NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

238.143 keer bekeken

Zo geef jij een geweldige body to body massage!

13 juni 2022,

geschreven door

Verwen je partner met een intieme body to body massage! Een heerlijke massage waarbij jullie lichamen over elkaar heen glijden – hoe opwindend wil je het hebben? Volg dit stappenplan om deze erotische massage tot een groot succes te maken!

Voorbereiding

Een klein stukje voorwerk…

Bij een body to body massage is voorbereiding noodzakelijk. Je hebt een paar dingen nodig die niet alleen voor een comfortabele massage zorgen, maar ook je vloer, bed of bank schoonhouden.

1. Veel glijmiddel

Bij een body to body massage heb je veel glijmiddel nodig. Echt veel. Want een dergelijke massage voelt lang niet zo prettig als je geen glijmiddel gebruikt. Jullie huid kan al gauw gaan schuren – je kunt je voorstellen dat dit verre van comfortabel is. Aan een klein flesje van 150 milliliter zul je niet genoeg hebben. Zorg er dus voor dat je genoeg glijmiddel in huis haalt.

Tip! Leg de fles glijmiddel in een bak met warm water, zodat de gel comfortabel aanvoelt wanneer je het gebruikt.

2. Een laklaken

Sommige gels of oliën kunnen nare vlekken achterlaten in je bed of meubels. Daarom is het geen overbodige luxe om een speciaal laken aan te schaffen dat ervoor zorgt dat de olie niet in je bekleding of lakens komt. Er zijn laklakens die speciaal voor je matras zijn gemaakt, maar er zijn ook grote laklakens die je overal in huis kunt gebruiken!

Beginnen met body to body massage

Let’s get started!

Staat alles klaar? Zet eventueel een ontspannend muziekje op voor een goede stemming. Op Spotify of andere muziek apps zijn er vaak wel lijstjes te vinden met ‘massage music’ of ‘meditation music’. Laat je partner vervolgens op zijn of haar buik liggen.

Pak het glijmiddel erbij en giet het over de rug en benen van je partner. Je mag best scheutig zijn; beter iets teveel dan te weinig. Smeer vervolgens eerst met je handen zijn of haar rug en benen helemaal goed in zodat alle olie of glijmiddel goed verdeeld is. Nu kan de pret beginnen! Je kunt de volgende stappen exact opvolgen, maar speel gerust met de volgorde.

“Zet eventueel een ontspannend muziekje op voor de stemming. Op Spotify zijn er wel relaxte afspeellijsten te vinden.”

Stap 1: masseren met je onderarmen

Voor deze techniek gebruik je niet je handen, maar je onderarmen. Begin bij de kuiten en ga vervolgens verder bij de bovenbenen. Je kunt ervoor kiezen om op de billen van je partner te gaan zitten, of juist aan de voetenkant van je partner. Strijk met je onderarmen stevig over de kuiten en werk je weg naar boven. Je mag hierbij best wat druk zetten, want op deze plekken zitten over het algemeen veel spieren en vet.

Daarnaast kan je ook je ellebogen goed gebruiken voor een fijne massage. Na enkele minuten ga je over op de rug, die masseer je eveneens stevig met je onderarmen. Wees wel voorzichtig met je ellebogen bij de ruggengraat en ribben. Die kunnen gevoelig zijn. Ten slotte kun je ook de bovenarmen meepakken. Gebruik je onderarmen en ellebogen niet op de harde delen van het lichaam. Dat zal niet fijn aanvoelen.

Stap 2: gooi je borst(en) in de strijd

Voor een man is deze stap misschien iets lastiger om uit te voeren, maar je kunt alsnog je borst gebruiken. Glijd met je bovenlichaam van de onderrug tot de bovenrug. Een vrouw kan haar partner plagen door alleen haar tepels over de rug te laten glijden voor een subtiel, kietelig gevoel. Laat vervolgens je borsten over de schouders, nek en rug gaan, wat voor je partner lekker zacht aanvoelt. Je kunt met je bovenlichaam rondjes draaien of heen en weer bewegen.

“Een vrouw kan haar partner plagen door alleen haar tepels over de rug te laten glijden voor een subtiel, kietelig gevoel.”

