door NaughtyNick

Stay in bed, make love – zo overleef je de avondklok

26 januari 2021 door NaughtyNick

Lieve mensen… Make love, not war. In een wereld die op zijn kop staat hebben we helemaal niks aan zinloos geweld en achterlijk gedrag. Waar we wel wat aan hebben is liefde. Heel veel liefde, voor jezelf én voor elkaar. In een nare situatie moeten we er zelf het beste van maken. Dat wordt steeds lastiger, dat begrijpen wij ook. Daarom delen wij graag wat tips waarmee jij jezelf en anderen extra lief kan hebben vanuit je eigen, veilige bed. Probeer het positief te zien; door de avondklok heb jij nóg meer tijd om genieten tussen de lakens.

We maken er het beste van

De lockdown is verlengd én daar bovenop is ook nog eens een avondklok gekomen. Wauw. Dit is erg heftig, zwaar en pijnlijk voor ons allemaal. Voor velen voelt de lockdown al als een belemmering van onze vrijheid, gooi daar nog een avondklok bovenop en je hebt de poppen aan het dansen, blijkt. Het begon in maart 2020 toen we stopten met handen schudden en het thuiswerken werd aangeraden. Langzaam kwamen er steeds meer maatregelen en uiteindelijk sloten ook de scholen en de horeca. Langzaam, maar zeker konden we onze vrienden en familie niet meer zien zoals we gewend waren. Van de ene halve lockdown naar de volgende “slimme” lockdown, tot uiteindelijk de avondklok.

“Voor velen voelt de lockdown als een belemmering van onze vrijheid.”

Het is voor niemand makkelijk. We raakten allemaal een deel van onze vrijheid kwijt, maar sommigen verloren iets wat nóg belangrijker was… Laten we er daarom het beste van maken en blij zijn met alles wat we nog wél hebben en kunnen. Het is moeilijk om het licht te zien aan het einde van deze ellendige tunnel. Maar als we deze tunnel vol blijven stoppen met duistere gedachten, woede en zinloos geweld, wordt het alleen maar lastiger om het lichtpuntje te vinden. Wij roepen iedereen op om lief te hebben. Liefde voor jezelf, liefde voor je naasten en liefde voor de wereld.  Het gaat nog wel even duren voor het weer wordt zoals vroeger, dus tot die tijd hebben wij wat tips voor jou om er het beste van te maken.

In dit artikel

Nieuwe seksstandjes uitproberen

Om te voorkomen dat de seks voorspelbaar en saai wordt, is het goed om jullie seksleven om de zoveel tijd een nieuwe impuls te geven. Het experimenteren met nieuwe seksstandjes is leuke manier om jullie seksleven bevredigend en spannend te houden. Wanneer je samen thuis in quarantaine zit, is dit het moment om jullie kennis op het gebied van seksstandjes te verbreden!

aquarius seksstandje

“Het experimenteren met nieuwe seksstandjes is leuke manier om jullie seksleven bevredigend en spannend te houden.”

Er zijn genoeg seksstandjes te vinden om eindeloos te kunnen variëren. Of je nu zoekt naar standjes voor goede ochtendseks of posities waarbij hij zo diep mogelijk penetreert. Daarnaast kan je natuurlijk ook een keer van locatie veranderen. Wat dacht je van seks onder de douche of seks op de bank? Wij hebben een uitgebreide verzameling aan seksstandjes waarmee jullie nog jaren uit de voeten kunnen!

Experimenteren met sextoys – alleen of samen met je partner

Nu je een tijdje veel thuis moet zitten, is het goed om je horizon een beetje te verbreden. Dit is het moment om op seksuele ontdekkingstocht te gaan en nieuwe ervaringen op te doen!

Heb jij bijvoorbeeld wel eens je G-spot of P-spot gestimuleerd of überhaupt gevonden? Seksspeeltjes kunnen je hier een handje bij helpen. Ook helpen de speeltjes je bewuster te worden van je lichaam en je voorkeuren voor bepaalde soorten stimulatie. Ze kunnen je seksleven van nieuwe impulsen voorzien, of je nu wel of geen partner hebt.


Sommige seksspeeltjes zijn ontworpen om zoveel mogelijk het gevoel van echte seks te benaderen, zoals de realistische dildo’s en masturbators die het gevoel van een vagina zo dicht mogelijk proberen te benaderen.

Seksspeeltjes voor koppels

Daarnaast zijn er seksspeeltjes die je samen kunt gebruiken. Deze koppel toys stimuleren beide partners tegelijk. Een duo vibrator bijvoorbeeld, wordt door de vrouw gedragen en stimuleert tegelijkertijd haar clitoris en G-spot. Het speeltje laat echter ook ruimte over voor de man om te penetreren, waardoor hij ook van de vibraties geniet.

Masturberen

Sinds de oproep om zoveel mogelijk thuis te gaan werken, heeft de pornografische website Pornhub zijn bezoekersaantallen flink zien stijgen. Iedereen is massaal aan het masturberen geslagen! Deze periode van thuiszitten kan je natuurlijk ook prima aangrijpen om je lichaam beter te leren kennen en om zo nu en dan even tot rust te komen. Het vermindert stress en laat je ook nog eens beter slapen!

“Deze periode van thuiszitten kan je natuurlijk ook prima aangrijpen om je lichaam beter te leren kennen en om zo nu en dan even tot rust te komen.”

