Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

615 keer bekeken

Een beter milieu begint bij Gaia

11 januari 2021,

geschreven door

Nu de opwarming van de aarde elk jaar een groter probleem wordt, is het goed om te weten dat er tenminste één sextoy bedrijf is dat aan jouw plezier en het milieu denkt! Blush Novelties, een snelgroeiende sextoy producent uit Amerika, heeft met de Gaia lijn de eerste biologisch afbreekbare vibrators op de markt gebracht.

Biologisch afbreekbare sextoys

Met Gaia introduceert Blush Novelties de eerste lijn in biologisch afbreekbare vibrators. De speeltjes zijn gemaakt van BioFeel, een bioplastic gemengd met plantaardige materialen. Het BioFeel materiaal kost minder energie om te produceren, waardoor de uitstoot van broeikasgassen beperkt wordt. Daarnaast is het materiaal niet poreus, waardoor het speeltje eenvoudig is om schoon te maken en veilig is voor het lichaam. De natuurlijke materialen maken de vibrators biologisch afbreekbaar. Zo vervuilen we het milieu niet onnodig met plastic, wanneer de speeltjes het eind van hun levensduur bereikt hebben.

“Het BioFeel materiaal is niet poreus, waardoor het speeltje eenvoudig is om schoon te maken en veilig is voor het lichaam.”

Gaia’s bioplastic zal biologisch worden afgebroken binnen 47-90 dagen in een commerciële composteerinstallatie. Wanneer je de toy aflevert bij je plaatselijke recyclingcentrum, kan ook een deel gerecycled worden. Wil jij iets doen voor het klimaat? Dan ben je met deze Gaia vibrators enorm milieubewust bezig! De vibrators kunnen gecombineerd worden met alle soorten glijmiddel en beschikken over meerdere snelheden.

Heb jij interesse in duurzame sextoys? We zijn erg benieuwd naar jouw mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.494 keer bekeken

Geschreven door

Menig huisvrouw heeft de trilogie in huis en de bioscoopzalen puilden uit toen de films uitkwamen. Ik heb het natúúrlijk over Fifty Shades of Grey, dat het verhaal vertelt van de jonge, onschuldige Anastacia en de mysterieuze, maar charismatische m…
1.494 keer bekeken
2.776 keer bekeken

Geschreven door

Met de Mega Pounder hebben we dit keer een bijzonder seksspeeltje uit ons eigen assortiment uitgekozen! De Mega Pounder is een compacte seksmachine die het werk voor jou uit handen neemt. Het seksspeeltje heeft een automatische stootfunctie, waardoor…
2.776 keer bekeken