NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.455 keer bekeken

Word een Pokémon meester in je eigen slaapkamer!

29 september 2017,

geschreven door

Dat Pokémon na al die jaren nog steeds populair is, bewees het spel Pokémon Go afgelopen jaar al. Miljoenen Pokémonjagers trokken de straten over op zoek naar de kleine Japanse monstertjes. Gezien de enorme populariteit is het niet gek dat er inmiddels ook seksspeeltjes van op de markt zijn gebracht. De speeltjes gaan door onder de naam Pokémoan (heel origineel) en zijn gevormd naar de eerste drie Pokémon waar de serie mee begint. Je kunt kiezen uit Bulby, Charmy, Squirty of Piky.

Producent Geeky Sex Toys moedigt ‘spelers’ aan om de “ultieme Pokémon meester te worden met je nieuwe siliconen vriendjes.” De prijs van de speeltjes varieert van $ 50 tot $ 69 en bevat de favorieten Pikachu, Squirtle, Bulbasaur en Charmander. De Pokémoans zijn gemaakt van 100% lichaamsveilig siliconen en komen elk met unieke kenmerken om je mee in vervoering te brengen!

Verzamel ze allemaal!

Bulby

bulbyBulby – een gras type Pokémon met een zaadachtige (hehehe) knop die voor heel wat plezier kan zorgen.

Charmy

charmyCharmy – een iets dunnere, vuur Pokémon met een brandende staart die jou telkens in vuur en vlam zal zetten.

Squirty

squirty
Squirty – een water Pokemon met een mooie ronde kop en een groot gegroefd schild op zijn rug voor extra stimulatie.

Piky

pikyPiky – deze kleine elektrische anaal Pokémoan heeft een perfecte maat voor de beginnende trainer. Piky is enorm schattig en is binnen no-time je beste vriend net als in de serie!

Met welke starters Pokémon zou jij willen beginnen? Deel het met ons in een reactie!

1 reactie

  1. ahhhh wat zijn ze schattig! ik vind ze ook echt heel erg mooi, zou er wel blij van worden als deze in mijn nachtkastje zouden liggen :$ :$

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

11.055 keer bekeken

Geschreven door

Het is geen geheim dat iedereen wel eens masturbeert! Masturberen kan ook altijd en overal, bijvoorbeeld als je op het toilet zit, lekker op de bank ligt of als je een wandeling maakt. Er is geen sterveling te bekennen in de wijde omgeving en de geda…
11.055 keer bekeken