Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

204.656 keer bekeken

Top 10 beste sex spelletjes die je gespeeld moet hebben

8 november 2023,

geschreven door

Heb jij af en toe het gevoel dat het seksleven met jouw lover wel wat pit kan gebruiken? Het spelen van opwindende sex spelletjes is een echte aanrader ‘to spice things up’. Door het spelen van spannende spelletjes vind je elkaar weer helemaal terug. Bovendien leer je vaak een kant van de ander die je misschien nog niet kende! Speel de 10 sexy sex spelletjes hieronder voor een spannende avond samen.

#1 Dobbel locaties

Het enige wat jullie hiervoor nodig hebben is een kladblok of vel papier, een pen en een dobbelsteen. Schrijf 6 spannende locaties op waar jullie nog nooit seks hebben gehad en nummer ze. Je kunt locaties buitenshuis kiezen zoals het park, de auto of een verkleedhokje in een kledingwinkel. Maar je kunt ook kiezen voor locaties in huis. Denk aan het aanrecht of op de wasmachine.

Nu mogen jullie om en om dobbelen. Je kunt dit spel zo lang spelen als je wilt. Wil je het echt spannend maken? Dobbel dan één keer per dag een week lang. Zo hebben jullie met dit erotisch spel elke dag iets om naar uit te kijken!

Tip! Geen zin of geen inspiratie om locaties te bedenken? Met de Kama Sutra dobbelstenen zijn spannende plekjes en standjes al bepaald. Je hoeft dan alleen nog maar te dobbelen.

#2 Verstoppertje – de stoute versie

Bij dit spannend spel is het niet de bedoeling dat jij jezelf verstopt, maar wel allerlei spannende dingen die jullie samen kunnen gebruiken. Denk aan verschillende seksspeeltjes of boeien bijvoorbeeld. Maar ook kun je massage-olie of een blinddoek verstoppen. Verstop ze om de beurt in huis en zet een timer. Stel hem bijvoorbeeld in op 1 minuut en laat je partner zoeken.

Wanneer hij of zij binnen de tijd iets heeft gevonden, is het aan jou om je geliefde daarmee te verwennen. Maar wordt er niets gevonden, dan mag jij met iets naar keuze verwend worden! Door de eindeloze opties zal dit erotisch spel niet gauw vervelen.

#3 Erotische massages

Masseer elkaar om en om. Voor een beetje meer spanning kun je bijvoorbeeld verschillende massage oliën aanschaffen. Denk aan massage kaarsen of heerlijke eetbare massage oliën. Begin elkaar te masseren bij de voeten, kuiten, schouders of rug. Begin niet meteen bij de intieme plekjes van je partner, maar werk er langzaam naar toe.

Bijna daar? Wrijf en masseer dan eerst nog in de liezen om een beetje extra te plagen. Zo bouw je de seksuele spanning op. Gebruik bij voorkeur glijmiddel voor het masseren van de penis of vagina, of gebruik 2-in-1 massage glijmiddel. Gewone massage oliën kunnen namelijk irriteren in die zones.

#4 Pot met erotische fantasieën

Schrijf ieder een aantal seksuele wensen op een kleine papiertje en stop ze allemaal in een pot. Spreek samen af hoeveel jullie er doen. Nu mogen jullie om en om een briefje uit de pot pakken. Het is de bedoeling dat jullie de wens op het papiertje in vervulling laten gaan. Houd wel rekening met de grenzen van je partner. Schrijf daarom bij voorkeur fantasieën op waarvan je denkt dat je geliefde ze wel zal willen uitvoeren.

Je kunt alle briefjes in één avond uit de pot grabbelen, maar je kunt ook maandenlang dit erotische spelletje voortzetten door eens in de tijd de pot erbij te pakken! Tip: heb je geen inspiratie qua fantasieën? Misschien is een liefdesdoosje dan wat voor jou. In dit Tease & Please doosje zitten zo’n 100 briefjes met spannende opdrachtjes erop. Ook leuk als sexy cadeau voor je partner!

#5 Rollenspel

Een sexy rollenspel is het zeker waard om uit te proberen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden! Denk aan een verpleegster en patiënt, schoolmeisje en leraar of politieagent en crimineel. Het leuke aan een rollenspel is dat je even iemand anders mag zijn. Dat kan heel bevrijdend aanvoelen, waardoor je misschien wel iets meer durft dan normaal. Zorg er wel voor dat je iets kiest wat jullie allebei leuk vinden om te spelen.

Je kunt je erotische rollenspel nog leuker maken door een bijpassend kostuum of lingeriesetje te kiezen. Wanneer jullie hebben besloten dat jullie wel een rollenspel willen spelen, kunnen jullie eventueel samen door de collectie rollenspel lingerie of kostuums scrollen om te bekijken wat het gaat worden!

#6 Strippoker

Als je denkt aan erotische spelletjes, kan een spannend kaartspel natuurlijk niet ontbreken. Strippoker is een opwindend pokerspel waarmee je langzaamaan de seksuele spanning tussen jullie op kan voeren. Bij elke ronde moet de verliezer kledingstukken uittrekken (één kledingstuk per keer). Jullie kunnen nog een stapje verder gaan door daarna ook nog seksuele handelingen toe te voegen wanneer alle kleren uit zijn.

