It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

Crushfetisj: opgewonden raken door het pletten van kleine voorwerpen of insecten

30 juli 2020,

geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Voor alles wat jij je maar kan bedenken, is er wel een fetisj. Deze week lichten wij de crushingfetisj uit. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

crushfetisj:
zelfst.naamw. (o)

Een fetisj waarin een persoon seksueel opgewonden raakt wanneer iemand voorwerpen, voedsel of kleine dieren (vaak insecten) verplettert onder zijn voeten.

Het crushen van een object of insect wordt vaak uitgevoerd met blote voeten, hoge hakken, sokken en sandalen of slippers. Bij de crushingfetisj is er sprake van twee categorieën; soft crush en hard crush. Eerstgenoemde is de meest voorkomende vorm en verwijst naar het vertrappen van levenloze voorwerpen (zoals voedsel) en ongewervelde dieren zoals een slak, worm of spin.

“Soft crush is de meest voorkomende vorm en verwijst naar het vertrappen van levenloze voorwerpen (zoals voedsel) en ongewervelde dieren.”

Hard crush verwijst naar het pletten van gewervelde dieren zoals bijvoorbeeld vogels, reptielen en zorgdieren. De meeste zachte crush fetisjisten verwerpen de harde crush vanwege dierenmishandeling.

Er is geen officiële wetgeving die vertrapping van objecten en insecten verbiedt. De productie en handel van films met levende gewervelde dieren is daarentegen wel illegaal in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en vele andere landen.

Wat vind jij van deze fetisj?

4 reacties

  1. Ik vind het walgelijk dat daar weerlozen dieren/insecten voor worden gebruikt/misbruik om die te pletten voor iemand anders zijn genot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

784 keer bekeken

Geschreven door

Dildo’s hoeven er al lang niet meer uit te zien als een realistische piemel. Tegenwoordig kun je in elk mogelijke vorm of kleur wel een dildo krijgen. Sterker nog, er bestaat zelfs een dildo die je zelf in een specifieke vorm kan kneden. Dat vond ook…
784 keer bekeken