Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

vagina massage
79.831 keer bekeken

Zo geef jij de perfecte vagina massage

6 december 2022,

geschreven door

Ben je op zoek naar een unieke manier om je partner te verwennen? Overweeg dan eens een vagina massage, ook wel bekend als een yoni massage. Dit is een bijzondere vorm van massage die zowel ontspanning als opwinding biedt. Veel mensen zijn nog onbekend met dit concept, maar het kan een diepgaande en verrijkende ervaring zijn voor jullie beiden. In dit artikel ontdek je wat een yoni massage precies inhoudt en hoe je jouw partner de beste vagina massage ooit kunt geven!

Wat is een yoni massage precies?

Yoni is een Sanskriet woord en betekent min of meer ‘vagina’, maar dan met een hele lading spiritualiteit eroverheen. Een yoni massage bestaat zeker niet uit alleen maar wat gefriemel aan haar vagina en het is veel meer dan gewoon vingeren. Er zit een ware gedachtegang achter. Zo zou je met deze vagina massage haar zorgen, onzekerheden en angsten weg kunnen nemen, waardoor ze zich weer vrouwelijk en krachtig voelt. Het doel is niet om haar een orgasme te geven, het draait juist om de ervaring van de massage.

“Zo zou je met deze vagina massage haar zorgen, onzekerheden en angsten weg kunnen nemen, waardoor ze zich weer vrouwelijk en krachtig voelt.”

Maar laten we ook niet vergeten dat het voor haar vooral onwijs fijn en lekker is. Het is namelijk een massage waarbij zij in het middelpunt staat. Ook is seks niet aan de orde. Je mag dus niet verwachten dat ze wat terug doet. Zij ontvangt en jij geeft. Kortom: het is haar moment om zich helemaal te laten gaan. En laten we eerlijk zijn; ook voor jou zal het niet verkeerd zijn om haar te zien genieten… Als vrouw kan je trouwens jezelf ook een yoni massage geven, maar in dit artikel focussen we voor het gemak op het geven van een vagina massage aan je partner.

Glijmiddel en vagina massage

Zoals je – hopelijk- weet, is niet elke massageolie geschikt voor haar meest gevoelige plekjes. Je kan dus niet zomaar een willekeurige massageolie gebruiken. Je zit altijd goed als je een glijmiddel kiest, maar vaak begin je een yoni massage met een ander deel van het lichaam. En om nou je hele lijf te laten insmeren met glijmiddel… hmm, niet zo sexy. Gelukkig bestaan er veel massageolie-en-glijmiddel-in-1 varianten! Dat is net wat anders van textuur als gewoon glijmiddel en ruikt vaak heel erg lekker.

Glijmiddel en massageolie in één van BodyGliss is perfect voor een yoni massage, omdat het geschikt is voor de vulva en een heerlijke geur heeft! Prikkel alle zintuigen met de mooie verpakking, verleidelijke geuren en een silky soft gevoel. Met dit glibberige goedje maak jij van een yoni massage écht een moment van pure ontspanning en sensualiteit.

Beginnen met de yoni massage

Zorg ervoor dat je nagels schoon en geknipt zijn. Voel aan je nagels of er niet ergens nog scherpe randjes zitten. Daarnaast is het belangrijk dat jullie van tevoren duidelijk hebben besproken dat het gaat om een vagina massage en geen voorspel. Seks en een orgasme zijn niet het doel!

“Seks en een orgasme zijn niet het doel.”

1. Zorg voor een aangename setting

Een gezellige comfortabele ruimte is belangrijk voor een ontspannen sfeer. Dim de lichten, steek wat kaarsen en wierook aan en maak de plek waar je de vagina massage gaat geven comfortabel met kussens en dekentjes. Zet een ontspannend achtergrondmuziekje op en vergeet niet om glijmiddel klaar te zetten.

vagina massage vrouw

2. Werk langzaam naar haar yoni toe

Vrouwen hebben tijd nodig om opgewonden te worden en zich voor je te ‘openen’. Breng haar in een relaxte mood door eerst de rest van haar lichaam te masseren. Masseer alles, behalve haar vagina. Begin bij haar benen en armen en vervolg je weg naar haar romp. Vergeet daarbij niet haar liezen en borsten mee te pakken. Dit zijn gevoelige erogene zones die in verband staan met haar clitoris.

3. Verken voorzichtig haar vagina

Neem plaats tussen haar benen zodat je goed zicht heb op haar yoni en er goed bij kunt tijdens de yoni massage. Geef eventueel complimentjes om haar op het gemak te stellen. Leg voorzichtig je handpalm op haar venusheuvel. Plaats je andere hand op haar hart. Beweeg heel licht met je vingertoppen van boven naar beneden over haar venusheuvel tot aan haar schaamlippen. Hiermee zorg je ervoor dat haar zenuwuiteinden in en rondom haar vagina als het ware ‘wakker’ worden.

“Geef eventueel complimentjes om haar op het gemak te stellen.”

