door CheekyCharly

10 romantische ideeën voor winterse dates in de buitenlucht!

17 januari 2023 door CheekyCharly

Baby, it’s cold outside. Maar je wilt op die kraakheldere, koude winterdagen toch niet binnen blijven zitten? Want juist in de winter zijn er prachtige buitenlocaties die geschikt zijn voor een romantische of actieve buitendate! Dus trek je warmste winterjas aan of druk jezelf dicht tegen je partner aan en ontdek deze 10 ideeën voor winterse dates.

IJskoude inspiratie voor winterse dates

In de winter is het toch altijd wat lastiger om leuke dates te bedenken die jij kan doen met je partner of nieuwe vlam. Wij geven jullie graag wat inspiratie voor leuke dates die je in de winter kan doen!

#1 Wandeling door de stad

De makkelijkste, maar daarom niet minder leuke, optie is om een wandeling door je eigen stad te maken. Kies bewust voor plekken waar je normaal gesproken nooit komt en ga samen op ontdekkingsreis. Wandelen in het bos is mooi, maar als je echt de tijd neemt om een stuk te lopen door je eigen stad, zal je versteld staan van nieuwe plekjes die je nog nooit eerder gezien hebt.

#2 Wintermarkt

Sommige mensen worden direct enthousiast van het idee van een rommelmarkt of stadsmarkt. Anderen vinden het vrij suf. Maar één ding is zeker: samen met je lover over een wintermarkt rondlopen is gewoon super romantisch. Laat je partner iets leuks uitzoeken op de vintagemarkt, of scoor goedkoop én lekker vers fruit en een kibbelingetje op de stadsmarkt. Koop een warme stroopwafel, drink warme chocolademelk, veeg de sneeuwvlokjes uit haar haar of trek hem aan zijn sjaal naar je toe voor een kus. Kan het nog romantischer?

“Veeg de sneeuwvlokjes uit haar haar of trek hem aan zijn sjaal naar je toe voor een kus.”

#3 Wandelen in het bos

Een boswandeling is altijd goed. In de zomer, in de lente, herfst of winter. In elk seizoen is het bos mooi. Je hebt er veel privacy om volledig op elkaar te focussen.

#4 Schaatsen

Aah, schaatsen op een eerste date is echt iets wat je in alle romantische kerstfilms ziet. Ga op zoek naar een mooie schaatsbaan en kleed je warm aan. Dit is vooral een leuke date als je een beetje zenuwachtig bent en niet zo goed weet waar je het over moet hebben. Ongemakkelijke stiltes op de schaatsbaan vallen er zelden! Jij daarentegen, kan wel vallen! Maar dat is dan vaak weer een leuke (letterlijke) ijsbreker. Winterse dates waar jullie een activiteit doen is vrijwel altijd een goed idee.

#5 Strandwandeling

Denk jij in de winter niet zo snel aan het strand? Nou, dan hebben wij een leuke tip voor je! Het strand is namelijk ook prachtig in de winter. Het is er door de harde wind wel extra koud natuurlijk, dus je moet je warm aankleden! Maar na een lange strandwandeling hebben jullie extra reden om binnen lekker warm tegen elkaar aan te kruipen 😉

#6 Toeren met winter playlist

Hou je wel van de winterse natuur, maar ben je liever lekker warm binnen? Ga dan samen toeren door het land! Maak een mand vol met lekker eten en drinken en ga er samen op uit in de auto! Ontdek de mooiste plekjes van het land en geniet ervan vanuit de warme auto. Leer elkaar goed kennen tijdens de gesprekken op de snelweg of schreeuw samen mee met jullie eigen (winter)playlist! Kennen jullie elkaar al wat beter en zijn jullie toe aan wat spanning? Dan kan je het ook heel heet maken in de auto…

#7 Sleeën

Een beetje cliché en misschien wat kinderachtig, maar zó gezellig!  Er moet natuurlijk wel sneeuw liggen voor dit date-idee. Maar als het sneeuwt, kunnen jullie je klaarmaken voor een middag sexy sneeuwpret! Maak een sneeuwengel, gooi sneeuwballen naar elkaar en trek elkaar voort op een slee. Naderhand samen douchen om op te warmen is ook geen verkeerd idee 😉

Baby, it’s really too damn cold outside❄

Ben je een echte koukleum en moet je niet denken aan de kou? Of raast er een heuse sneeuwstorm over het land, maar heb je toch echt winterse dates gepland? Raak dan geïnspireerd door deze drie ideeën voor winterse dates voor binnen.

 #8 Game night

Netfix en chill is zó 2020. Leuk hoor, een beetje films en series kijken, maar een avondje gamen is nog veel gezelliger én leerzamer. Zo kan je meteen zien hoe competitief iemand is! Tijdens het spelen van een spel leer je iemand veel beter kennen dan tijdens het kijken van een film. Ben jij niet zo van de online games? Geen probleem, een avondje ouderwets Ganzenborden of Yahtzee is net zo leuk! Op zoek naar iets meer spanning? Ga dan voor een erotisch spel.

#9 Bouw een dekenfort

Van dit idee moeten sommige mensen misschien een beetje binnensmonds braken omdat het zo overdreven romantisch is. Maar zet je trots even opzij en maak samen een fort van kussens, dekens en stoelen. Doe dit onder het genot van een favoriete drankje en lekkere muziek. Wedden dat dit een avond wordt om nooit te vergeten?

“Dit wordt een avond om nooit te vergeten!”

#10 Kaas- of chocofondue

Liefde gaat door de maag, toch? Een fondue heeft gewoon iets heel gezelligs en romantisch. Maar van kaas ga je heel erg vol zitten en afhankelijk van je plannen voor de rest van de avond is dat misschien niet het beste idee. Kies dan voor een chocoladefondue met fruit. Iets lichter op de maag en ook een hoger sexy gehalte.

Wat zijn jouw favoriete winterse dates?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid