Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.518 keer bekeken

Infantilisme: de neiging om je als kind te gedragen

3 april 2020,

geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag zetten wij een fetisj in de spotlight, want in iedereen schuilt toch wel een beetje een fetisjist. Deze week bespreken we de fetisj infantilisme. Benieuwd wat deze fetisj inhoudt? Lees dan snel verder!

Infantilisme:
zelfst.naamw. (o)

Het (seksuele) verlangen hebben om zich kinderlijk of als kind te gedragen.

Infantilisme is het verlangen naar je kindertijd. Oftewel, iemand die zich wil gedragen of behandeld wil worden als kind. Soms bij een gelegenheid, zoals seksuele opwinding. Een fantasie speelt hier vaak een grote rol in. Infantilisme kan vorm worden gegeven aan de hand van leeftijdsspellen, zoals Ageplay. Hierbij kan de infantilist in de rol kruipen van een baby of jong kind (Adult Baby). Naast Adult Babies bestaan er ook Diaper Lovers: personen die de (seksuele) wens hebben om luiers te dragen. Er is overigens geen enkel verband tussen infantilisme en pedofilie, de infantilist koestert geen gevoelens naar kinderen, maar louter de seksuele fantasie heeft om zelf de rol van het kind aan te nemen.

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

2 reacties

  1. ‘K heb inderdaad vaak en velen fantasiedromen van en over dominante vrouwen! En mij altijd op een bepaalde manier mij bloot proberen te krijgen!, en wat hun altijd ook lukt!, en mij graag vernederen en mij uitlachen en belachelijk maken! En ‘k vind het ook wel heel erg leuk om toneel te spelen!, en kind(je) en moeder spelen trekt mij op de een of andere manier wel erg aan! Dus dan zou dit wel eens een hartewens van mijzelf (kunnen) zijn!!! Naakte groetjes van mij.

  2. Mooi om te zien dat deze fetisj ook wordt toegelicht. Zeker op het feit dat infantilisme niks met pedofilie te maken heeft. Er zijn verschillende forums te vinden op het web. Op de forums merk je dan ook echt dat het niks met pedofilie te maken heeft. Sterker nog, de mensen daar zijn er fel op tegen. Je wordt dan ook meteen geweigerd op het forum.
    Ik ben zelf diaper lover, en geniet alleen van een luier. Het kinderlijk gedragen of zijn heeft dan ook niet mijn intresse.
    Ook zie wel eens dat luiers gebruikt worden in combinatie met bdsm en bondage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.201 keer bekeken

Geschreven door

In het begin van een relatie is alles spannend. Maar hoe langer je bij elkaar bent, hoe beter je elkaar leert kennen. Ook in de slaapkamer. Spanning maakt dan plaats voor andere emoties en daar hoort ook een ander soort seks bij. Wij beschrijven 7 ve…
7.201 keer bekeken