kunnen echter erg handig zijn wanneer de penis van je partner aan de kleine kant is, of …
295.480 keer bekeken