Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

300.626 keer bekeken

Buttplugs – de beste voorbereiding op anale seks

5 november 2019,

geschreven door

Het gebruik van buttplugs kan leiden tot sensationele anale ervaringen en fantastische hoogtepunten. Wil jij jezelf voorbereiden voor anale penetratie of ben je benieuwd naar anale stimulatie? In dat geval biedt een buttplug uitkomst! Een buttplug heeft een iets minder heftig voorkomen dan een dildo of een prostaat stimulator en heeft doorgaans een kleinere diameter. Door het enorme aanbod kan het lastig zijn om een keuze te maken. Geen zorgen, wij helpen je erbij.

Overzicht:

Waar moet je op letten?

Wanneer je een buttplug gaat aanschaffen, zijn er een aantal belangrijke dingen die je in je achterhoofd kunt houden om de perfecte beginners buttplug te kiezen!

  • Begin klein: je anus is gewend dat er iets uitgaat, niet iets in. Wanneer je een grote buttplug in probeert te stoppen, gaat dat op den duur zeer doen. Met een kleintje kan je sluitspier wennen aan de anaal toy. Je kan later altijd nog voor groter gaan. Met een kleine buttplug bedoelen we modellen met een doorsnee van 2 tot 3,5 centimeter.
  • Kies siliconen: een buttplug van siliconen is ideaal voor beginners. Het materiaal is zacht, flexibel en makkelijk schoon te maken. Ook is siliconen licht in gewicht en heel veilig voor het lichaam.
  • Met puntje: je zult merken dat veel buttplugs een puntje hebben en vervolgens breder uitlopen. Voor beginners is een buttplug met puntig topje een goede keus. Zo laat jij je anus langzaam wennen aan het speeltje. De buttplugs van de EasyToys Anal Collection zijn goede keuzes.

“Met een kleine buttplug kan je sluitspier wennen aan de anaal toy.”

Persoonlijke voorkeuren

  • Extra gebruiksgemak: wanneer je een buttplug wil die extra makkelijk is in gebruik, is een buttplug met ring een absolute aanrader! Met slechts één vinger kun je makkelijk (voorzichtig) de buttplug er weer uit halen.
  • Direct opbouwen: als je al zeker weet dat je wil opbouwen met de grootte, is een buttplug set de beste optie voor jou. Er zijn veel setjes met (vaak) drie buttplugs erin van verschillende groottes. Zo kun jij op elk moment een grotere nemen. Bovendien is een set relatief voordeliger in prijs.

Uiteraard ben je vrij om zelf iets anders te kiezen. Let er wel op dat je altijd een speeltje kiest dat voor je anus bedoeld is. Jij hoeft met een buttplug of andere anal toy niet bang te zijn dat hij ‘vast komt te zitten’ in je endeldarm. Elke anaal speeltje heeft een verbrede onderkant zodat hij er nooit in kan schieten!

Hoe gebruik je buttplugs?

Als je er één gekozen hebt, kun je hem gaan inbrengen! Volg onze handige stappen en jij houdt er gegarandeerd een topervaring aan over.

Stap 1:

Glijmiddel op waterbasis of anaal glijmiddel is echt een must. Je anus voorziet zichzelf niet van vocht, zoals de vagina dat wel doet. Je kunt je ‘achterkant’ daarom een handje helpen met gel. Je merkt vanzelf dat het inbrengen van de buttplug met glijmiddel eraan een stuk makkelijker gaat.

Stap 2:

Doe hem er voorzichtig in en haal hem er ook voorzichtig weer uit. Forceer niks en jij zult zien dat het gebruiken van een buttplug gebruiken heerlijk kan aanvoelen!

Stap 3:

Maak je buttplug altijd schoon. Wij hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat er een heleboel bacteriën rondzweven in je darmen die vervolgens ook aan jouw plug zitten. Voor jouw gezondheid en het behoud van je speeltje is het schoonmaken van je plug wel zo fijn. Je kan na gebruik je buttplugs reinigen met een toycleaner.

Hoe lang kan ik een buttplug inhouden?

