NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.919 keer bekeken

Al dobberend naar een orgasme toe!

8 juni 2018,

geschreven door

De zomer staat weer voor de deur en de eerste warme dagen hebben we inmiddels alweer achter de rug. Aangezien ons zeeklimaatje het niet echt toelaat om langer dan een paar uur in de bakkende zon te zitten, zoekt half Nederland hun verkoeling meestal aan het strand of zwembad. Gelijk heb je natuurlijk, want wat is er nou lekkerder dan helemaal niks doen aan het water? Chillen op het kabbelende water, terwijl je hands-free naar een orgasme wordt gebracht natuurlijk!

Het eerste drijvende seksspeeltje

De Gnarly Rider is het eerste drijvende seksspeeltje voor in het zwembad. Het speeltje kan het best omschreven worden als een siliconen zadel waarin een waterdichte bullet vibrator wordt geplaatst. Dit zadel dient vervolgens om een schuimrubberen noodle bevestigd te worden. Zo kan jij je rustig en discreet, al kabbelend op het water, laten stimuleren door een van de 10 verschillende snelheden die de meegeleverde bullet vibrator in huis heeft. Het zadel heeft een antislip afwerking, waardoor je altijd goed op je plek blijft zitten.

gnarly rider
gnarly rider

Een drijvend orgasme

Ronda Sue, oprichter en directeur achter het bedrijf van de Gnarly Rider, kwam op het idee voor het speeltje na het ontdekken van de voordelen van een ‘floating orgasm’. Het drijven op het water zou ervoor zorgen dat de hersenen endorfine afgeven, die pijn remmen en je een ontspannend gevoel geven. Door dit te combineren met vibraties moet de Gnarly Rider de oplossing zijn voor vrouwen die moeite hebben met het verkrijgen van een orgasme.

Zou jij een seksspeeltje meenemenen naar het zwembad? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.089 keer bekeken

Geschreven door

Misschien heb je er eentje in de kast liggen, heb je eentje voorbij zien komen op een (vrijgezellen) feestje, of vind je het helemaal niks. Of je er nu fan van bent of niet, opblaaspoppen zijn van alle tijden en zijn nog altijd een populair masturbat…
3.089 keer bekeken