Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

4.481 keer bekeken

De 10 grootste afknappers in bed: volgens mannen

6 juli 2016,

geschreven door

Vrouwen stellen nogal wat eisen aan hun bedpartners. Zo vinden veel vrouwen het vreselijk wanneer hun man met sokken in bed stapt of direct gaat slapen wanneer de vrijpartij voorbij is. Maar wat vinden mannen nou eigenlijk een domper in bed? Bij EasyToys lees je waar mannen op afknappen!

1. De moe-smoes

De hoofdpijnsmoes is al een tijdje passé. De moe-smoes is daarentegen helemaal trendy. En mannen hebben er een hekel aan. Wanneer jij met een zielig piepstemmetje verkondigt dat je “echt te moehoe bent”, heb jij je zin gekregen. Zijn libido is dan ook weg. Het is niet alleen een domper voor hem, maar ook een beetje voor jullie relatie. Kun je echt je ogen niet meer openhouden? Beloof dan dat jullie de volgende dag die vrijpartij uitgebreid inhalen.

2. Je tanden gebruiken

Mannen vinden het over het algemeen heerlijk als je down-under gaat. Wat ze niet prettig vinden, is om jouw tanden in hun lid te voelen. Ze voelen zich kwetsbaar als dat gebeurt en bovendien is het absoluut geen fijn gevoel. Probeer de huid van zijn penis niet te raken met je tanden. Blijkt dit toch te moeilijk te zijn? Gebruik dan andere methoden om hem te pleasen. Geef kusjes, likjes en gebruik je handen tijdens de orale seks. Daar komen geen tanden aan te pas!

15 dingen die mensen liever doen dan seks hebben

3. Spugen in plaats van slikken

Mannen vinden het een ware afknapper als vrouwen na orale seks het kwakje niet slikken maar spugen. Ze vinden het vreselijk wanneer jij met een vertrokken gezicht naar de badkamer rent om vervolgens de sperma door de plee te spoelen. Je zou kunnen proberen om jezelf te vermannen en gewoon één keer goed te slikken. Je kan het er natuurlijk ook gewoon met je man over hebben. Vraag hoe hij het zou vinden als hij een snottebel van een ander zou moeten doorslikken.

4. Schaamte

Mannen zien jouw vetrolletje, moedervlekje of verdwaalde haartjes echt niet. Ze zijn teveel bezig met genieten van jouw lichaam. Zeuren over je uiterlijk of je lichaam verbergen is dan ook een flinke afknapper voor ze. Ook vinden ze het een domper wanneer je voor de zoveelste keer vraagt of je te dik bent. Bedenk je dat hij niet voor niets met je in bed ligt. Hij vindt je mooi en wil graag seks met je. Wanneer je dat inziet, heb je een stuk minder om je voor te schamen.

5. Slechte hygiëne

Waar vrouwen zich wel voor mogen schamen is slechte hygiëne. Heb je last van nare lichaamsluchtjes of slechte adem? Verwacht dan niet te veel aandacht van je man. Zorg gewoon dat je elke dag je tanden poetst en regelmatig doucht. Dan is er niks aan de hand. Overigens moet ook de omgeving een beetje schoon zijn. Nodig een man niet uit in je bed wanneer de lakens vies zijn. Maar pas op. Het kan ook andersom. Nagels knippen, scheren en puistjes uitdrukken in bed zijn echt een no-go.

afknapper-tijdens-seks-vrouwen

6. Je gedragen als een zeester

Wanneer jij met je armen en benen wijd afwacht totdat hij zijn ‘ding’ heeft gedaan, vindt hij dat niet bepaald sexy. Ook als jij helemaal geen geluid laat horen, zal hij misschien denken dat je niet geniet. Mannen vinden het leuk wanneer je meebeweegt. Gebruik je heupen! Neem initiatief door bijvoorbeeld eens een keer bovenop te gaan zitten. En kreun zachtjes zo nu en dan.

7. Te hard schreeuwen

Dat kreunen kun je natuurlijk ook overdrijven. Het is niet de bedoeling dat je zo hard schreeuwt dat hij zijn eigen gedachten niet eens meer kan horen. Bovendien komt het nep over (als je het niet echt meent) en dat kan hem onzeker maken. Laat je pornostergedrag dus achterwege en kreun zachtjes op de juiste momenten. Kun je er niks aan doen? Probeer dan eens je kreten te smoren in een kussen bijvoorbeeld. Zo kunnen de buren ook weer rustig slapen.

8. Praten tijdens de seks

Dirty talk is helemaal niet erg, mits je niet de hele vrijpartij vulgaire dingen in zijn oor schreeuwt. Maar praten over het weer, de boodschappen die je nog moet doen of de container die je nog buiten moet zetten, is echt not-done! Het is een totale sexkiller die zijn erectie heel gauw neerhaalt. Mannen willen graag geloven dat vrouwen helemaal opgaan in de seks. Ze hebben geen boodschap aan het feit dat vrouwen multifunctioneel zijn. En laten we eerlijk zijn: de dagelijkse zaken mag je best even vergeten als je vrijt.

9. Hard tekeer gaan

Hij vindt het leuk wanneer je het eens wild aanpakt. Maar mannen willen zelden echt zo bereden worden dat ze er bont en blauw vanaf komen. Ook wanneer jij met je handen te werk gaat, mag je agressieve joystickbewegingen achterwege laten. Evenals krabben, bijten, slaan en harentrekken. Dat vinden mannen zelden opwindend. Tenzij hij er natuurlijk om vraagt en het lekker vindt. Dat is een ander verhaal. Te ruig tekeer gaan kan net als met schreeuwen, gillen en krijsen ook een beetje nep overkomen voor hem. Domper dus!

10. Te veel knuffelen

Hij vindt het oké om op een romantisch moment zo nu en dan even te knuffelen. Maar mannen hebben een hekel aan constant gekroel. Na de seks willen ze er hooguit een halve minuut voor vrijmaken (uitzonderingen daargelaten), maar tijdens en na de seks uitvoerig knuffelen doen ze toch echt liever niet. Ben jij iemand die wel heel graag snuggelt? Probeer dan eens een compromis te sluiten. Als hij een keer met je knuffelt na de seks, mag hij na een andere vrijpartij meteen in slaap vallen. Goede deal toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.509 keer bekeken

Geschreven door

De missionarishouding, wie kent hem niet? Aan de ene kant een klassieker, aan de andere kant het meest basic standje dat er is. Als jij er niet zoveel aan vindt, dan ben je daar niet alleen in. Maar de missionaris heeft veel meer te bieden dan je den…
7.509 keer bekeken