It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

621 keer bekeken

Een beter milieu begint bij Gaia

11 januari 2021,

geschreven door

Nu de opwarming van de aarde elk jaar een groter probleem wordt, is het goed om te weten dat er tenminste één sextoy bedrijf is dat aan jouw plezier en het milieu denkt! Blush Novelties, een snelgroeiende sextoy producent uit Amerika, heeft met de Gaia lijn de eerste biologisch afbreekbare vibrators op de markt gebracht.

Biologisch afbreekbare sextoys

Met Gaia introduceert Blush Novelties de eerste lijn in biologisch afbreekbare vibrators. De speeltjes zijn gemaakt van BioFeel, een bioplastic gemengd met plantaardige materialen. Het BioFeel materiaal kost minder energie om te produceren, waardoor de uitstoot van broeikasgassen beperkt wordt. Daarnaast is het materiaal niet poreus, waardoor het speeltje eenvoudig is om schoon te maken en veilig is voor het lichaam. De natuurlijke materialen maken de vibrators biologisch afbreekbaar. Zo vervuilen we het milieu niet onnodig met plastic, wanneer de speeltjes het eind van hun levensduur bereikt hebben.

“Het BioFeel materiaal is niet poreus, waardoor het speeltje eenvoudig is om schoon te maken en veilig is voor het lichaam.”

Gaia’s bioplastic zal biologisch worden afgebroken binnen 47-90 dagen in een commerciële composteerinstallatie. Wanneer je de toy aflevert bij je plaatselijke recyclingcentrum, kan ook een deel gerecycled worden. Wil jij iets doen voor het klimaat? Dan ben je met deze Gaia vibrators enorm milieubewust bezig! De vibrators kunnen gecombineerd worden met alle soorten glijmiddel en beschikken over meerdere snelheden.

Heb jij interesse in duurzame sextoys? We zijn erg benieuwd naar jouw mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.905 keer bekeken

Geschreven door

Heb jij al ervaring met een verwarmend seksspeeltje? De speeltjes zijn veel meer dan een warme kruik in de koude wintermaanden en bieden een aantal voordelen ten opzichte van je standaard vibrator. Er zijn dan ook steeds meer sextoys die gebruik make…
1.905 keer bekeken
1.681 keer bekeken

Geschreven door

Een cactus heeft eigenlijk best een erotisch uiterlijk. Niet zo heel gek dus, dat ‘dildo cactus’ een veel voorkomende naam is voor verschillende soorten lange, smalle cactussen. Toch weerhouden de stekels de meeste mensen ervan om er bovenop te gaan …
1.681 keer bekeken