De beste Valentoys voor een lat relatie!

9 februari 2023 door JuicyJoy

Heb jij een lat relatie en zoek je een manier om jullie seksleven een spicy touch te geven zonder afstand te moeten overbruggen? Jouw Valentijnsdag wordt intiemer dan ooit zonder maar een vinger op de ander te leggen. Met deze Valentoys heb jij binnen no time extra vuur, passie én romantiek in de slaapkamer. ❤

Wat is een lat relatie?

In een lat relatie hebben beide partners een monogame relatie, maar wonen ze niet bij elkaar in hetzelfde huis. Het is een relatievorm die de laatste jaren steeds populairder wordt. Het klinkt ook best fijn om niet in elkaars haren te zitten over wie de vaatwasser uitruimt, toch? Of je nou behoefte hebt om nog even te wachten met samenwonen of dat je het spannender vindt om op vastgestelde tijden te ontmoeten, doe wat goed voelt.

Teledildonica

Teledilwattes? Teledildonica! Dit zijn seksspeeltjes die op grotere afstanden te bedienen zijn, zolang je maar een internetverbinding hebt. Je hoeft dus niet binnen tien meter van elkaar te blijven als je partner bijvoorbeeld een vibratie eitje draagt. Het is mogelijk om sensaties en aanrakingen door te geven aan de seksspeeltjes van je partner, waardoor jullie op afstand intiem kunnen zijn.

Op afstand bestuurbare Valentoys

Vibratie eitjes

Het vibratie eitje is al een klassieke toy om mee op afstand te spelen. Alleen dit gaat meestal maar tot een meter of tien, dus als je iets verder uit elkaar woont haal je daar vrij weinig plezier uit. Maar met bijvoorbeeld de Magic Sundae van Magic Motion hoef je slechts de toy aan de speciale app te koppelen en je partner uit te nodigen. Geef de controle uit handen en laat je partner oneindig veel vibratiepatronen toevoegen.

Masturbators

Ja, ook masturbators kunnen tegenwoordig via een app wereldwijd bediend worden. Dus wil jij of je partner verwend worden met verschillende vibraties? Dan kan dat! Als jij of je partner ook in bezit is van de Lovense G-Spot Vibrator Nora, dan kunnen jullie beide toys op elkaars ritme laten bewegen met de Lovense masturbators. Dát is pas samen genieten!

Panty vibrators

Don’t get your panties in a twist als je geen zin hebt in klusjes, want deze twist wil je absoluut om wat spanning toe te voegen aan dagelijkse moetjes! Laat je partner een draagbare oplegvibrator in haar slipje doen en tease op de meest onverwachte momenten. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld toch samen boodschappen doen. 😉

Buttplugs

Als jullie anal play uit willen proberen of al liefhebbers zijn anal play, dan kun je met deze op afstand bestuurbare vibrerende buttplugs lekker van bil gaan. De Lovense Hush 2 kan je ook laten vibreren op muziek of op je stem. Als jullie tegelijkertijd bellen en je partner heeft de controle met de app én praat tegen je, dan voel je dat ook absoluut.

Prostaatvibrators

Wil je je partner intens laten genieten? Met het speciale design van prostaatvibrators wordt de prostaat gestimuleerd, wat intense orgasmes teweeg kan brengen. Omdat een prostaat vibrator anaal in wordt gebracht, is het belangrijk dat je rustig aan doet en natuurlijk genoeg anaal glijmiddel gebruikt.

Cockrings

Cockrings zijn ideaal voor voorspel en om erecties langer aan te laten houden. Zijn jullie van plan om een hele avond elkaar op afstand te verwennen? Gebruik dan dit speeltje (voor een beperkte tijd) om samen de spanning op te bouwen.

Clitoris- en g-spot stimulatie

Al je favoriete plekjes kunnen bereiken? De luchtdrukvibrator van We-Vibe weet je van hoogtepunt naar hoogtepunt te brengen met luchtdrukstimulatie op je clitoris. En als je fan bent van G-spot stimulatie, dan is de Lovense Nora Vibrator de perfecte partner in crime. Vooral omdat je deze dus kunt combineren met de masturbators van Lovense!

Een kinky touch

Willen jullie iets kinkiers proberen met meer dominantie en onderdanigheid in het spel? Geef de controle tijdelijk uit handen met bijvoorbeeld kuisheidsgordels. Jij besluit wanneer je partner die los mag maken. Tease door te videobellen en jezelf aan te raken, terwijl je partner slechts toe mag kijken tot jij het verlossende woord geeft. Dan mag die misschien wel één van de bovenstaande toys erbij pakken. 😉

Wat is jullie favoriete toy in een lat relatie?

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op De beste Valentoys voor een lat relatie!

  • Heb een op afstand te bedienen sex speeltje en geniet er enorm van maar krijg mijn vrouw er niet op klaar moet er daarna klaar likken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid