Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

90.679 keer bekeken

Hoe jij haar een borst massage geeft die ze nooit zal vergeten

24 september 2017,

geschreven door

Vaak worden borsten niet meegenomen in het liefdesspel en dat is hartstikke zonde. Want de borsten – en tepels in het bijzonder – zijn erg gevoelig en zelfs verbonden met de clitoris! Genoeg reden om de kunst van borst massages onder de knie te krijgen dus. Met onze tips leer jij hoe je dat kunt doen.

Naast dat borst massages opwindend zijn, zijn ze ook nog eens gezond. Door regelmatig de borsten te masseren blijft de doorbloeding goed en kunnen ze zelfs steviger en groter worden!

Stap 1: maak het comfortabel

Belangrijk is dat zij zich op haar gemak voelt zodat ze zich kan concentreren en genieten. Laat haar op haar rug liggen zodat je van de zijkant of bovenkant kan masseren, maar je kunt er ook voor kiezen om haar te laten zitten op een stoel of op zo’n manier dat je achter haar kunt zitten. Bedenk wat voor jullie prettig is.

Maak de ruimte vervolgens warm en comfortabel. Je kunt een romantische sfeer creëren door zachte muziek op te zetten en (geur)kaarsen aan te steken.

Stap 2: zorg voor massage olie

Door massage olie te gebruiken, verloopt de borstmassage soepeler en voelen jouw bewegingen ook voor haar prettiger aan. Kies bijvoorbeeld voor een geurende olie zoals van de merken Exotiq, Dona en Shunga. Er zijn ook massage oliën verkrijgbaar in een handig pompje zoals de massage lotion van het merk Kama Sutra. Neem een ruime hoeveelheid olie in je handen en verwarm het door je handen tegen elkaar te wrijven.

Stap 3: begin niet meteen bij haar borsten

Bereid haar voor door eerst haar schouders, nek en de huid boven haar borsten te masseren. Maak strijk- of cirkelbewegingen om de spieren los te maken en haar te laten ontspannen. Ook met je knokkels en duimen kun je de spieren boven de borsten los maken, maar druk hierbij niet te hard. Zorg er ook voor dat jij je knokkels zo min mogelijk gebruikt bij de borsten zelf. Dit kan pijnlijk zijn.

Stap 4: masseer de borsten zelf

De borst massage kan nu echt beginnen. Neem vooral je tijd en doe alles langzaam en met liefde. Wrijf van boven naar beneden over haar borsten en raak daarbij met je vingers licht haar tepels aan. Dit zorgt ervoor de zenuwen in dat gebied ‘wakker’ worden. Stort je niet meteen op haar tepels, maar plaag haar door ze eerst even links te laten liggen. Tijdens de massage kun je haar complimentjes geven en haar kussen. De volgende technieken kun je gebruiken in je borst massage:

 • Cupping: maak met je handen een cup en plaats beide handpalmen onder haar borsten. Gebruik nu je duimen en cirkel, van boven naar beneden en van beneden naar boven. Raak daarbij zo min mogelijk haar tepel.
 • Cirkelen: gebruik voor deze techniek voornamelijk je vingertoppen. Cirkel om haar tepels heen en wissel af met kleinere en grotere rondjes. Je kan hierbij lichte druk zetten.
 • Klauwen: gebruik hiervoor je nagels, maar druk zeker niet te hard! Je kunt om de tepel heen cirkelen waarbij je zachtjes je nagels over haar huid laat gaan. Je kunt er ook voor kiezen om je nagels omhoog en omlaag te laten gaan.
 • Kneden: cup je handen nogmaals en plaats je handen aan de zijkant of onderkant van haar borsten. Druk haar borsten afwisselen omhoog (lifting), omlaag, tegen elkaar aan en van elkaar af. Je kunt haar borsten ook in rondje bewegen. Licht kneden is hierbij mogelijk.
 • Wrijven: plaats je handpalmen onder haar borst en laat ze naar boven glijden waarbij je met je handpalmen lichte druk zet. Laat je handpalmen via de zijkant van haar borsten omlaag glijden en herhaal de techniek.

Vraag haar wat ze fijn vindt zodat je een bepaalde techniek vaker kan doen of juist niet. Blijf niet te lang hangen bij één bepaalde beweging, maar wees creatief! Je kunt zelf proberen nieuwe bewegingen en technieken te bedenken. Wie weet is het voor haar een geweldige move!

