It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

1.192 keer bekeken

Lesbofilie: opwinding door erotisch contact tussen vrouwen

6 november 2020,

geschreven door

Welkom bij een nieuwe Fetish Friday! Elke vrijdag behandelen we een bijzondere, interessante of opmerkelijke seksuele voorkeur. Deze week is het de beurt aan lesbofilie. Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

lesbofilie:
zelfst.naamw. (v)

Seksueel opgewonden raken door lesbiennes of seksueel contact tussen vrouwen.

Lesbofilie is een fascinatie voor lesbische vrouwen en hun seksuele activiteiten die verder gaat dan een algemene interesse en zich uit in seksuele opwinding. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden zijn mensen met deze fetisj over het algemeen zelf niet lesbisch; het komt voornamelijk voor bij heteroseksuele mannen en vrouwen. Deze mensen hebben vaak de wens om lesbische vrouwen te bevragen over hun seksuele activiteiten en soms zelfs om seks met ze te hebben. Lesbofilie is in principe niet schadelijk, maar kan in extreme gevallen leiden tot intimidatie. Zolang iedereen elkaars grenzen respecteert, kunnen mensen met lesbofilie prima van hun fetisj genieten.

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

10.519 keer bekeken

Geschreven door

Stapje voor stapje worden wereldwijde liefdes- en sekstaboes doorbroken. Er is meer aandacht voor homorechten, vrouwenemancipatie en genderneutraliteit dan ooit. Ook casual praten over seks wordt steeds gewoner. Ondanks deze ‘sexual awakening’ merk j…
10.519 keer bekeken