door JustJay

Geef een erotische massage in 4 EASY stappen!

16 mei 2022 door JustJay

Echt indruk maken op je partner of onenightstand? Van yoni en lingam, tot p-spot en body-to-body, massages zijn er in alle vormen en maten. Maar als je de volgende simpele stappen, tips en technieken volgt, dan ken je de basis voor een heerlijke erotische massage!

Stap 1. Bereid je voor

Voorspel begint al lang voordat je de slaapkamer betreed. Hoe? Door te flirten en te verleiden! Denk bijvoorbeeld aan wat lichte plagerij, subtiele hints en aanrakingen in aanloop van de massage. Breng elkaar in de stemming met dirty talk, of door langzaam uit de kleren te gaan…

Voordat je begint aan je sensuele massage, is het van belang dat je partner tot rust kan komen. Zoek een fijn plekje, zoals op bed of op de bank, en laat hem of haar een comfortabele positie aannemen. Wil je jouw lover echt in de watten leggen, verwarm dan wat handdoeken of maak gebruik van verwarmende massageolie.

Stap 2. Spanning opbouwen

Om hem of haar van een heerlijke erotische massage te voorzien, heb je echt wel wat meer nodig dan grote handen of vlugge vingers. Nog veel belangrijker is dat je begrijpt waar je partner opgewonden van raakt, én hoe je de spanning geleidelijk kan opvoeren.

Een handige richtlijn is om de meest intieme plekjes als laatst te bewaren. Eén manier om dit te doen, is door te beginnen bij de nek en schouders, en langs de rug of borst naar beneden te gaan. Let op dat je nog niet teveel aandacht schenkt aan de erogene zones 😉

Werk je vervolgens langs de kuiten omhoog, langs de dijen, tot aan de billen. Maak strijk- of cirkelbewegingen met je handen, en je mag hier en daar best stevig knijpen! Nog spannender maken? Dan kun je ook je partners huid zachtjes kussen, zuigen, bijten of krabben.

Vergeet niet gebruik te maken van de kracht van suggestie. Alleen al door je vingers in de buurt te laten komen van, of je warme adem te laten voelen op je partners gevoelige zones, zul je hem of haar heerlijk kunnen opwinden.

Stap 3. Het hoogtepunt

Mensen vergeten vaak dat seks niet per se draait om de climax. Hetzelfde is waar voor erotische massages. Kun je klaarkomen, dan is dat top! Maar de weg ernaartoe kan net zo, als niet nóg fijner zijn. Kortom, haast je niet naar de finishlijn, dan zul je optimaal genieten.

Ga langzaam maar zeker over op de meest erogene plekjes, zoals de borsten, tepels en geslachtsdelen. Hierbij kan het gebruik van een wand vibrator, zowel voor mannen als vrouwen, een extra dimensie toevoegen aan het plezier!

Bij de man kun je bijvoorbeeld de schacht met één hand strelen. Beweeg de palm van je andere hand rondom de eikel, en/of wrijf je duim in rondjes op het toompje. Wrijf en knijp voorzichtig de balzak, of zet lichte druk op zijn perineum. Lees ook over de lingam massage.

Bij de vrouw zou je eerst zacht de schaamlippen kunnen strelen. Knijp er zachtjes in en stimuleer voorzichtig de clitoris met je vinger. Draai rondjes en streel over de hele vagina en/of ga langzaam over op penetratie. Zo kun je ook haar g-spot bereiken. Lees ook over de yoni massage.

Stap 4. Ontspanning

Na een lange, opwindende en misschien zelfs orgastische sessie, is het niet zo gek dat je tijd nodig hebt om te herstellen. Zowel mentaal als fysiek voel je je gespannen. Neem dus de tijd om bij te komen, door een tijdje stil te liggen en te knuffelen bijvoorbeeld.

En, hoe was het? Mocht je er volgende keer een schepje bovenop willen doen, kun je hier terecht voor nog meer erotische massage technieken. Of breid de volgende massage sessie uit met bodypaint & oliën, een massage laken of een massage cadeauset!

Ontbreekt er nog een cruciale massage tip? Deel hem in de reacties!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid