Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.728 keer bekeken

10 leuke festival toys voor een feestje in je broek!

21 juli 2022,

geschreven door

Dansen op je favoriete muziek, een verfrissend drankje in je hand en omringd door dierbare vrienden; we leven voor festival-vibes! Maar ondanks dat het zomerfeestje inmiddels lekker op gang is, kun jij misschien nog wel een extra energieboost gebruiken. Wil jij je festival naar een nóg hoger niveau tillen? Dat kan! Dit zijn 10 geweldige festival toys 😉

1. Lelo – Lily 2

De Lily 2 van Lelo is niet alleen perfect om mee te nemen door haar compacte formaat, het design zou ook zo maar door kunnen gaan als beauty blender! Niemand die jou dus zal betrappen op jouw spannende intenties wanneer jij er uit wordt gepikt voor een tassencontrole. De kleine vibrator is geschikt voor vrouwen en koppels in elke samenstelling. Lily is uitermate geschikt voor externe stimulatie van de meest gevoelige plekjes zoals de clitoris en de tepels. De vibrator heeft 8 verschillende standen en patronen en is volledig waterproof!

“Niet alleen perfect om mee te nemen door haar compacte formaat, het design zou ook zo maar door kunnen gaan als beauty blender!”

2. Womanizer Liberty – Zachtroze

Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren! De Womanizer Liberty is een luxe luchtdruk vibrator om het feestje van een spetterende finale te voorzien. Dit model is niet alleen compact, maar ook waterproof én uitgerust met een handige magnetische sluiting, waardoor hij altijd goed beschermd is. Wissel met de + en – knop gemakkelijk tussen 6 luchtdrukstanden om je clitoris heerlijk te verwennen.

3. Crave – Vibrator Ketting

Ook zo’n last van outfit-stress alvorens je naar een festival gaat? Say no more! Met deze ketting is jouw outfit een gegarandeerd succes. Jij steelt niet alleen de show met deze prachtige classy ketting; hij brengt ook nog eens een heel spicy geheim met zich mee. Het hangertje van de ketting is namelijk ook een bullet vibrator! Deze heeft 4 krachtige vibraties, waardoor jij overal kunt genieten van een heerlijke stimulatie.

“Jij steelt niet alleen de show met deze prachtige classy ketting; hij brengt ook nog eens een heel spicy geheim met zich mee.”

4. Ultiem Verlangen – Plezier onderweg

Ben jij wel in voor een spannend spelletje voor onderweg? Dan is Ultiem Verlangen – Plezier Onderweg perfect voor jou en je partner! Ultiem Verlangen neemt je mee op een seksuele ontdekkingsreis vol spannende momenten. De vragen en opdrachten die je in dit spannende spel zal tegenkomen gaan net wat verder dan die in een gewoon spelletje. Verras jezelf en je partner en geniet van een geweldige reis!

5. Boners Cockring Set 3-delig

Geen overbodige features, maar gewoon een betrouwbare cockring set voor de man die weet wat hij wil! Gemaakt van zacht, geurloos siliconen dat niet poreus is en lekker lang meegaat, zodat ook jij lekker lang meegaat! Maak je niet druk dat de ring afglijdt. Het platte, brede ontwerp en het rekbare materiaal zorgt dat de ring goed om je penis zit. En met een cockring setje van verschillende formaten weet je zeker dat ‘ie past.

“Geniet nog langer en intenser van een hete sessie in het campingtentje!”

6. Vita – Kegelballetjes

Zijn deze kegelballetjes niet cute? Hang er een aan je sleutelbos en niemand heeft in de gaten dat jouw leuke sleutelhanger eigenlijk heel andere doeleinden heeft. Deze kegelballetjes kan jij gebruiken voor het trainen van je bekkenbodemspieren. Getrainde bekkenbodemspieren zorgen voor een strakkere vagina en helpen jou aan een intenser orgasme.

7. Pantyrebel – Vibrerende slip

Deze lijst is natuurlijk niet compleet zonder vibrerend slipje! Met het vibrerende ondergoed van Pantyrebel wordt ieder festival een stuk vermakelijker. Geef de afstandsbediening aan een van je vrienden of je partner en geniet van clitorale stimulatie zó vanuit jouw favoriete slip. Naast een slip kan je ook nog kiezen voor een boyshort, tanga en string.

8. EasyToys Vibratie Ei

Het EasyToys vibratie eitje heeft waarschijnlijk geen introductie meer nodig! Het tril eitje heeft een zijdezachte coating en beschikt over 10 verschillende vibratiestanden. Of je nu graag zelf de touwtjes in handen hebt, of liever de controle uit handen geeft, je bestuurt hem eenvoudig en discreet met de afstandsbediening. Deze werkt tot wel 20 meter afstand! Ook deze toy is in 4 verschillende kleuren verkrijgbaar én waterproof.

9. Teazers Pair Vibrator (ideaal voor koppels)

Waarom zou je de pret voor jou alleen bewaren? Met de Teazers Pair Vibrator kunnen zowel jij als je festivalpartner van de toy gebruik maken 😉 De ring kan worden ingezet als masturbator voor de penis en de andere kant voor penetratie, of dat nu vaginaal of anaal is. Ook is de schacht voorzien van ribbels en een gebogen design, wat de toy geschikt maakt om de G-spot of prostaat te stimuleren. Beide uiteinden van de toy zijn uitgerust met een aparte motor, elk met 3 snelheden en 4 patronen.

“De Teazers Pair Vibrator biedt vele verschillende manieren om elkaar te verwennen, en is daarbij ook nog waterproof!”

10. Boners Vibrerende Handjob Masturbator

Nog een prachtige toy van Boners, hét sextoy merk voor mannen. Deze handjob masturbator is gemaakt van zeer zacht siliconen, wat heerlijk aanvoelt op de huid. Dankzij het open ontwerp is de toy geschikt voor elke man – zelfs mannen met een erectiestoornis! Laad ‘m op met het bijgeleverde USB-kabeltje en maak er een extra opwindend feestje van met 10 verschillende vibratiestanden.

Bonustip: Lelo – Reinigingsspray

Hygiëne – vooral op een festival – is superbelangrijk! Deze reinigingsspray mag dus niet ontbreken. Toys moeten schoon zijn om down there vervelende infecties te voorkomen. Met deze spray hoef jij niet urenlang bij de dixi’s in de rij te staan om jouw speeltje te reinigen met water. Nee hoor! Met de Lelo Reinigingsspray bij de hand weet je zeker dat jouw toys helemaal schoon weer terug mee naar huis gaan. Wil jij meer weten over het reinigen van je sextoys? Lees het hier.

Moeilijk, moeilijk… welke festival toys gaan er mee tijdens jouw festivalbezoek?

2 reacties

    1. Hoi Siem,
      Mannenspeeltjes zijn over het algemeen wat minder discreet qua design en dus niet erg subtiel bij eventuele tassencontrole 😉 Maar, afhankelijk van wat je voorkeuren zijn, zou je bijvoorbeeld een tenga egg of een cockringenset mee kunnen nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.835 keer bekeken

Geschreven door

Jullie seksleven hoeft niet in een sleur te zitten om er allerlei speeltjes bij te halen. Het is juist een enorme verrijking wanneer jij en je partner sextoys gaan gebruiken tussen de lakens! Want het is een gezamenlijke ontdekkingsreis vol nieuwsgie…
3.835 keer bekeken