NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.326 keer bekeken

Help?! Mijn huisdier verpest mijn seksleven!

13 februari 2021,

geschreven door

Dat vrienden tijdens het stappen een cockblock kunnen zijn, is algemeen bekend. Vervelend, maar gemakkelijk op te lossen. Wanneer jij jouw ideale wingman (of woman!) hebt gevonden, staat niks meer in de weg voor een spetterende one night stand. Of toch wel? Je geliefde viervoeter kan zomaar jouw seksleven verpesten. Wij zetten vier verschillende scenario’s voor je op een rijtje.

1. De Show-steler

Stel je voor dat je thuiskomt na een avond stappen, samen met een lekkere aanwinst uit de kroeg. Zonder al te veel moeite heb je haar overgehaald om nog een drankje te doen bij jou thuis. Met een grote kans op meer dan een drankje, natuurlijk. Eenmaal thuis aangekomen, heb jij al helemaal zin in een wilde avond. En je vangst van de avond lijkt er ook wel voor te porren te zijn. Tot ze jouw fluffy kat op de bank heeft gespot. Minoes krijgt alle aandacht van de avond, terwijl jij natuurlijk liever een ander poesje had verwend. Zo weet jouw kat in een oogwenk jouw seksleven te verpesten.

2. De Beste Vriend

Jij en je hond zijn onafscheidelijk. Je neemt je trouwe viervoeter mee op vakantie en vertelt trots over zijn kunstjes bij het koffieapparaat op je werk. Maar natuurlijk is er meer in het leven en ben jij niet vies van een fijne vrijpartij. Wanneer jij aan je trekken komt, bemoeit Bello zich helaas ook graag met de situatie. De goedzak probeert je vast alleen te helpen, maar dit is niet het goede moment om zijn natte neus in jouw zaken te steken. Letterlijk.

3. De Deurkrabber

Er is niets fijner dan de tijd nemen voor een uitgebreid seksspel. Bijvoorbeeld een spannend rollenspel, of een lekkere lange sessie met verschillende speeltjes. Tot je huisdier aan de deur begint te krabben. Zeker wanneer het er in de slaapkamer wat ruiger aan toe gaat, laat jouw over beschermende viervoeter van zich horen. Je doet nog zo je best om het gejank te negeren, maar je kan er niks aan doen. Gehaast maak je af waar je mee bezig was, waardoor je een groot deel van de lol misloopt. Alles zodat dit zielige gemekker aan een einde komt. Had je nou maar goudvissen genomen.

4. De Destroyer

Jij bent weg van je nieuwe partner. Helemaal in de wolken droom jij je dagen door, je kan niet wachten tot je jouw nieuwe snoepje thuis kan gaan uitpakken. Nooit eerder vond je iemand waar je zo verliefd op was. Helaas deelt niet iedereen deze mening. Wanneer je lekker bezig bent en jouw appartement bezaaid ligt met kledingstukken (die van jou of mij kunnen zijn), heeft jouw trouwe viervoeter er zijn persoonlijke missie van gemaakt om de schoenen van je nieuwe lief kapot te kauwen. Ook broek, hemd en t-shirt kunnen niet aan de woede van jouw huisdier ontsnappen. Wanneer je nieuwe partner dan eindelijk het huis verlaat, doet je beestje alsof er niks aan de hand is. Tsja, delen is en blijft lastig.

Heb jij wel eens last gehad van je huisdier(en) tijdens de seks?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

486 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Voor alles wat jij je maar kan bedenken, is er wel een fetisj. Deze week lichten wij de fetisj ASFR uit. Benieuwd wat dat inhoudt? Le…
486 keer bekeken