Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

8.141 keer bekeken

De 7 geheimen van vrouwelijke masturbatie!

21 mei 2020,

geschreven door

Mannen hebben vaak niet zoveel nodig om aan hun trekken te komen: een beetje glijmiddel, een geopend tabblad van PornHub en een stevige handdruk leveren in een mum van tijd het gewenste resultaat op. Voor vrouwen is de weg naar een orgasme echter iets gecompliceerder. Ze hoeven niet altijd een orgasme te hebben en ze bladeren lang niet zo vaak door Fifty Shades als je zou denken. Maar wat doen ze dan wel? Lees snel verder en kom erachter!

1. Ze hoeft niet altijd klaar te komen

We beginnen gelijk met het grootste verschil tussen mannen en vrouwen. Voor mannen is klaarkomen meestal het ultieme doel van het masturberen. Bij vrouwen ligt dit anders. De meeste vrouwen zijn tevreden met hun eigen genot, of er nu een climax is of niet. Het gaat meer om het tijd nemen voor jezelf en jezelf op een fijn gevoel trakteren.

2. Ze verkent haar hele lichaam

Terwijl mannen het vaak bij één aftrek-techniek houden, verkennen de meeste vrouwen hun hele lichaam terwijl ze masturberen. Maar weinig erogene zones worden overslagen. Haar nek, borsten, armen en schaamlippen worden meegenomen. Vaak worden deze erogene zones zelfs eerst aangeraakt voordat er ook maar contact is met de vagina.

3. Zij houdt van zachte aanrakingen

Mannen masturberen met een stevige grip en houden over het algemeen van ruwe op- en neergaande bewegingen. Vrouwen masturberen daarentegen langzamer, zachter en subtieler. Dit is niet geheel onlogisch. De clitoris heeft tweemaal zoveel zenuwuiteinden als de kop van de penis, dus het is supergevoelig voor zelfs de lichtste aanraking.

Wist je dat… de clitoris ook makkelijk overprikkeld kan raken? Aanraking ervan is dan niet fijn meer of kan zelfs pijnlijk zijn.

4. Ze bereidt zich anders voor

Voor mannen maakt de locatie waar ze masturberen eigenlijk niet veel uit. Voor vrouwen is de setting en sfeer echter een stuk belangrijker. Vrouwen zijn eerder geneigd een kaarsje aan te steken, een speciaal glijmiddel erbij te pakken of een bad vol te laten lopen voordat ze de hand aan zichzelf slaan. Vrouwen moeten hun hoofd erbij hebben wanneer ze masturberen. De setting en de mindstate moeten goed zijn.

5. Ze doet het minder vaak

Volgens onderzoek masturbeert zeker 25 procent van alle mannen minstens 3 keer per week en doet 55 procent het elke maand wel een keer. Vrouwen doen het echter een stuk minder. Slechts 10 procent van de vrouwen masturbeert driemaal per week en 38 procent gaat minsten één keer per maand bij zichzelf naar beneden.

“Vrouwen masturberen significant minder vaak dan mannen en geven ook minder publiekelijk toe dat ze masturberen.”

Vrouwen hebben daarnaast ook minder de behoefte om te delen dat ze masturberen. Waar mannen vaak trots mededelen dat ze lekker ‘gefapt’ hebben, is het toegeven aan masturbatie bij vrouwen nog steeds een beetje taboe.

6. Ze heeft minder tijd nodig

Vrouwen doen er gemiddeld langer over om tot een orgasme te komen dan mannen. Een vrouw heeft vaak 20 tot 30 minuten voorspel nodig, om de bloedstroom naar de vagina op gang te brengen en de zenuwuiteinden te kunnen stimuleren. Maar wanneer een vrouw in haar eentje is, heeft ze vaak veel minder tijd nodig om tot een orgasme te komen. Ze hoeft dan immers geen rekening met de aanwezigheid van een partner en is meer gefocust op haar eigen genot.

7. Ze herstelt sneller

Het kost mannen relatief veel energie om klaar te komen. Na het orgasme hebben ze dan ook niet direct de energie om weer klaar te komen. Ze hebben dan daadwerkelijk te maken met een herstelfase. Vrouwen hebben dit probleem niet en hebben een veel minder tijd nodig om te herstellen van hun orgasme. Wat dat betreft zou die korte hersteltijd bij mannen een stuk beter uitkomen! 😉

Ken jij nog meer masturbatie-verschillen tussen mannen en vrouwen? Deel ze met ons in een reactie hieronder!

2 reacties

 1. Dag Paul

  Ik moet eerlijk zeggen dat vrouwen misschien te weinig vertrouwen in hunzelf hebben op gebied van zelfbevrediging, om welke reden dan ook.

  Gezegd wordt dat mannen het (veel) vaker doen, iets wat ik nog niet weet maar misschien wel geloof.

  Ook voor vrouwen zou het veel fijner zijn als ze zelf vaker aandacht aan henzelf geven om hier veel meer van te genieten.

 2. Ondanks dat ik goed begrijp dat het voor vrouwen anders is, vind ik het ook wel bijzonder.
  Als vrouw heb je zoveel erogene zones en speciaal je klitje voor enkel alleen genot. Om nog maar te zwijgen van het aanbod aan speeltjes die voor vrouwen beschikbaar zijn om je heerlijk te verwennen en met je kutje en je kontje ook te kunnen spelen.

  Ik zou daar optimaal gebruik van maken en vaak met mezelf spelen.
  Maja ik ben dan ook maar een man….

  Ik wil alleen maar zeggen: Dames geniet van je zelf!! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.526 keer bekeken

Geschreven door

Condooms zijn zo slecht nog niet! Naast dat ze je helpen om een ongewenste zwangerschap of soa te voorkomen, zijn ze vandaag de dag in allerlei stijlen verkrijgbaar – geribbeld, ultradun, gearomatiseerd of verwarmend. Soms hoor je echter mensen roepe…
2.526 keer bekeken