Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

141.050 keer bekeken

Alle tips voor anale seks verzameld!

26 augustus 2018,

geschreven door

Anale seks is een populair onderwerp. Niet voor niets kan je op EasyToys magazine een hoop anaal-gerelateerde artikelen terugvinden. Zo proberen we anale seks verder uit de taboesfeer te halen. Hieronder vind je een overzicht van alle blogs over anale seks!

Anale sex blogs:

Eerste keer anaal

Advies

Anale seksspeeltjes

Seksstandjes

Eerste keer anaal

Anaal voorspel – tips voor beginners

anaal voorspelWil je beginnen met anale seks? Dan hebben we 10 tips voor je waarmee dit seksueel opwindende gebied in alle rust kunt verkennen! De eerste keer zal het misschien wat onwennig aanvoelen. Maar op een gegeven moment, wanneer je het goed aanpakt, ervaar je een spontaan en versterkt orgasme! Klinkt goed toch? In deze blog leggen we uit hoe je het beste kunt beginnen!

Lees hier de volledige blog: Anaal voorspel – tips voor beginners

Dit is waarom alle vrouwen aan anale seks zouden moeten doen

alle vrouwenDe meeste liefhebbers zijn over het algemeen mannen. Hoewel onderzoeken hebben aangetoond dat maar liefst 36% van de vrouwen wel eens anale seks heeft gehad, durven er maar weinig dames openlijk over te spreken. Hierdoor wordt anale seks door veel vrouwen nog steeds als taboe gezien en als iets ‘vies’. Hoog tijd om een aantal van die misvattingen weg te nemen, want anale seks kan echt fantastisch zijn!

Lees hier de volledige blog: Dit is waarom alle vrouwen aan anale seks zouden moeten doen!

Tips voor de eerste keer anaal

eerste keerAnale seks is één van de meest opwindende en plezierige vormen van seks. Maar als je het nog nooit hebt gedaan, kan het ook beangstigend zijn om er mee te beginnen. Wanneer sommige mensen aan anale seks denken, komt er slechts één gedachte bij ze op: pijn. Maar het hoeft helemaal niet pijnlijk te zijn!

Lees hier de volledige blog: Tips voor de eerste keer anaal

Anaal Glijmiddel – Een korte en handige handleiding

anaal glijmiddelAls je in bent voor anale stimulatie, is het geen overbodige luxe om de nodige voorbereidingen te treffen. Het maakt niet uit welke vorm van anale stimulatie je prettig vindt, zorg dat je de juiste uitrusting in huis hebt en vergeet vooral het anale glijmiddel niet! De markt overspoelt bijna door het grote aanbod. Het is dus best lastig om de juiste te kiezen. Seks is nu eenmaal seks, denk je misschien, en zoveel verschil in soorten glijmiddel kan er toch niet bestaan…?

Lees hier de volledige blog: Anaal Glijmiddel – Een korte en handige handleiding

“Is er een kans dat er poep meekomt tijdens anale seks?”

vraag“Ik wil graag anale seks, maar ik ben bang dat er poep meekomt. Hoe groot is de kans dat dit gebeurt?” Seksuoloog Talitha geeft antwoord!

Lees hier de volledige blog: “Is er een kans dat er poep meekomt tijdens anale seks?”

“Hoe kunnen wij beginnen met anale seks?”

Anale seks komt uit de taboesfeer, maar hoe moet je eigenlijk beginnen met anale seks? Seksuoloog Talitha geeft antwoord.

Lees hier de volledige blog: “Hoe kunnen wij beginnen met anale seks?”

Advies

How to… juist gebruik van een anaal douche

anaal doucheAnaal is hot! Toch zijn er nog veel misvattingen over anale seks. Onder andere het idee dat het niet hygiënisch zou zijn. De kans dat er ontlasting tijdens het penetreren meekomt, is relatief klein. Wil jij je toch zo comfortabel mogelijk voelen als jij overgaat tot anale seks? Dan kan je gebruik maken van een anaal douche. Lees hier hoe je dat juist en veilig kan doen.