Sommige mensen masturberen het liefst met de hand, maar je kunt natuurlijk ook een seksspeeltje gebruiken. Ook kan je verschillende houdingen en technieken uitproberen. Heb je bijvoorbeeld wel eens samen gemasturbeerd of voor de spiegel? En gebruik je zo nu en dan ook een glijmiddel?


Wij hebben een uitgebreide handleiding voor je om het masturberen lekkerder te maken en variërend te houden!

Seks op afstand

Wanneer jij een liefje op afstand hebt, is het nog steeds mogelijk om intiem met elkaar te worden. Je kunt samen een stomende webcamsessie beginnen, maar is het niet veel leuker als je elkaar ook zou kunnen voelen? Met behulp van zogenaamde teledilonics – seksspeeltjes die op afstand met elkaar kunnen verbinden – is dit inmiddels mogelijk!

“Je kunt samen een stomende webcamsessie beginnen, maar is het niet veel leuker als je elkaar ook zou kunnen voelen?”

Met behulp van een internetverbinding kunnen de seksspeeltjes met elkaar communiceren en zo bepaalde sensaties doorgeven. Door in te loggen op een online platform, is het mogelijk om jouw seksspeeltje te verbinden met die van iemand anders, waar dan ook ter wereld!


Voorbeelden van interactiviteit:

  • Wanneer de man de masturbator om zijn penis schuift, begint de kop van haar vibrator te draaien
  • Hoe sneller de man penetreert, hoe harder de vibrator vibreert

Sextoys met app

Ook zijn er seksspeeltjes die met behulp van een app op je smartphone aangestuurd kunnen worden. Je partner verbindt zijn telefoon aan jouw seksspeeltjes en kan zo bepaalde sensaties doorgeven. Ook is het mogelijk om bepaalde patronen en ritmes op te slaan of de vibrator te laten meebewegen op jullie favoriete muziek.

“Je partner verbindt zijn telefoon aan jouw seksspeeltjes en kan zo bepaalde sensaties doorgeven.”

Bekijk hier alle vibrators met app

Speel een erotisch spel

Het spelen van een erotisch spel is een leuke manier om elkaars wensen en fantasieën op seksueel gebied te (her)ontdekken! Aan de hand van verschillende vragen en opdrachten wordt het makkelijker om het over onderwerpen te hebben, die jullie normaal gesproken misschien niet zo snel zouden bespreken. Wie weet wat jullie allemaal wel niet ontdekken! Met de opgedaan kennis kunnen jullie vervolgens lekker samen aan de slag 😉

Voor liefhebbers van bordspellen is het spel Ultiem Verlangen een absolute aanrader. Het spel is daarnaast aan te vullen met verschillende uitbreidingen, waardoor jullie eindeloos kunnen blijven doorspelen!

Geef je Tinder bio eens een update!

Wil je na het vele thuiszitten straks het daten weer een beetje beginnen op te pikken? Dan heb je nu mooi tijd om je Tinder bio eens flink onder handen te nemen! Wij hebben een aantal handig tips voor je op een rijtje gezet, waardoor je gegarandeerd meer matches zult hebben!

Yoga voor betere seks

yoga
Al die berichten over corona veroorzaken een hoop stress en dat komt niet ten goede aan je vrijpartij of solo-sessie! Stress zorgt ervoor dat jij je aandacht er niet helemaal bij hebt, waardoor het moeilijk wordt je te focussen op genot en plezier. Yoga kan een perfecte manier zijn om van die stress en onrust af te komen en weer nieuwe energie bij te tanken.

“Stress zorgt ervoor dat jij je aandacht er niet helemaal bij hebt, waardoor het moeilijk wordt je te focussen op genot en plezier.”

Door elke dag aan de slag te gaan met verschillende oefeningen, werk je niet alleen aan je lichamelijke balans en flexibiliteit – wat ook voordelig is voor in de slaapkamer – maar wordt het ook makkelijker om je te focussen en meer te genieten tijdens de seks.

Train je bekkenbodemspieren!

Het trainen van je bekkenbodemspieren kan je eenvoudig vanuit huis doen en heeft verschillende voordelen voor je (seksuele) gezondheid!

anatomie vrouwDe spieren bevinden zich onderin de buik en zorgen ervoor dat de anus en plasbuis goed worden afgesloten. Bij een zwakke bekkenbodem kan je daarom last krijgen van urine- of ontlastingsverlies. Het trainen van de bekkenbodemspieren kan helpen bij dit probleem.

De oefeningen kunnen ook helpen bij het beter aanspannen en ontspannen van de vagina, waardoor het gevoel van de seks zal verbeteren. Mannen zullen vooral merken dat ze het langer vol kun houden en minder snel klaarkomen. Beide partners kunnen daarnaast intensere hoogtepunten verwachten dan voorheen.

“Mannen zullen vooral merken dat ze het langer vol kun houden en minder snel klaarkomen.”

Vagina balletjes

Vrouwen kunnen overigens ook kiezen om hun bekkenbodem te trainen met behulp van vagina balletjes. Door de balletjes een tijdje in de houden, train je de bekkenbodemspieren. Dat kan je dus zelfs tijdens het thuiswerken doen!

Tip! Je kunt de vagina balletjes ook dragen terwijl je andere bekkenbodemoefeningen doet!

Wat doe jij in deze periode van thuiszitten? Deel het met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op Stay in bed, make love - zo overleef je de avondklok

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid