Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

15.993 keer bekeken

Dit is waarom alle vrouwen aan anale seks zouden moeten doen!

4 augustus 2018,

geschreven door

De meeste liefhebbers zijn over het algemeen mannen. Hoewel onderzoeken hebben aangetoond dat maar liefst 36% van de vrouwen wel eens anale seks heeft gehad, durven er maar weinig dames openlijk over te spreken. Hierdoor wordt anale seks door veel vrouwen nog steeds als taboe gezien en als iets ‘vies’. Hoog tijd om een aantal van die misvattingen weg te nemen, want anale seks kan echt fantastisch zijn!

1. Werken aan vertrouwen

Anale seks kan, wanneer je geen of niet voldoende glijmiddel gebruikt, best pijnlijk zijn. Het is natuurlijk ook maar een klein gaatje, die anus. Wanneer je hem toegang geeft tot deze hotspot, komt daar ook de nodige portie vertrouwen bij kijken. Jij vertrouwt hem, maar hij geniet ook van het vertrouwen wat jij aan hem geeft. Vertrouwen is een geschenk voor jullie relatie, creëert een heel ander niveau van intimiteit en versterkt jullie onderlinge band.

2. Een goede onderhandelingspositie

Seks zou niet iets moeten zijn wat je gebruikt om iets gedaan te krijgen. Maar wees eerlijk, jullie vrouwen doen het vaak genoeg. Voor mannen voelt seks soms aan als een beloning. Als wij mannen braaf het vuilnis bij de weg hebben gezet en onze groenten hebben opgegeten, dan krijgen we een beloning. Moet je eens voorstellen hoeveel een man zou willen doen wanneer hij met jouw kontje aan de slag mag. De wereld ligt aan je voeten meid!

3. Omhels je ondeugende kant

Anale seks is een avontuur en avonturen doen over het algemeen wonderen voor je relatie. Mannen vinden het heerlijk wanneer jij je stoute kant durft te laten zien. Daarnaast kan het voor jou als vrouw enorm bevrijdend werken wanneer jij in het reine komt met je ondeugende kant. Je zult hierdoor nog meer genieten van de seks en je orgasme zal heftiger aanvoelen.

4. Ongekende orgasmes

In de anus komen ontzettend veel zenuwuiteinden samen. Het stimuleren van deze zenuwuiteinden wordt over het algemeen als zeer aangenaam ervaren. Daarnaast is het ook mogelijk om de G-spot en de clitoris te stimuleren door middel van anale seks. Dit wordt bereikt wanneer vanuit de anus tegen de vaginawand wordt gedrukt. Hierdoor is het voor vrouwen mogelijk om van anale penetratie alleen klaar te komen. De vrouw kan daarnaast ook zelf haar clitoris stimuleren terwijl de man haar anaal penetreert.

5. Ongesteld? Geen probleem!

Sommige vrouwen willen gewoon geen seks hebben tijdens hun menstruatie. Misschien vinden ze het niet leuk, hun partner vindt het niet leuk, of ze hebben gewoon geen zin in al die rommel. Hoe dan ook, anale seks biedt een geweldig alternatief voor seks als je ongesteld bent.

6. Geen condoom

Natuurlijk, kinderen zijn fantastisch. We kunnen ons echter goed voorstellen dat je er niet meer dan tien in je huis wilt hebben rondrennen. Het voordeel van anale seks is dat je er niet zwanger van kunt worden! Alleen wanneer het sperma op een of andere manier vanuit de anus bij de vagina terecht komt, is het mogelijk om zwanger te worden. Wanneer je een vaste relatie hebt, kunnen de condooms daarnaast ook achterwege blijven!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fetish Friday! Iedere vrijdag lichten wij een bijzondere seksuele voorkeur uit. Geloof ons, er zijn echt een heleboel! Deze week vertellen wij je meer over coprofilie: een fetisj waarbij seksuele opwinding wordt verkreg…
2.649 keer bekeken