Lees hier de volledige blog: How to… juist gebruik van een anaal douche

Anaal orgasme – heftiger klaarkomen doe je zo!

anaal orgasmeWanneer jij graag je kansen op een orgasme wilt vergroten of je bent op zoek naar een intenser hoogtepunt, dan is een anaal orgasme misschien wel iets voor jou! Je anus bevat ontelbaar veel zenuwuiteinden die op veel verschillende manieren geprikkeld kunnen worden. En wij gaan je vertellen hoe je dat kunt doen. Maar eerst leggen we je uit hoe een anaal orgasme precies werkt!

Lees hier de volledige blog: Anaal orgasme – heftiger klaarkomen doe je zo!

Pegging – Een populaire sekstrend!

peggingDe echte sekstrend van dit moment is pegging! Ondank de toegenomen populariteit is de term ‘pegging’ nog niet bij iedereen bekend. In deze blog vertellen we je precies wat deze seksuele handeling inhoudt en geven we een aantal tips en adviezen voor wanneer je met pegging wilt beginnen!

Lees hier de volledige blog: Pegging – Een populaire sekstrend!

Dit is alles wat je moet weten over rimmen!

rimmenZelfs de meest onwaarschijnlijke lichaamsdelen kunnen intens genot geven wanneer ze gestimuleerd worden! Rimmen, ook wel baffen of kont likken genoemd, is het stimuleren van de anus met behulp van de tong. Rimmen valt daardoor zowel onder anale als orale seks. In deze blog behandelen we de voordelen van baffen en vertellen we je precies waar je op moet letten!

Lees hier de volledige blog: Dit is alles wat je moet weten over rimmen!

Het genot van prostaatmassage: de mannelijke g-spot

prostaatmassageAls je jouw man helemaal gek wilt krijgen of je wilt hem helpen zijn G-spot te vinden, dan hebben wij alles in huis om jou om te toveren in een prostaatmassage seksgod of godin! Luister dames en heren, want we vertellen je dit maar één keer: de weg naar jouw man zijn hart is niet via zijn maag, maar via zijn prostaatklier! Geef hem een prostaatmassage en hij zal je smeken om meer! Wil je weten hoe? Lees dan snel verder…

Lees hier de volledige blog: Het genot van prostaatmassage: de mannelijke g-spot

Prostaat massage: een oeroude en intieme massage

prostaat massageVoor veel mannen rust er nog een taboe op. De prostaatmassage. Een prostaatmassage of massage van de P-spot kan juist ontzettend helend en ontspannend werken. Daarnaast heeft zo’n massage nog veel meer verschillende voordelen. Zo kan een prostaatmassage er voor zorgen dat je als man meerdere keren achter elkaar klaarkomt en kan het verlichting geven bij prostaatklachten, zoals chronische prostaatontsteking. Hoe je een prostaat massage ondergaat en welke speeltjes je hierbij kunt gebruiken lees je in deze blog!

Lees hier de volledige blog: Prostaat massage: een oeroude en intieme massage

Perineum massage: stimuleer je prostaat op een andere manier!

De prostaat is één van de fijnste plekjes om als man gestimuleerd te worden. Sommige mannen hebben er echter problemen mee om een vinger of een speeltje via de anus naar binnen te brengen. Hoewel het misschien iets moeilijker is, kan de prostaat óók van buiten gestimuleerd worden. Meer weten? Lees dan snel verder!

Lees hier de volledige blog: Perineum massage: stimuleer je prostaat op een andere manier!

Mannen opgelet: alles wat je moet weten over een perineum orgasme!

Mannen, laat je meenemen in een avontuur waar we onbekend terrein gaan verkennen! We willen jullie graag bekend maken met een bijzonder heet plekje: het perineum. Het is zelfs mogelijk om door stimulatie van het perineum alleen tot een orgasme te komen! Say what? Ja, dat heb je goed gehoord. Lees snel verder om meer over dit bijzondere plekje te weten te komen!

Lees hier de volledige blog: Mannen opgelet: alles wat je moet weten over een perineum orgasme!

