It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

17.819 keer bekeken

Doggy style: de problemen én oplossingen!

30 november 2020,

geschreven door

Lang niet alle seksstandjes zijn voor elk koppel weggelegd. Ook Doggy Style, misschien wel het meest bekende en geliefde standje bij zowel mannen als vrouwen, hoeft niet altijd een succes te zijn. Verschillende ongemakken kunnen ervoor zorgen dat één van jullie misschien minder zin in het standje heeft. Gelukkig zijn deze ongemakken vaak eenvoudig op te lossen. De meest voorkomende problemen, samen met de oplossingen, vind je hier 😉 

1. Te diepe penetratie?

Doggy style is een standje waarbij de man diep penetreert. Mede hierdoor is de positie bij menig koppel favoriet. Wanneer zij nog niet geheel in the mood is, kan dit standje voor haar echter best pijnlijk zijn. Sla daarom nooit het voorspel over! Onthoud dat glijmiddel ook kan bijdragen aan een soepelere penetratie wanneer zij van zichzelf niet snel vochtig wordt daar beneden.

Heb je te maken met een groot geschapen partner? Dan bestaat de kans dat tijdens Doggy Style de baarmoederhals wordt geraakt. Om pijn te voorkomen kan de ontvangende partner de controle overnemen. Daarnaast kan hij proberen om wat rustiger te stoten.

2. Verkeerde houding

Een verkeerde houding kan ervoor zorgen dat het standje minder prettig aanvoelt of zelfs rugklachten veroorzaakt. Gelukkig bestaat er zoiets als een Doggy Style Position Strap. De band heeft stevige handgrepen voor een goede houvast en is voorzien van een zacht kussentje voor om je heupen. Met behulp van de position strap behoud je een goede houding tijdens de penetratie en wordt de druk op je rug verlicht. Zo til je samen met je partner (letterlijk) het standje naar een hoger niveau!

“De band heeft stevige handgrepen voor een goede houvast en is voorzien van een zacht kussentje voor om je heupen.”

3. Geen stimulatie van de clitoris

Met behulp van een vibrerende cockring wordt het mogelijk om tijdens het penetreren ook haar clitoris van stimulatie te voorzien. Dit trucje gaat echter niet op voor Doggy Style. De partner zou haar clitoris kunnen stimuleren met de handen of bijvoorbeeld door gebruik te maken van een vibrator. Daarnaast kan je natuurlijk ook andere erogene zones meepakken! Stimuleer bijvoorbeeld haar de tepels, billen, of anus. Geheid dat ze tijdens het standje tot een heerlijk en extreem goed hoogtepunt komt!

4. Geen oogcontact

Is Doggy Style onpersoonlijk? Misschien een beetje. Gelukkig is er niet veel nodig om het iets persoonlijker, romantischer en sensueler te maken. We snappen dat het standje voor mannen erg aantrekkelijk is vanwege het uitzicht, maar het hoeft niet altijd hard, snel en ruig te zijn. Het is echt niet nodig om aan haar haren te trekken om het standje leuker en spannender te maken (tenzij de dame in kwestie hier specifiek om vraagt). Doe het iets liefdevoller en zorg voorafgaand aan de seks voor een uitgebreid voorspel waarbij jullie wel veel oogcontact maken.

Tip! Doe het standje (of de staande variant) voor de spiegel wanneer jullie echt graag oogcontact willen maken tijdens de seks.

Heb jij wel eens problemen ondervonden met doggy style? En heb je dit kunnen oplossen? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

801 keer bekeken

Geschreven door

Het is weer vrijdag en dat betekent: Fetish Friday! Iedere vrijdag lichten wij graag een bijzondere seksuele voorkeur voor, want hoe je het ook wendt of keert: voor alles bestaat wel een fetisj! Deze week vertellen wij je meer over nasolingus: een fe…
801 keer bekeken
617 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij wel in voor een grapje en een lolletje? Dan zou een sextoy in thema echt wat voor jou zijn! Vooral een griezelige ring die je om de de basis van je penis kunt aanbrengen. Je kunt een mooie bullet nemen, maar een pompoen of spook is…
617 keer bekeken