4. Gebruik glijmiddel

Verwarm het glijmiddel in je handen. Wanneer je de gel vanuit de fles direct op haar vagina laat lopen, zal dat niet prettig aanvoelen en heb je kans dat ze het ontspannen gevoel kwijt zal raken. Zorg er dus voor dat het glijmiddel voldoende op temperatuur is. Voorzie vervolgens haar hele vagina van genoeg glijmiddel.

Tip: gebruik een simulerend glijmiddel als jullie net dat stapje extra willen gaan.

5. Begin bij haar schaamlippen

Begin bij de buitenste schaamlippen. Streel met je vingers van boven naar beneden en van beneden naar boven. Je kunt dat doen door bijvoorbeeld je wijs- en middelvingers naar beneden te strijken en met je duimen weer omhoog. Laat vervolgens je vingers tussen haar buitenste schaamlippen glijden en masseer de binnenste schaamlippen. Je kunt hierbij dezelfde strijkbewegingen maken. Vergeet ook niet haar perineum mee te pakken in de vagina massage. Dit is het stukje tussen de ingang van haar vagina en haar anus. Dit stukje is ook bij de man aanwezig en is erg gevoelig.

“Laat vervolgens je vingers tussen haar buitenste schaamlippen glijden en masseer de binnenste schaamlippen.”

6. Masseer nu haar meest gevoelige plekje

Nu ga je het belangrijkste deel van haar vagina masseren: haar clitoris. Wees voorzichtig, want dit knopje is supergevoelig. Er zitten maar liefst 8000 zenuwuiteinden in de clitoris. Ter vergelijking; in de eikel zitten er ‘slechts’ 4000. Raak haar clitoris heel licht aan en zet zo min mogelijk kracht. Draai bijvoorbeeld rondjes met je vinger om haar clitoris heen, strijk op en neer of heen en weer. Zorg ervoor dat je niet harder drukt of sneller gaat. Behoud hetzelfde, langzame tempo tijdens de gehele yoni massage.

“Er zitten maar liefst 8000 zenuwuiteinden in de clitoris. Ter vergelijking; in de eikel zitten er ‘slechts’ 4000.”

7. Verdeel de seksuele energie

In de spirituele wereld geloven ze dat je de seksuele energie die vrijkomt bij een yoni massage kunt verdelen over het lichaam. Of je het gelooft of niet is aan jou, maar het is in ieder geval een leuke gedachtegang! Het houdt in dat je af en toe met je handpalm van haar vagina naar boven strijkt richting haar hart. Behalve dat je de ‘energie’ over haar lichaam verdeelt, houd je de focus ook niet te veel op haar yoni. Naast dat je af en toe haar borst streelt, kun je ook je andere hand gebruiken voor haar liezen bijvoorbeeld.

sexy red head yoni massage

8. Enter haar yoni

Breng niet zomaar je vinger naar binnen. Kondig aan dat je bij haar naar binnen wil en plaats je vinger voor haar vagina-opening. Laat haar toestemming geven en breng dan heel voorzichtig je vinger naar binnen. Draai langzaam rondjes met je vinger en verken de binnenkant van haar vagina. Breng eventueel een tweede vinger naar binnen en laat je vingers daar even rusten. Blijf haar clitoris eventueel masseren met je duim.

“Kondig aan dat je bij haar naar binnen wil en plaats je vinger voor haar vagina-opening.”

9. Masseer haar g-spot

Plaats de nagels van je vingers naar beneden. Krul nu je vingers in de vorm van een banaan – ook wel het ‘kom hier’-gebaar. Zet iets druk en wrijf met je vingers in cirkels tegen haar vaginawand aan haar buikkant. Wanneer je een verdikt ribbelig stukje tegenkomt zo’n 5 centimeter in haar vagina heb je waarschijnlijk haar g-spot gevonden. Let goed op haar reactie terwijl je tegen de g-spot wrijft. Sommige vrouwen vinden het heerlijk, terwijl het voor anderen te gevoelig is. Blijf ook nu de clitoris zachtjes masseren.

10. Het einde van je vagina massage

Na enige tijd kun je de vagina massage afsluiten. Let op: een orgasme is niet het doel. Wanneer jullie beiden klaar zijn om de massage af te breken zonder dat er een hoogtepunt is geweest, is dat helemaal prima. Haal niet meteen je handen weg van haar yoni en lichaam, maar werk rustig naar een einde toe. Haal je handpalmen een aantal keer over haar venusheuvel en strijk naar boven.

Je kunt de massage beëindigen door naast haar te gaan liggen en jouw lichaam tegen het hare te drukken. Dat zal haar een gevoel van geborgenheid geven. Uiteraard kunnen jullie daarna besluiten andere seksuele handelingen te doen of over te gaan op penetratie, maar dit moet los staan van de yoni massage.

Hoe vond jij het om je partner een yoni massage te geven?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.017 keer bekeken

Geschreven door

De Purple Starlight Adventskalender. Dé kalender vol met 24 seks speeltjes voor écht iedereen. Is dat echt zo? Wij vroegen expert toy tester Asja om de kalender samen met haar vriendin te testen. Benieuwd naar haar open en eerlijke review? Lees dan…
1.017 keer bekeken