De beste voedingstips voor succesvolle anale seks!

voeding anale seksAnale seks is hot! Maar shitty problems willen we natuurlijk het liefst voorkomen. Succesvolle anale seks gaat dan ook gepaard met een goede voorbereiding. Niet alleen zal je voldoende glijmiddel bij de hand moeten hebben, ook jouw dieet heeft invloed op het al dan niet slagen van een opwindende anale beurt. Daarom hebben we voor jou de beste voedingstips verzameld om succes anaal te gaan! Een goed begin is het halve werk, zeggen we maar.

Lees hier de volledige blog: De beste voedingstips voor succesvolle anale seks!

Anale seksspeeltjes

Anale seksspeeltjes – een gids voor beginners

anale seksspeeltjesAnale seks is steeds populairder en het gebruik van anale seksspeeltjes is perfect normaal. Tegenwoordig zijn er zoveel toys op de markt, dat het lastig is om te kiezen wat de juiste toy is. Zeker als je wil experimenteren met anale seks en niet goed weet hoe je anale seksspeeltjes kan gebruiken. Voor iedere beginneling is dan hier dé gids voor het gebruik van anale seksspeeltjes!

Lees hier de volledige blog: Anale seksspeeltjes – een gids voor beginners

How to: seks met een dubbele dildo

dubbele dildoWij kunnen ons voorstellen dat een dubbele dildo er vrij intimiderend uitziet. De kans is hierdoor aanwezig dat jij dit speeltje tot nu toe links hebt laten liggen. Dat is hartstikke zonde, want een dubbele dildo is een geweldig speeltje om solo én samen veel plezier aan te beleven. Daarom leggen we in dit artikel uit wat er zo geweldig is aan dubbele dildo’s en hoe je een dubbele dildo gebruikt.

Lees hier de volledige blog: How to: seks met een dubbele dildo

Buttplugs – de beste voorbereiding op anale seks

buttplugs kiezenHet gebruik van buttplugs kan leiden tot sensationele anale ervaringen en fantastische orgasmen. Het is bovendien een geweldig speeltje om anale seks mee te verkennen. Maar als je nog niet eerder een buttplug hebt geprobeerd, kan het behoorlijk moeilijk zijn om een keuze te maken. Er zijn namelijk oneindig veel soorten waar je uit kunt kiezen! Geen zorgen, wij helpen je erbij.

Lees hier de volledige blog: Buttplugs – de beste voorbereiding op anale seks

How to… anal beads

anal beadsWil jij graag een keer experimenteren met anale stimulatie, maar schrikken de meeste anaal speeltjes jou af? In dat geval is het interessant om je eens te verdiepen in anal beads. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over deze speeltjes!

Lees hier de volledige blog: How to… anal beads gebruiken

Anaal vibrator – de allerbeste tips en tricks!

anaal vibratorAnale seks is allang niet meer iets waar gek of vies over wordt gedacht. Sterker nog, anaal is het he-le-maal! De mogelijkheden om te experimenteren met anale seks zijn dan ook eindeloos. Niet alleen kan je denken aan anale seks, maar je kan deze manier van stimuleren ook prima verkennen met een anale toy. Anaal vibrators zijn perfecte speeltjes om te ontdekken of anale seks iets voor jou is!

Lees hier de volledige blog: Anaal vibrator – de allerbeste tips en tricks!

De beste gay sextoys verzameld!

gay toysOp het internet zijn behoorlijk wat lijstjes te vinden met populaire sextoys, maar de meeste zijn echter puur gericht op hetero’s. En dat is zonde, want er zijn zoveel leuke gay toys verkrijgbaar! Hoog tijd om daar wat verandering in te brengen dachten wij. Speciaal voor jullie hebben wij gekeken naar de allerleukste en populairste gay toys en een lijstje voor jullie samengesteld!

Lees hier de volledige blog: De beste gay sextoys verzameld!

How to… een asslock gebruiken

asslockEen asslock zal wellicht niet bij iedereen een belletje doen rinkelen. Hoog tijd om je uitgebreid kennis te laten maken met dit seksspeeltje voor mannen! Een asslock is een combinatie van een penisring met een buttplug. Met een flexibel bandje is de plug aan de penisring verbonden. Met een asslock heeft de gebruiker de voordelen van een cockring en geniet hij gelijkertijd van anale stimulatie.