Stap 5: masseer nu de tepels

Nu je de huid om haar tepels hebt gemasseerd, kun je verder gaan met de tepels zelf. Die zijn het gevoeligst en vereisen daarom vaak een tedere aanpak (niet bij alle vrouwen). De volgende technieken kun je gebruiken voor de tepels:

 • Rondjes draaien: gebruik voor deze techniek je duimen. Laat ze rondjes draaien om de tepel heen in het gebied van de tepelhof (de gekleurde huid om het knopje heen).
 • Strijken: strijk met je vingertoppen gericht over haar tepels en tepelhof. Herhaal dit een aantal keer. Je kunt af en toe haar tepels door je vingers laten glijden.
 • Boetseren: plaats je duimen onder haar tepels en strijk licht en meerdere malen achter elkaar over de tepels heen.
 • Twisting: houd het knopje van de tepel tussen wijsvinger en duim en laat de tepels tussen je vingertoppen rollen. Alsof je met de volumeknop van een radio speelt. Druk en wrijf hierbij niet te hard. Let op haar reactie om te bepalen of je goed bezig bent of vraag het haar.
 • Knijpen: ook bij deze techniek pak je haar tepels tussen duim en wijsvinger waarna je licht trekt en knijpt. Wees vooral niet te fanatiek – omdat dit algauw pijnlijk kan zijn voor haar – tenzij ze erom vraagt natuurlijk! Wissel deze techniek af en toe af met het kneden van haar hele borst.

Stap 6: gebruik eventueel je tong

Jij hoeft je zeker niet te beperken tot alleen handwerk, ook je tong is voor haar een warm welkom. Je tong is nat en warm en dat voelt zeer prettig aan. Cirkel met je tong rondjes, zuig er licht aan en geef kusjes overal op haar borsten en specifiek op haar tepels. Wees creatief!

Houd er wel rekening mee dat de massage olie waarschijnlijk niet lekker zal smaken. Je kunt dan als onderdeel van de massage haar borsten eerst schoonmaken met een zachte schone doek. Wrijf langzaam en geleidelijk over haar borsten. Maar je kunt er ook voor kiezen om een eetbaar glijmiddel te gebruiken voor de massage zodat er geen handdoek aan te pas hoeft te komen.

Stap 7: luister en kijk naar haar

Als ze kreunt, gesloten ogen heeft en met haar bovenlichaam kronkelt, betekent het dat je goed bezig bent. Ook wanneer ze haar borsten naar je toe beweegt, verlangt ze nog meer van je. Maar als ze haar borsten van je wegtrekt, nauwelijks geluid maakt of een pijnlijk gezicht trekt kan het betekenen dat ze iets niet lekker vindt of pijn heeft. Weet je het niet zeker? Vraag het haar gewoon. Eventueel kan ze van tevoren laten zien wat ze prettig vindt door het voor te doen. Zij kent haar lichaam immers het beste.

Stap 8: toewerken naar het einde

Wanneer jullie allebei klaar zijn om verder te gaan, kun jij je handen vanaf haar borsten langzaam over haar buik naar beneden laten glijden. Je kunt haar eventueel ook nog een yoni massage geven of draai de rollen om en laat je verwennen door je partner met bijvoorbeeld een lingam massage (penis massage). De keuze is aan jullie!

Meer borst massage inspiratie?

Bekijk de video hieronder eens waarin verschillende massagetechnieken worden getoond!


4 reacties

 1. hallo

  mag me vriend het ook bij mij doen doen en is het ook goed voor Scoliose, een aandoening van me onderrug kan dat

  1. Beste druifje,

   Er is geen enkele reden om te bedenken dat het krijgen van een borstmassage bij scoliose niet kan. Geniet ervan, zou ik zeggen 🙂

 2. hm nu ik dit zo lees, lijkt me dit eigenlijk best chill 🙂 nooit echt over nagedacht eerlijk gezegd… mn vriend zit er soms wel eens aan maar nooit echt aandacht aan besteed. Ik ga dit eens laten zien en voorstelle 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

51.074 keer bekeken

Geschreven door

Er zijn genoeg seksspeeltjes voor soloplezier op de markt. En ook heterostellen komen vandaag de dag niets te kort. Maar hoe zit het dan eigenlijk met lesbian toys? Hoewel er wel degelijk leuke sextoys bestaan die ook voor lesbische vrouwen geschikt …
51.074 keer bekeken