Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

1.546 keer bekeken

5 Christmas Cravings waar we voor thuiskomen!

15 december 2022,

geschreven door

Driving home for Christmas… Er gaat niks boven dat gevoel dat je op kerstavond na je werk of studie terug naar huis rijdt. Het is donker en koud, maar thuis staat gezelligheid, een heerlijk diner en warme chocolademelk op je te wachten. Daar kijken we toch allemaal naar uit? Dit is een ode aan de 5 Christmas Cravings waar we allemaal voor thuiskomen!

5 Christmas Cravings

1. De éxtra romantische date nights

’s Avonds romantisch een wandeling door de verlichte straten of een cozy filmavondje op de bank – alles voelt knus in december. Nu het zo vroeg donker is, worden dates alleen maar gezelliger! We kijken er écht naar uit om thuis te komen waar je partner op je staat te wachten om samen tijd te spenderen. Maar ook als single kunnen je Tinder dates super romantisch zijn met de versierde cafeetjes en woonkamers waar jullie tot laat kunnen zitten met glühwein en hapjes.

2. Al die heerlijke snacks

Over hapjes gesproken… En nee, we bedoelen niet alleen de kerstkransjes! Hoewel december ook onder andere draait om heerlijk eten, vergeet niet af en toe een hapje van elkaar te nemen. Vergeet dan ook de garnering niet! Slagroom, aardbeien, chocoladesaus of eetbare glijmiddelen of massageoliën maken jullie avond een culinair hoogstandje.

3. Cadeautjes onder de kerstboom

Cadeautjes geven en krijgen hoort er in december natuurlijk bij! Er is niks leukers dan je partners ogen te zien oplichten bij het krijgen van jouw cadeautje. Vooral als het gaat om de spicy cadeaus. Heb je kinderen? Als die in bed liggen, leg dan pas de spannende pakjes onder de kerstboom voor een heet avondje met bijvoorbeeld verwarmende toys tussen de knusse dekens.

Wist je dat… verwarmende toys ervoor zorgen dat de geslachtsdelen warmer worden, waardoor de bloedsomloop ook wordt gestimuleerd? Dit zorgt ervoor dat de huid gevoeliger wordt en elke aanraking nóg intenser is!

4. Koude dagen en sneeuwachtige avonden

De kraakheldere, koude dagen zijn fantastisch voor een dagje kerstmarkt, maar de avonden met een dikke laag sneeuw op straat is pas écht decemberweer. Er gaat niks boven je gordijnen opentrekken op de vroege kerstochtend en begroet worden door een witte wonderwereld. Net een scène uit een kerstfilm!

5. Bovenal: gezelligheid!

We hoeven je vast niet te vertellen hoe gezellig deze tijd is, maar we noemen het toch! Als je over straat loopt, kun je bij iedereen de kerstbomen zien staan en vervolgens zelf ook thuiskomen in een versierd huis. Familie en vrienden komen over de vloer voor het kerstdiner of -borrel om het jaar op feestelijke wijze af te sluiten. Al met al is het een ontzettend liefdevolle maand. Eentje waar je altijd voor thuiskomt.

Waar kom jij voor thuis tijdens de kerstdagen? ✨

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

17.789 keer bekeken

Geschreven door

Als je in een langere relatie zit, raakt de sleur er soms nog wel eens in. Je hebt niet altijd tijd voor elkaar, jullie levens lopen niet helemaal synchroon of je hebt simpelweg geen inspiratie meer voor een leuke date. Tijd om daar verandering in te…
17.789 keer bekeken