Lees hier de volledige blog:: How to… een asslock gebruiken

Seksstandjes

De aller-, allerbeste anale sexstandjes!

beste standjesJij en je partner zijn er over uit: jullie willen anale seks uitproberen. Of misschien hebben jullie het al wel uitgeprobeerd, maar ben je op zoek naar standjes om het nog leuker en lekkerder te maken. Bij anale seks is het belangrijk om vooral niet te inspannende standjes uit te willen proberen. Het is belangrijk dat je lichaam zo ontspannen mogelijk is om de anale seks zo prettig en soepel mogelijk te laten verlopen.

Lees hier de volledige blog: De aller-, allerbeste anale sexstandjes!

De beste standjes voor pegging!

Pegging is een interessante optie voor stellen die de rollen een keer willen omdraaien. Bij pegging gebruikt de vrouw een voorbinddildo om de man te penetreren. Om jullie te inspireren hebben we de leukste standjes met een voorbinddildo hieronder uiteengezet. Doe voorzichtig aan en gebruik voldoende glijmiddel!

Lees hier de volledige blog: De beste standjes voor pegging!

Seks met een buttplug – de voordelen en beste standjes!

standjes buttplugJij en je partner zijn er over uit: jullie willen anale seks uitproberen. Of misschien hebben jullie het al wel uitgeprobeerd, maar ben je op zoek naar standjes om het nog leuker en lekkerder te maken. Bij anale seks is het belangrijk om vooral niet te inspannende standjes uit te willen proberen. Het is belangrijk dat je lichaam zo ontspannen mogelijk is om de anale seks zo prettig en soepel mogelijk te laten verlopen.

Lees hier de volledige blog: Seks met een buttplug – de voordelen en beste standjes!

Dit zijn de beste standjes om in te rimmen!

rimmenNiet iedereen voelt zich op zijn gemak bij de gedachte om de anus van zijn geliefde te kussen of te likken, of om het bij zichzelf te laten doen. Desondanks zijn veel stelletjes nieuwsgierig naar oraal-anaal contact. De meeste mensen die het geprobeerd hebben zijn direct fan geworden. Om jouw rim-ervaring ook een succes te laten zijn, hebben we de beste standjes om te rimmen hieronder voor je uiteengezet!

Lees hier de volledige blog: Dit zijn de beste standjes om in te rimmen!

4 reacties

  1. Ik ben poolse sexy jonge dame ik ben gek op sex en helemaal op Anal sex sinds mijn 17 doe ik aan anal sex en regelmatig ook ik vind het zo amazing dat ik keihard anal geneukt worden met een groot pik van 22 cm zo amazing en gelukkig op dat gebied heb ik niks te klagen met kardo jaff

  2. Na corona ben ik op zoek naar hevige anale sex, maar dat kan best wel pijnlijk zijn. Wat voor pijnstiller raadt u aan ?

    1. Hi Johan!
      Je kan zeker samen met je vrouw dit middel gebruiken, maar let wel dat het niet direct effect heeft op de anale regio. Poppers wordt voornamelijk gebruikt als lustopwekkend middel om in de stemming te komen. Als je het wilt gebruiken om anale seks te vergemakkelijken zou ik toch eerder kiezen voor een verdovende crème of verdovende spray. Daarnaast zou een dunne anaal vibrator ook kunnen bijdragen aan een ontspannen kringspier. Als je desondanks wel van plan bent om poppers te gaan gebruiken; wees dan wel voorzichtig. Neem niet te veel in één keer en neem het niet vloeibaar in door het bijvoorbeeld te drinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.472 keer bekeken

Geschreven door

De verjaardag van onze Koning staat voor de deur! Helaas kunnen we ook dit jaar deze feestdag niet vieren zoals gebruikelijk en moeten we er thuis maar een feestje van maken. Een nieuw seksspeeltje kan daar natuurlijk uitstekend bij helpen. Waan jeze…
4.472 keer bekeken