Je kan de buttplug langere tijd inhouden, variërend van 30 minuten tot max. 2 uur, maar we adviseren wel om ‘m minstens ieder uur opnieuw in te smeren met glijmiddel. Op deze manier zal het niet onaangenaam gaan voelen als je ermee rondloopt. Wees je daarnaast van bewust dat je kringspier een spier is en dus ook kan uitrekken. Bij het langdurig dragen van een buttplug zal je sluitspier slapper worden. Geef je anus tussendoor genoeg de tijd om weer terug te gaan naar zijn ‘natuurlijke staat’. Bij voorkeur een paar dagen, afhankelijk van de grootte van de plug.

“Wees je ervan bewust dat je kringspier een spier is en dus ook kan uitrekken. Geef je anus tussendoor genoeg de tijd om weer terug te gaan naar zijn ‘natuurlijke staat.”

Andere anaalspeeltjes

Een buttplug is ideaal als eerste anaalspeeltje. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat een buttplug je helemaal niet aanspreekt. Geen zorgen, dan zijn er ook andere anaal speeltjes die geschikt zijn om mee te beginnen! Denk bijvoorbeeld aan anaal kralen, waarbij kleine balletjes met elkaar verbonden zijn. Soms worden die bolletjes geleidelijk aan groter, zodat jouw kringspier kan wennen aan de verschillende formaten.

Anaal vibrators

Veel mensen zullen bij een anaal speeltje niet gauw denken aan een anaal vibrator. Maar een vibrerend anaal speeltje is zeker het proberen waard! Je kringspier spant zich aan uit reflex wanneer je er wat in probeert te brengen. Normaal lukt het vanzelf met geduld, tijd en een ontspannen gevoel. Maar een anaal vibrator kan je daar een handje bij helpen.

De vibraties zorgen er namelijk voor dat de spieren rond je anus zich gaan ontspannen, waardoor je makkelijker en sneller de vibrator in kan brengen! We raden wel aan om ook hier met een klein model te beginnen.

Heb jij al ervaring met buttplugs? Laat ons weten wat je ervan vindt!

39 reacties

  1. Ik heb sinds kort een vibrerende butt plug met afstandbediening aangeschaft. Nu vind ik het dus supergeil om hem in te doen en – met de afstandbediening in mijn jaszak – boodschappen te doen. Het is dus zo opwindend om al winkelend de vibraties aan en uit te zetten. De plug is stil genoeg om het in te schakelen ook als er andere mensen vlak naast mij staan. Om er zeker van te zijn dat ie niet uit mijn anus floept draag ik een strakke HOM string die de plug mooi op zijn plaats houdt. Ik draag hem vaak meerdere uren achter elkaar en heb nog niet gemerkt dat mijn anus opgerekt is.

  2. Ik heb pas geleden voor het eerst paard gereden met een vibrerende buttplug. Ik kwam vrij snel erg heftig klaar, erg lekker!

  3. Hoi, ik gebruik nu al enkele weken de comets buttplugs en ben er blij mee. Het is een unieke ervaring, wat ik nog niet eerder had meegemaakt. Ik zit voorlopig nog aan kleinste van de 3, maar wil geleidelijk aan opwerken naar de grootste. Ik zou er graag eens paar uur mee slapen. Weet niet of dat mogelijk is? Groetjes. Xxx

  4. Ik begrijp het ontwerp van de buttplugs niet, ik heb een set van drie om de anus van mijn vriendin op te rekken als voorbereiding op anale sex. Ongeacht welke ik gebruik, de “hals” is bij alle drie erg klein en rekt de anus daardoor niet op.
    Is dacht dat het de bedoeling is de plug eventjes te laten zitten voorafgaand aan de anale sex of moet je hem er steeds in en uit doen ?

    1. Een buttplug kan inderdaad gebruikt worden om de anus een klein beetje te laten wennen aan anale penetratie. Je hoeft niet per se een buttplug te dragen voordat jullie anale seks hebben, maar het kan helpen om de anus alvast wat te laten ontspannen en te laten wennen aan een ‘vol’ gevoel. De meeste sets zijn bedoeld voor beginnende gebruikers. Mocht de hals naar jullie smaak te smal zijn, dan is het misschien tijd om voor een grotere maat te gaan.

