Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

12.362 keer bekeken

Mannen opgelet: alles wat je moet weten over een perineum orgasme!

12 mei 2019,

geschreven door

Mannen, laat je meenemen in een avontuur waar we onbekend terrein gaan verkennen! We willen jullie graag bekend maken met een bijzonder heet plekje: het perineum. Het is zelfs mogelijk om door stimulatie van het perineum alleen tot een orgasme te komen! Say what? Ja, dat heb je goed gehoord. Lees snel verder om meer over dit bijzondere plekje te weten te komen!

Het perineum, wat is dat?

Het perineum is een stukje huid dat zich tussen de anus en het scrotum bevindt. Door het perineum aan te raken of te masseren tijdens het masturberen of voorspel kunnen nieuwe hoogtepunten bereikt worden!

perineum:
zelfst.naamw. (m.)

De huid tussen de uitwendige geslachtsdelen en de anus, voortgezet in de bilnaad anatomie

perineum anatomie
Bron: andros.nl

Stimuleren van het perineum

Het perineum ligt dichtbij de prostaatklier en net als bij andere erogene zones kan het masseren van dit plekje erg erotisch en aangenaam zijn. Doordat de prostaatklier dichtbij het perineum gelegen is, is het mogelijk om door middel van een perineum massage ook de prostaat te stimuleren. Dit maakt het een uitstekende manier om het genot van een prostaatmassage te ervaren, zonder dat je daarvoor de anus van binnenuit hoef te stimuleren.

“Doordat de prostaatklier dichtbij het perineum gelegen is, is het mogelijk om door middel van een perineum massage ook de prostaat te stimuleren.”

Vooroordelen weerhouden mannen nog steeds van het verkennen van hun perineum. Vanwege verouderde opvattingen spreken mannen zich niet vaak openlijk uit over andere stimulerende gebieden dan hun penis en ballen. Vergeet die onzin en benut deze hotspot gewoon mannen!

Perineum orgasme

Om een perineum orgasme te ervaren, moet je wel eerst je lichaam een beetje verkennen! Gebruik je warme handen onder de douche om het plekje voorzichtig te verkennen. Neem je wijs- en middelvinger en oefen voorzichtig druk uit. Oefen steeds meer druk uit naarmate je dichterbij je anus komt. Je kunt ook een beetje door je knieën gaan (lees: squatten) om het een beetje makkelijker te maken het plekje te bereiken. Door je bekkenbodemspieren een aantal keer aan te spannen en vervolgens weer laten ontspannen, komt de prostaat beter op de binnenwand van het perineum te liggen. Na verloop van tijd zou je lichte samentrekkingen van je testikels moeten voelen.

“Door je bekkenbodemspieren een aantal keer aan te spannen en vervolgens weer laten ontspannen, komt de prostaat beter op de binnenwand van het perineum te liggen”

Seksspeeltje proberen?

Lukt het je niet om een orgasme te krijgen uit het masseren van het perineum? Dan zijn er ook seksspeeltjes die je kunnen helpen! De LELO Loki Wave is een hele goede vibrator als het aankomt op perineum en prostaat stimulatie. Deze prostaat vibrator stimuleert de prostaat en het perineum tegelijkertijd. Het gedeelte wat je inbrengt, maakt daarnaast een wenkende beweging, waardoor de prostaat perfect wordt bereikt. Het kleinere gedeelte komt op het perineum te liggen en voorziet deze door middel van vibraties van de nodige stimulatie.


Laat je niet ontmoedigen wanneer het ook met een speeltje niet gelijk lukt om een prostaat orgasme te bereiken. Elk lichaam is anders en niet iedereen heeft orgasmes op dezelfde manier. Er is zelfs niet genoeg wetenschappelijke informatie om zeker te weten of elke man op deze manier een orgasme kan ervaren. Het belangrijkste is dat jij een prettige ervaring hebt en een nieuwe erogene zone kan toevoegen aan je verzameling!

Heb jij weleens een perineum orgasme ervaren? Deel je ervaring met ons door middel van een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

793 keer bekeken

Geschreven door

Massages zijn heerlijk! Ze kunnen ontspannend zijn, stijve spieren losmaken, óf erotisch en opwindend zijn… En over die laatste soort gaan wij het hebben in dit artikel! We leggen je ook graag uit hoe massage olie kan helpen bij een extra spannend…
793 keer bekeken