Stap 3: dijen tegen dijen

Laat nu je lichaam helemaal op dat van je partner zakken er zorg ervoor dat jouw bovenbenen tegen die van je partner aanliggen. Kus je partner in de nek terwijl jij je bovenbenen op en neer beweegt alsof je zwemt. Glij nu iets naar links en beweeg met je rechterbovenbeen op en neer over het bovenbeen van je partner. Doe vervolgens hetzelfde voor de andere kant.

Stap 4: kont tegen kont

Ga rechtop zitten en neem plaats op de billen van je partner. Neem een gehurkte positie aan, net als een kikker. Draai nu rondjes met je heupen zodat je billen over die van je partner glijden. Je kunt je billen ook heen en weer bewegen, vooral onderaan de rug zal dit fijn aanvoelen. Gebruik dezelfde techniek eventueel voor de schouders en de hele rug van je partner.

massage

Stap 5: full body massage

Ga bovenop je partner liggen en gebruik je hele lichaam om je geliefde te masseren. Dit zal voor je partner warm en comfortabel aanvoelen. Je kunt bijvoorbeeld op en neer bewegen, al zou het lastig kunnen zijn om grip te vinden door het glijmiddel. Trek je lichaam eventueel op aan de schouders van je partner.

Ook kun jij je handen naast zijn of haar heupen neerzetten en op die manier ondersteuning zoeken. Een andere manier om te masseren met je lichaam is om te bewegen als een slang. Maak kronkelende bewegingen. Draai vervolgens je partner om en ga op dezelfde manier verder.

Stap 6: aandacht voor de voorkant

Nu je partner op zijn of haar rug ligt, kun je ervoor kiezen enkele stappen opnieuw te doen, zodat ook de voorkant wordt verwend. Maar je kunt de massage ook een tintje erotischer maken door de penis of vagina zachtjes te masseren met je bovenbenen of armen. Laat als kers op de taart je vagina of penis over het lichaam van je partner gaan.

Let op! Als je massageolie gebruikt, kun je het masseren van de penis of vagina beter achterwege laten. Door massageolie kunnen de geslachtsdelen gaan irriteren en kan de ph-waarde worden verstoord. Wanneer je glijmiddel gebruikt – of een massageolie die ook geschikt is als glijmiddel – is dit geen probleem.

Meer inspiratie voor een body to body massage?

Bekijk dit filmpje voor meer inspiratie en uitleg!

Heb jij nog een brandende vraag over body to body massages? Laat het ons weten in de reacties!

14 Responses

  1. Hoi Benjamin,
   Dat kan zeker. Je kunt de massage helemaal zo doen als je zelf wilt. Zorg er wel voor dat je massage glijmiddel gebruikt als je de penis en/of vagina wilt masseren in plaats van gewone massageolie. Gewone massageolie kan namelijk gaan irriteren op de gevoelige huid van de geslachtsdelen en kan de PH-balans van de vagina verstoren.

 1. Ik zoek erotische massage voor homoos maar ik vindt nergens iets tja ik ben gay met een vrouw is dat moeilijk of heelijk wat beschreven staat met gleimiddel op je lichaam etc geweldig wil di graag doen maar ja !
  Wie kan me helpen dank alvast

 2. Beste,
  Een body to body massage waarbij je ook de intieme delen mag verwennen, dus met glijmiddel. Wat raden jullie me dan aan als beste product?
  Mvg

 3. Een ECHTE B TO B massage….. ZONDER dat beide lichamen NAAKT zijn ??????? Wie geloofd daarin?
  Groeten, W.

  1. Hoi W,

   Het makkelijkst is natuurlijk om volledig naakt te zijn tijdens de Body to Body massage.
   Maar ook met badkleding of lingerie aan kan je er van genieten. Indien er kleding aanblijft is het wel noodzakelijk om olie op waterbasis te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.961 keer bekeken

Geschreven door

Of je nu alweer laat thuiskomt, of voor de zoveelste keer vergeten bent om de was te doen, ze zal nooit over je klagen. Bovendien staan haar lange, gladde benen altijd wijd voor je open… Niks zo makkelijk als een sekspop, nietwaar? Ja, ze is missch…
2.961 keer bekeken