NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

6.669 keer bekeken

Dit zijn de meest sexy emoticons!

9 januari 2020,

geschreven door

Eén beeld zegt soms meer dan duizend woorden. Dat spreekwoord gaat zeker op voor emoji’s. Er zijn inmiddels zoveel emoticons voorhanden, dat je er de meest geile boodschappen in kunt stoppen. Desalniettemin zijn lang niet alle emoji even geil. Speciaal voor jou hebben we hier de officiële ranglijst van de meest geile emoji’s, gerangschikt op geilheid! 

8. Sluwe plannetjes

Niet de meest geile emoji, maar wel één van de meest duidelijke. Iedereen weet dat je snode plannetjes hebt wanneer je deze emoji met iemand deelt.

7. De bescheiden aubergine

De aubergine staat natuurlijk symbool voor de penis. Deze vrucht straalt zoveel sex uit, dat je al geil wordt als je er in de supermarkt langsloopt. De aubergine werkt ook goed wanneer je hem duidelijk wilt maken dat je tevreden was met het formaat. Een simpele volstaat in dat geval. Wegens overmatig gebruik is de aubergine echter een paar plekken gezakt in deze lijst.

6. De overrijpe perzik

In het echte leven lijkt een perzik totaal niet op een stel billen, maar de emoticon heeft wel heel veel weg van een bips! Een aantal van deze emoticons achter elkaar doen het erg goed als antwoord op iemand zijn selfie, waar de kont een prominente rol in speelt 😉 Een perzik kan overigens ook als synoniem van de vagina fungeren. Hierdoor kan je hem ook combineren met nummer 5 uit deze lijst!

5. Het vocht

Geilheid is een gevoel wat soms moeilijk onder woorden te brengen is, maar gelukkig hebben we de zweetdruppel-emoji! Is het nou zweet, sperma of de vrouwelijke ejaculatie? Je kunt er van alles van maken en het is voor de ontvanger wat hij of zij ervan maakt 😉 Het is in ieder geval altijd geil!

4. Obscene handgebaren

We hebben allemaal van die vrienden die geobsedeerd zijn om overal een seksueel grapje over te maken. Dit zijn waarschijnlijk het soort type mensen die deze emoji combinatie maken. Maar eerlijk is eerlijk, je hebt er wel het nodige zelfvertrouwen voor nodig en dat is zeker geil!

3. Het gretige tongetje

Grote ogen die je aankijken en een uitgestoken tong…dat kan maar één ding betekenen! Wanneer je deze als man binnenkrijgt weet je waar je het kwakje kunt deponeren later die avond!

2. De vrolijke cowboy

Het sturen van een enkele , zonder verdere context, naar iemand met wie je regelmatig contact hebt, kan geïnterpreteerd worden als een non-verbale “Ik ben geil.” De ontvanger van de cowboy weet dat de eerstvolgende keer dat jullie elkaar zien, het aan is! Het pistool van de cowboy is altijd geladen en klaar om te schieten!

1. Het ondeugende duiveltje

Geiler dan dit ondeugende duiveltje wordt het bijna niet hoor! Dit duiveltje is de emoji die je stuurt naar vrienden voordat je gaat stappen en ondeugende plannen hebt met een op dat moment nog onbekende scharrel. Het duiveltje stuur je om aan te geven dat je lekker ondeugend wilt doen!

Wat is jouw favoriete emoji? Deel hem met ons in een reactie (combinaties mogen ook)!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.361 keer bekeken

Geschreven door

Omdat de anus zelf geen vocht aanmaakt wanneer je opgewonden bent, is glijmiddel eigenlijk altijd een vereiste! Een smeersel met een langere werktijd en een dikke viscociteit, bijvoorbeeld een glijmiddel op siliconenbasis, heeft dan waarschijnlijk je…
4.361 keer bekeken