Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

3.479 keer bekeken

Meer matches op Tinder? Geef je profiel een boost!

31 maart 2019,

geschreven door

Een goede profielfoto op een datingapp als Tinder of Happn kan doorslaggevend zijn om rechts te swipen. Een interessante bio kan leiden tot een boeiend gesprek of het vinden van een gemeenschappelijke interesse. Maar hoe creëer jij nou hét perfecte profiel om zoveel mogelijk matches te verzamelen? In deze blog onthullen wij de ultieme tips om jouw profiel een boost te geven. Laat die matches maar komen! 

Picture perfect

Profielfoto

De eerste foto die verschijnt op je profiel is eigenlijk net zoals de eerste indruk in het “echte leven”. Een eerste indruk kun je maar één keer maken. Hoe maak je nou een goede eerste indruk op een datingapp? Door je beste foto als eerste te plaatsen natuurlijk!

Do’s voor je profielfoto:

 • Laat je gezicht duidelijk zien.
 • Probeer niet direct in de camera te kijken.
 • Gebruik een recente foto waar je daadwerkelijk op lijkt.
 • Bewerk indien nodig de foto om de belichting te verbeteren (nee, niet jezelf!)
 • Om zeker te zijn van je zaak kan je een foto van Facebook of Instagram gebruiken die goed gescoord heeft.

Don’ts voor je profielfoto:

 • Een groepsfoto plaatsen (niemand heeft zin om uit te vogelen wie van de tien personen jij bent)
 • Bij voorkeur geen selfie en dan al helemaal geen donkere badkamerselfie.
 • Geen foto die in de verte is gemaakt
 • Geen zonnebril en/of hoed die grotendeels je gezicht verbergt.

Wist je dat… uit statistieken blijkt dat mannen 46% van de vrouwen die voorbij zien komen op Tinder naar rechts swipen.

De aanvullende foto’s

Met slechts één foto is de kans dat je overgeslagen wordt aardig groot. Wanneer je geen aanvullende foto’s hebt wordt al snel gedacht dat je iets te verbergen hebt. Natuurlijk moeten die extra foto’s je potentiële match niet afschrikken. Houd daarom rekening met de volgende zaken:

 • Zorg ervoor dat je er hetzelfde uitziet op de aanvullende foto’s
 • Plaats een full-body foto met je gehele lichaam erop
 • Activiteitenfoto’s zijn goed scorende foto’s, deze laten zien dat je een actief en interessant persoon bent.

Laat je persoonlijkheid zien

Een succesvol profiel is een persoonlijk profiel. Het draait om het plaatje wat jij van jezelf laat zien aan de buitenwereld. Het zijn hierbij niet enkel de foto’s die een rol spelen, maar de juiste profieltekst is minstens zo belangrijk. Zie het als je visitekaartje waarmee je  kan laten zien we je bent en wellicht twijfelaars over de streep kan trekken.

Vermijd clichés

Een cliché bio is een echte afknapper. Probeer standaard zaken zoals vertellen wat je beroep is of waar je precies naar op zoek bent te vermijden. Het toont weinig creativiteit, komt saai over en trekt geen aandacht. Ook zogenaamd leuke zinnetjes en/of quotes zijn een echt no go.

Houd het luchtig

Je kan jezelf onderscheiden door verrassend uit de hoek te komen met een originele bio. Zorg er alleen voor dat je bio niet te lang wordt. Dit komt over alsof je het té graag wil. Blijf natuurlijk wel eerlijk en overdrijf niet.

Wist je dat… Tinder koppig is? Als de dating app vindt dat een persoon echt een match voor je is maar je had hem/haar al afgewezen, kan het profiel toch nog terug verschijnen.

Gebruik humor

Een goed gevoel voor humor vinden de meeste mannen én vrouwen erg aantrekkelijk. Dit is niet te zien op je foto’s maar kun je wel laten zien door middel van je profieltekst.

Hoe vond jij dit artikel? Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.606 keer bekeken

Geschreven door

Konijnen. Dat is wat jij en je kersverse partner zijn aan het begin van de relatie, toch? De slaapkamer, de keuken, het bos, de badkamer, geen plek is veilig voor jullie seksuele avontuurtjes. Één blik is genoeg om zin te krijgen. Máár na een aan…
4.606 keer bekeken