Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.998 keer bekeken

Star Wars sex toys: de force is sterk in deze toys!

15 december 2017,

geschreven door

De nieuwste Star Wars film, ‘The Last Jedi’, is sinds afgelopen woensdag in de Nederlandse bioscopen te zien. Vlak voor het uitkomen van de film was de hype zo groot dat deze bijna letterlijk in de ruimte gevoeld kon worden. Het leuke van hypes is dat iedereen erop probeert in te spelen. We waren daarom niet verbaasd toen we seksspeeltjes in Star Wars-thema tegenkwamen. En eerlijk is eerlijk, ze zien er nog best leuk uit! De echte Star Wars fans zullen hier zeker mee aan hun trekken komen!

Star Wars sex toys

De Star Wars-collectie van Geeky Sex Toys bestaat uit maar liefst 12 verschillende seksspeeltjes die eruit zien als je favoriete Star Wars personages en wapens. Stop de C3P0 buttplug in kont en laat hem kennis maken met ‘The Darkside’, of geef je partner ervan langs met de lightsaber flogger.

Een groene Yoda dildo mag natuurlijk ook niet ontbreken in de collectie. Evenals de wand vibrators met het hoofd van R2D2, Darth Vader en een Storm Trooper. En wat te denken over de Hand Solo (leuke naam hè) masturbator? Kunnen de mannelijke nerds zich eindelijk in stijl aftrekken op al die lekkere Princess Leia cosplay

star wars toys

Een echte Star Wars fan wil natuurlijk aan de slag met een lightsaber. En dat kan! De lightsaber dildo’s, verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, zien er indrukwekkend uit. De speeltjes zijn voorzien van een LED lamp aan de binnenkant, die oplicht in het donker. Voel ‘the Force’ door je heen stromen terwijl je dit lichtgevende gevaarte naar binnen brengt.

Voor de kinky nerds is er ook een complete bondage-set verkrijgbaar. Deze bestaat uit de eerder genoemde flogger, een masker, diverse boeien en een Death Star Ball Gag om je onderdanige partner het zwijgen mee op te leggen. Het volledige assortiment bekijk je hier!

Nerd toys

De Star Wars sex toys zijn afkomstig van het Australische bedrijf Geeky Sex Toys. Deze zelfbenoemde nerds proberen de vooroordelen rond seksspeeltjes te veranderen door ze op een leuke en nerdy manier te presenteren. Op hun website vind je verscheidene seksspeeltjes gebaseerd op fictie en fantasie. Om niet in moeilijkheden te komen met copyrights en licenties worden de namen van de speeltjes altijd op een creatieve manier aangepast. Eerder hebben we bijvoorbeeld het Game of Moans dildozwaard en de Pokémoan collectie in deze rubriek behandeld.

Heb jij de nieuwe Star Wars film al gezien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.676 keer bekeken

Geschreven door

In je leven kom je steeds meer te weten over seks. Wat is “normaal” en wat kun je beter laten tussen de lakens? Hoe meer kennis je verzamelt over seks, hoe beter jij wordt in bed. Wij schotelen jouw 15 wijsheden voor over seks die elke vrouw zou moet…
2.676 keer bekeken