      1. Hoi, dank voor je antwoord!!
        Wij/ik gebruiken de buttplug juist om de anus te laten oprekken/ontspannen want anders kom ik er echt niet in, haar kontje is super lekker krap en strak, en daar kom ik met mijn dikke penis niet zomaar in dus daarom de plug. De set van 3 pluggen die ik heb, daarvan krijg ik alleen de kleinste of de middelste ingebracht en de grootse never nooit niet!! Maar van alle 3 is de hals gelijk van Diameter…
        Dus hoe krijg ik die kont open voor mij 🙂 gebruik ik de verkeerde pluggen of zijn er andere betere manieren ?
        Ik ben altijd geduldig in dit, masseer, streel en lik altijd haar billen en anus voordat ik verder ga.

        1. Hoi Bassie

          Dit probleem probleem hebben mijn partner en ik dus ook
          Hij komt er bij mij dus ook echt niet in we hebben met glijmiddel geprobeerd en een vinger maar hij komt er niet in. Ik vind het pijnlijk en dan hoeft het al niet meer. Mijn partner wil het heeeeel graag

          AUB tips

          1. Hi Haki,

            Mijn tip voor jou is een vibrerende anaaltoy. Bijvoorbeeld een smalle anaalvibrator. Gebruik altijd glijmiddel en laat je anus heel langzaam wennen aan het gevoel. Stimmuleer dus eerst de buitenkant. De trillingen van de vibrator zullen helpen met ontspannen. Druk dan heel voorzichtig en langzaam de toy naar binnen. Als je te veel weerstand voelt, druk dan niet harder maar houd de toy daar even vast. Na een tijdje merk je dat je anus minder weerstand biedt. Dan kan je een stukje verder proberen. Probeer het niet te zien als een “moetje”, maar geniet van het lekkere gevoel! Zodra je dit makkelijker kan en er ook van geniet, kan je experimenteren met grotere toys, jouw vingers of die van je partner en uiteindelijk zijn penis. Maar onthoudt… het heeft gewoon tijd én oefening nodig.

        2. Hi Bassie,

          Een Buttplug wordt voornamelijk gebruikt door mensen die het een lekker gevoel vinden om iets in hun anus te hebben. De smalle hals van de plug zorgt er voor dat het aangenaam voelt en je de plug zelfs zou kunnen dragen tijdens huishoudelijke klusjes of de boodschappen. Het is dus niet de beste toy als je het wil gebruiken om de anus wat op te rekken. Dan kan je beter een anaal dildo of vibrator gebruiken. Als je gaat voor een anaalvibrator zullen de trillingen helpen bij het ontspannen van de spier! Gebruik altijd glijmiddel en dus een vibrerende toy. Stimuleer eerst de buitenkant van de anus en breng de vibrator dan langzaam in. Beweeg deze langzaam heen en weer en bouw de intensiteit op. Bekijk de verschillende anaalvibrators hier. Ik denk dat jullie vooral iets hebben aan een model dat smal begint en langzaam breder wordt.

    1. Hoi Amber,

      Buttplugs hebben altijd een plat en breed uiteinde zodat het speeltje niet ineens naar binnen kan ‘floepen’. Je hoeft je hier dus geen zorgen over te maken!

      1. Bij floepen ze er dikwijls in, zelfs zonder ik het helemaal door heb. Dat is toch ook niet de bedoeling, geloof ik!

        1. Hoi Elskevh,
          Dat is zeker niet de bedoeling en kan zelfs gevaarlijk zijn. Zorg er altijd voor dat de basis (de ‘voet’) van de buttplug breed genoeg is om te voorkomen dat de buttplug naar binnen kan schieten. Ook het gebruik van te kleine buttplugs vergroot de kans dat de plug niet goed op z’n plek blijft zitten. Een iets grotere buttplug kan dus eventueel uitkomst bieden. Kijk dus goed naar de maat én de breedte van de voet van de buttplug.

  5. Ik vind de voetjes van buttplugs er vaak klein uitzien en ook lees ik af en toe dat de plugs vanzelf naar binnen “floepen”. Hoe groot is deze kans en met welke buttplug gebeurd dit absoluut niet?

  6. Wat als je vrouw wel ziet zitten om anaal te doen.maar anaal gang is zo klein.wat kan mij helpen. Om het beter te doen

    1. Hoi Alain,

      Heeft je partner al wel eens geëxperimenteerd met een buttplug? Met bijvoorbeeld een buttplug set kan ze klein beginnen en toewerken naar een iets grotere maat. Hierdoor zal de penetratie waarschijnlijk een stuk soepeler verlopen. Daarnaast is belangrijk dat ze zich goed kan ontspannen en dat jullie voldoende glijmiddel gebruiken.