Houd je niet zo van poker? Je kunt ook een ander erotisch kaartspel of klassiek bordspel met erotisch tintje spelen. Pesten bijvoorbeeld. Maar denk ook eens aan het spelen van een videogame of kussengevecht. Hierbij kun je eenvoudig je eigen regels bedenken om er echt een spannend spel van te maken. Eigenlijk kun je van alle games wel je eigen erotische spelletjes maken 😉

Alles is mogelijk, zolang één van jullie maar kan winnen en je meerdere rondes kunt spelen. Zo geven jullie samen een eigen draai aan het opwindende sex spelletje strippoker. Tip: op de Kama Sutra speelkaarten van het merk Tease & Please staan niet alleen de gebruikelijke figuurtjes en cijfers, maar vind je ook verschillende standjes. Met deze kaarten krijgen jullie een zetje in de goede richting dus!

#7 Blinddoeken

Gebruik een sjaal, doek, stropdas of een echte blinddoek om de ogen van je partner te bedekken. Omdat je het zicht wegneemt, komen andere zintuigen op scherp te staan. Hier kun je leuk mee spelen door te plagen met een kietelaar of delen van het lichaam te masseren. Lik, aai, mep en masseer om elke zenuw in het lichaam van je partner te teasen.

Draai daarna de rollen om. Je kunt dit blinddoekspelletje ook nog combineren met lekker en erotisch eten. Voer je lief bijvoorbeeld aardbeien met chocola of laat je partner iets van je eigen lichaam proeven…

#8 Tijdbom

Voor dit seksspel heb je een zandloper, timer of wekker nodig. Zodra de tijd ingaat mogen jullie om en om elkaar zoenen, strelen en eigenlijk alles doen wat bij voorspel hoort. Er mag gedurende deze tijd niet gepenetreerd worden! Dat zorgt ervoor dat de spanning stijgt en dat jullie elkaar aan het einde misschien wel meer willen dan ooit.

Jullie mogen zelf bepalen hoeveel tijd jullie het voorspel geven, maar laat het ten minste 15 minuten duren om het spel uitdagend te houden. Je zult zien dat een teasing sex spelletje een goede manier is om elkaars lichaam te leren kennen. Ook zou het zomaar eens kunnen zijn dat jullie meer te weten komen over wat de ander fijn vindt. Zodra de tijd om is, mogen jullie “all the way” gaan!

#9 Doen, durven of de waarheid (Truth or Dare)

Van het populaire spelletje Truth or Dare kun je gemakkelijk een erotische editie maken! Schrijf eventueel vooraf kaartjes met scherpe vragen en verschillende opdrachten erop, zodat je altijd inspiratie bij de hand hebt. Vraag nu om de beurten aan elkaar ‘doen, durven of de waarheid?’ (of ’truth or dare?’). De ander mag één van de opties kiezen, waarna jij een vraag mag stellen of een opdracht mag geven.

Dit is een leuke manier om een beetje jullie seksuele grenzen te verkennen, nieuwe dingen te proberen of jullie seksuele relatie te boosten! Bepaal zelf of dit erotische spel ‘licht erotisch’ wordt of ‘groundbreakingly sexy’ en leer elkaar nog beter kennen. Tip: kun je geen intieme vragen en opdrachten verzinnen, of is romantisch kaartspel meer jouw ding? Het spelletje Sex Talk bevat allerlei vragen om van álles over elkaar te ontdekken.

#10 Erotische dobbel- en bordspellen

Last but not least. Haal een erotisch bordspel of erotische dobbelstenen in huis! In enkele andere tips hierboven deed ik al een suggestie hier en daar, maar er zijn nog veel meer erotische (bord)spellen, kaartspellen (met opdrachten) en sex dobbelstenen die voor een sexy avond kunnen zorgen. Ze zijn geschikt voor wanneer jullie bijvoorbeeld zelf niet zoveel inspiratie hebben of gewoon heerlijk willen experimenteren. Ook leuk om aan je partner te geven als spannend cadeau.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een uitgebreid erotisch bordspel zoals Ultiem Verlangen (aanrader!) waarbij je veel verschillende opdrachtjes doet. Ultiem Verlangen is één van de meest populaire erotische spellen van dit moment en zorgt gegarandeerd voor een spannende avond! Maar als dat niet helemaal is wat je zoekt, ga dan voor iets simpelers zoals Kama Sutra dobbelstenen met diverse standjes erop.

Heb jij al ervaring met het spelen van een erotisch spelletje? Of staat het nog op je bucketlist?!

8 reacties

  1. Eigenlijk alleen erotische massages gedaan. Ik wil nog wel eens rollenspellen of een bordspel uitproberen hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

8.566 keer bekeken

Geschreven door

Misschien is er al een paar jaar gepasseerd, wanneer de sleur langzaam jullie slaapkamer binnen komt sluipen. Snakken jullie naar betere seks? Dan is nú de hoogste tijd om jullie seksleven een oppepper te geven! Maar wat is eigenlijk het geheim acht…
8.566 keer bekeken