NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.159 keer bekeken

Schroef je pijngrens op met Tom’s Spikes!

26 januari 2018,

geschreven door

Wanneer je als man deze CBT toy voor het eerst voorbij ziet komen, is de kans groot dat er een aantal druppels zweet over je voorhoofd beginnen te druipen. Maak kennis met Tom’s Spikes, een multifunctionele CBT toy voor de liefhebbers van het grovere werk.

Tom’s Spikes

Tom’s Spikes is een roestvrijstalen ring met 28 gaten waarin schroeven kunnen worden gedraaid. De ring wordt om de penis of balzak gedragen. Het CBT speeltje kan op drie verschillende manieren worden toegepast. Zo kan je hem gebruiken als cockring, ballstretcher of chasity toy.

CBT is een afkorting voor Cock and Ball Torture, een steeds vaker voorkomend onderdeel binnen BDSM. De ring heeft een diameter van 4,6 cm maar kan strakker worden gemaakt door de schroefpunten aan te draaien met een inbussleutel. Natuurlijk kan je de ring ook zonder schroeven dragen, maar dat zou geen echte uitdaging zijn toch?

Voor wie is deze toy geschikt?

Dit is geen toy die je koopt wanneer je op zoek bent naar een simpele penisring. Dit speeltje is meer bedoeld voor BDSM-praktijken waarbij een Dominant de grenzen van zijn of haar onderdanige opzoekt. De onderdanige voelt een drukkend gevoel op zijn geslacht of scrotum, wat kan worden versterkt door de schroefpunten aan te draaien. Met een hangslotje kan de ring op op slot worden gedaan en heeft de Meester of Meesteres de volledige controle over het geslacht van de man.

Wil je jouw onderdanige op unieke manier het leven zuur maken? Dan is deze CBT toy een must have! Voor 129,95 wordt hij discreet bij je thuis afgeleverd! De versie die wij verkopen heeft afgeronde schroefpunten, maar de echte waaghalzen kunnen er natuurlijk ook schroeven met een scherpe punt indraaien. Oei!

Heb jij ervaring met een CBT speeltje? Dan zijn we erg benieuwd naar jouw ervaring. Deel heet met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.294 keer bekeken

Geschreven door

De clitoris stimuleren kan op veel manieren en hier heb je ook enorm veel technieken voor. Of toys, maar af en toe zie je door de bomen het bos niet meer. Desondanks duiken er soms pareltjes van clitoris stimulators op. Zoals deze, de Her Ultimate To…
2.294 keer bekeken
4.369 keer bekeken

Geschreven door

Omdat de anus zelf geen vocht aanmaakt wanneer je opgewonden bent, is glijmiddel eigenlijk altijd een vereiste! Een smeersel met een langere werktijd en een dikke viscociteit, bijvoorbeeld een glijmiddel op siliconenbasis, heeft dan waarschijnlijk je…
4.369 keer bekeken