Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.375 keer bekeken

De erectie-verhullende zwembroek van PornHub

19 juli 2019,

geschreven door

Niets is zo erg als een ongewenste boner op een moment dat het echt niet kan. Voor je het weet heb je een vlakke hand in je gezicht omdat er weer iemand denkt dat je viespeuk bent. Vooral op plekken als het strand wil je echt geen dikke paal in je zwembroek.

Bonerless Bathing Suit

PornHub heeft onlangs ingespeeld op een – voor veel mannen – ongemakkelijk zomerprobleem. Zo lanceerde de pornografische site een heus ‘Bonerless Bathing Suit’ die je erectie camoufleert en verbergt. Het pak heeft een ingebouwde binnenvoering die helpt om alles te maskeren wat daar gaande is. Zo hoef je niet meer als een gek vanuit het water naar je handdoek te sprinten 😉

pornhub zwembroek
100% lycra, 0% boner

Het idee achter de zwembroek

“We hebben hard gewerkt aan de ontwikkeling van de eerste erectie verbergende zwembroek, die het comfort en het plezier zou moeten vergroten voor alle mannen die graag bij het water te vinden zijn”, aldus Corey Price – de vicepresident van Pornhub – in een verklaring. Het is de vraag of iedereen zin heeft om met een PornHub zwembroek rond te lopen, maar het idee mag er zeker zijn. Deze zomer kan je als man zonder zorgen de deur uit!

Hoeveel PornHub zwembroeken heb jij al voorbij zien komen aan het strand/zwembad? Deel het met ons in een reactie hieronder!

4 reacties

  1. het lijkt mij een leuk ideeë .ik heb het al veel voorgehad . Dus ik zou zeggen maak het in groter hoeveel heden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.992 keer bekeken

Geschreven door

Als jij van ruige seks houdt, ben je niet de enige. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat ruige seks een van de meest voorkomende dingen is waar mensen over fantaseren. De meeste mensen – ongeacht geslacht en seksuele geaardheid – zijn weleens opg…
6.992 keer bekeken