  7. Ben 17 en draag al een jaar of 2 bijna dagelijks een kleine vibrerende plug.
    Draag de plug de hele dag en gebruik een klein beetje vaseline bij het inbrengen.

  8. Alleen voor personen van >18jaar:!

    Op dit moment is het Valentijnsavond.
    Mijn Anusplug zit lekker in mijn kont.
    Straks even plassen en misschien orgasme?
    Ik voel mij mooi en seksy!

    Fijne avond.

    Groeten,

  9. Ik gebruik soms een opblaasbare plug voor mezelf. Het voelt zeer lekker als die er dan groot uitkomt, en nadien is je gaatje lekker gerekt. Het ziet er dan ook echt geil uit (voor mezelf)
    Zijn hier -naar de toekomst toe- geen nadelige gevolgen aan verbonden?
    Ik doe dit niet te vaak …
    En probeer nadien het kringetje wat te trainen.

  10. Hoi. Ik ben een bi-man. Ik hou van buttplugs. Veel modellen kun je niet langdurig dragen door dat je ze verliest zodra je sluitspier ontspan, zich aanpast. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar een met peramide vorm. De grootste die gebruik heeft een doorsnede van 6 cm. Het is heerlijk om deze wat langer te dragen. Ik wil binnenkort proberen of ik er mee kan fietsen. 😇

  11. fantastisch Amber,
    Ik heb het ook graag ,en ben een man van 59 jaar.
    Klein beginnen en groot stoppen, maar zonder pijn te doen.

  12. Ik draag ze regelmatig, overal waar ik naar toe ga. Winkelen, pedicure of tandarts. Of als ik op visite ga, en soms van die trainingsballetjes in mijn vagina of een eitje.
    Ik geniet van allebei!
    Gewoon beginnen, als je dat zelf wilt.
    Dragen van butplug is fijn, ik heb er geen last, misschien wordt het tijd dat ik grotere neem.
    Amber

    1. Ooeh amber😍
      daar word ik wel opgewonden van met de gedachte dat een dame met een plug loopt tijdens alledaagse dingen. 😊👍🏻

    1. als het pijn doet, dan zit hij te lang.. maar heb je er geen last van oké…
      een halfuur, uur genoeg (maar dat vindt ik)

      1. Hoi Jos,

        Een buttplug langer dan 3 uur inhouden kan inderdaad voor wat probleempjes zorgen. De anus kan bijvoorbeeld ook ietsjes gaan uitrekken wanneer je het speeltje regelmatig langer dan een uur draagt. Probeer hem eens een uur in te houden en kijk hoe je lichaam daar op reageert.

    1. Hi Fantasygirl,
      Een buttplug doe er telkens uit valt is erg vervelend. Het zou aan de grootte van je buttplug kunnen liggen en dan zou ik je adviseren om een grotere te proberen. Daarnaast zou het ook te maken kunnen hebben met het ontspannen van je spieren. In dit geval zou bijvoorbeeld een verdovende spray/crème kunnen helpen, meer voorspel zou ook effect moeten hebben op je spieren. Ook kun je alle tips voor anaal genot vinden in deze index: Alle tips voor anale seks verzameld!

    1. Alleen wanneer je hem van grote hoogte laat vallen (en dan heb ik het niet over het nachtkastje en de tafel), kunnen er beschadigingen ontstaan. De speeltjes zijn van hard en massief boriumsilicaatglas, wat je niet kunt vergelijken met bijvoorbeeld drinkglazen. Je kunt de glazen seksspeeltjes dus veilig gebruiken en hoeft je geen zorgen te maken over beschadigingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

669.626 keer bekeken

Geschreven door

Beffen (ook wel cunnilingus) is een onderwerp waar veel mensen nieuwsgierig naar zijn, maar waar niet altijd openlijk over wordt gepraat. Hoe moet je beffen? Om jou op weg te helpen, zetten we de beste bef technieken voor je op een rij! Wat is beffen…
669.626 keer bekeken